צהרים טובים לכולם

tamidb

New member
צהרים טובים לכולם

הפעם שאלה שונה באופיה. בעלי לא ודע אם כדאי לו ללכת למשחק של מכבי הערב אז החלטתי לפתוח וזו התוצאה מה אתן אומרות ??????????????? האם-6 מטות מכבי-מיזוג ינצחו-6 מטבעות היום- מלכת הגביעים סיכום-2 מטות לדעתי הם ינצחו אחרי משחק צמוד מאד ובגלל טעות של הקבוצה היריבה אני בכוון?????????.

צוף3

New member
מכבי שלנו,מכבי ת"א,בחורף,בקיץ בסתיו

ובאביב... סורי תמי, אני לא מפרשת כאלה דברים... הנבואה למיטב ידיעתי ניתנה לשוטים :)

tamidb

New member
ואוו יצא נכון

עכשיו לפחות בעלי יהיה יותר פתוח לרעיון הקלפים. מה שלא כל-כך הבנתי למה תוצאות משחק זה ניבוי ולראות אם מערכת יחסים תצליח לפי הקלפים זה לא ניבוי או האם מישהו יתקבל לעבודה???????

צוף3

New member
הי תמי

לשאול אם מכבי ת"א ינצחו זה ניבוי לשמו. בניגוד לכך, לנסח שאלה הקשורה בך ישירות ולהטיל את האחריות האישית עליך, כדוגמת: מה אני צריכה לעשות כדי להתקבל לעבודה/לקדם קשר זוגי עם xאו לחילופין מהו הפוטנציאל הטמון במע' היחסים שלי עם x זה לא ניבוי אלא ייעוץ והכוונה שבאמצעותו ניתו לעלות על דרכי ההתנהלות בהווה ולהסיק מתוכם את העתיד הצפוי. כששואלים שאלה יש לנסח אותה באופן כזה שהאחריות לקידום האישי תוטל על השואל ולא על כוחות השמיים או הגורל, מאחר ולכל אחד מאיתנו היכולת לקדם את עצמנו. אם נשב ולא נעשה דבר חיינו לא יישתנו מעצמם. לשאול אם מכבי ת"א ינצחו זה כמו לשאול אם מחר יירד גשם או מי תהיה מלכת היופי שנה הבאה, ואני אישית לא מאמינה שהקלפים מספקים תשובות לשאלות שכאלו. אני מקוה שזה מובן??????????????

כדי לנחש מי ינצח במשחק

לא צריך לפרוס קלפים. מספיק להטיל מטבע. בחמישים אחוזים מהמקרים התוצאה תהיה נכונה.

צוף3

New member
חבל לי עפרה, שכך את מבטלת את

תשובתי לתמי, מבלי לתת התייחסות עניינית יותר.

צוף3

New member
מה היה בצחוק?

המשפט "את צודקת, תמי, ניבוי זה ניבוי"? אני לא מבינה כל כך את ההומור, כאן...

מה אני יכולה לעשות?

רק לתלות את עצמי הפוך על העץ של המן. אני באמת מתנצלת. לא התכוונתי לפגוע בך. גם כתבתי את זה לפני שקראתי את תשובתך המפורטת לתמי, אז ככה שמה שהצחיק אותי היה השאלה של תמי ולא התשובה שלך. אבל אם את רוצה בכל זאת משהו רציני, לשאול מה הפוטנציאל שיקרה כך וכך, זה סוג של ניבוי. וכשאנחנו שואלים את הקלפים, אנו רוצים להכיר נתח מן העתיד שלנו. וכשיש פריסה אסטרולוגית בתחילת שנה החוזה לי מה מצפה לי כל חודש וחודש, זה ניבוי. ואפשר לשאול את הקלפים מי ינצח במשחק, ואפשר גם לשאול את הקלפים מה הפוטנציאל שמכבי תנצח במשחק, ועדין זה יישאר ניבוי. ואם תרדי לעומק העיסוק של הקריאה בקלפים תגלי שאת כל הזמן מנבאה, שאת משתמשת בלשון של תחזיות. אז מה מצחיק אותי? מצחיק אותי שאנשים עוסקים בניבוי ועדין חושבים שהנבואה ניתנה רק לטיפשים. הנבואה ניתנה לכל מי שרוצה להתנבא, וזה תלוי בו אם הוא עושה זאת בטיפשות או בחוכמה. ושוב התנצלותי הבאמת כנה, ומבקשת שנמשיך לעשות כאן כמיטב יכלתנו (הטובה למדי בעיניי, סליחה על חוסר הצניעות) ומתחננת שלא נדון בסוגיית הטיפשים והחכמים יותר כאן בפורום, יען כי דיון זה עצמו גובל בעיניי בטיפשות, והעיקר לפרוס היטב וברצינות.

צוף3

New member
../images/Emo99.gif עפרה

חלילה לך מלתלות את עצמך, למה שתעשי דבר שכזה? מעדיפה אותך כאן איתנו, על 2 רגליים. לא פגעת בי כלל וכלל, אבל עניינה אותי דעתך, כמו בנושאים אחרים מן הסתם. כל קורא בקלפים מחליט באילו פריסות הוא משתמש ובאילו לא, ואלו שאלות הוא שואל ואלו לא. אני לא עורכת פריסות אסטרולוגיות ולעולם לא תמצאי אותי שואלת את הקלפים שאלות הקשורות למזג האוויר או לסיכוי להתרחשותם של דברים שאינם קשורים ישירות אליי או שאין לי את יכולת המעורבות בהם. לא זו מטרת הקלפים לטעמי. כתבת: "מצחיק אותי שאנשים עוסקים בניבוי ועדין חושבים שהנבואה ניתנה רק לטיפשים. הנבואה ניתנה לכל מי שרוצה להתנבא, וזה תלוי בו אם הוא עושה זאת בטיפשות או בחוכמה". אני לא עוסקת בניבוי ולא מתיימרת להיות נביאה. למה אני עוסקת בטארוט? כי הטארוט הוא כלי שבאמצעותו אני יכולה לראות את ההווה שלי באופן אובייקטיבי ולשים את האצבע על המקומות הבעייתים בהתנהלותי הנוכחית, וכתוצאה מכך באופן די הגיוני להבין לאן יינשבו הרוחות מבחינתי, אם אחליט לשנות את ההווה שלי או לעצום עיניים. בגדול, הייתי יכולה לעשות זאת גם ללא הקלפים אולם הקלפים כוחם בכך שהם מביאים את האמת בפנים, ומשאירים אותך עם ההחלטה האם להתמודד איתה או האם לאו, בדיוק כפי שענית להולכת לאיבוד בתרגום מס' תגובות ממתחת. אם היינו יכולים כולנו לנבא דברים מעצם התעסקותנו בקלפים הרי שהיינו יכולים לנבא מלחמות ואסונות והתפרצות מחלות איומות עוד בטרם קרו ולנסות למנעם,לא כן? הבה נמשיך במתן הפרשנויות כאן בפורום הבאמת נפלא שלנו (שותפה לדעתך), איש איש לפי ראות עיניו כאשר כל אחד יוכל להעלות את דעותיו והשקפותיו באין מפריע או להגיב לכאלה כפי שעשינו כאן בדיוק. חג שמייח :)

למעלה