צהרים טובים לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
צהרים טובים לכולם

רק רציתי לאחל לכם יום מקסים
אחר הצהרים אני הולכת לרופא עניים לבקש בדיקה לשדות ראייה ( אחרי שנתיים שלא עשיתי, הגיע הזמן לא?) אני גם אשאל אותו על הטישטוש בראיה ועל הראיה הכפולה ואם זה קשור ללופוס ואני יעדכן אותכם. בי בנתיים נ.ב כבר כמה ימים שאני נכנסת לצאט ב 22:00 ולא רואה אף אחד ממכם. מקווה שהיום תהיו שם!

זאבית

New member
נוירופטיה מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי לכוווולם, היד רדומה, מעקצצת וכואבת, הרופאה אומרת את המילה "נוירופטיה" (פגיעה עצבית בעצבים ההיקפיים??), ואני אמורה לברר את העניין אצל נוירולוג. מה אתם אומרים? למשהו יש כזה דבר? מה הטיפול???? זה קשור ללופוס, או לבלוטת התריס? והכי חשוב, צריך להתיחיל לדאוג??????? בי, עדית

gaia20

New member
שירי וזאבית

שירי- באמת הגיע הזמן לבדיקת עיניים, גם אני צריכה לעשות שדה ראיה, הזכרת לי... שיהיה גם לך יום נפלא!!!! זאבית-אצלי איברים פשוט נרדמים מהר ומיד אחר כך, כשאני שמה לב שנרדם לי משהו, מגיע עקצוץ מעצבן כזה אבל יש את זה לכל אחד שנרדמת לו הרגל, למשל. בכל מקרה, כמובן שצריך ללכת לרופא לברר את העינין, אני לא היתי ממהרת להלחץ. תעדכני אותנו ושיהיה גם לך יום נפלא!!!

ל3

New member
לגבי הירדמות אברים

שמתי לב שאם אני מרימה את הידיים או שמה רגל על רגל אז הם נירדמות לי ואז כשאני מורידה את הרגל זה עובר. באמת מעניין לדעת מה זה והאמת שלא יחסתי לזה כל חשיבות ולא בררתי את העניין. עידית, אל תכנסי לפניקה סתם. חכי ותראי מה הנוירולוג אומר ובכלל יתכן ויהיה לזה פיתרון. אז קחי
לבנתיים ו keep us posted

חברה, לא להתרגש מנוירופתיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין סיבה להתרגש עוד לפני האבחון, ובוודאי שאין סיבה להתרגש גם עם האבחון. למיטב ידיעתי, ניתן, בקלות יחסית, לאבחן זאת, באמצעות בדיקה פשוטה של הולכה חשמלית שנוירולוג שולח לעשות אותה. (לא לדאוג, לא מחשמלים אותנו, אלא בודקים את ההולכה החשמלית העצבית). אין מה לדאוג, גם הטיפול לא מסובך. חזרי אלינו אחרי הביקור אצל הנוירולוג, אנחנו סקרנים. סוף שבוע נעים ושבת שלום

למעלה