צהרים טובים לכולם

nava110

New member
צהרים טובים לכולם

תודה על הברכות לרוייקו,רומי,שלגיה,ליה,וגל. ומקוה שלא שכחתי מישהו, לרוייקו אני עוברת את הניתוח בירושלים. עדיין אין תאריך לניתוח מסיבה טכנית. הכל מוכן מלבד בדיקת רופא פנימי בשבוע הבא. יש לי עודף של 43קילו. לגל בקשר לשאלתך למה טבעת שבדית, הרופא החליט אין לי מושג בסוגי הטבעות, אולי לשבדית יש יותר הצלחה!! בקשר לאבני כיס מרה תודה על התשובה. רוייקו האם ניתן להוציא עי ניתוח את האבנים מבלי לכרות את הכיס מרה? תודה!!!

שלגיה**

New member
לנאוה

גודלו של הכיס מרה הוא בגודל של אגרוף ומשקלו נע בין 100-ל 150 גרם. אין נזק בהוצאת כיס המרה ולכן מוציאים את הכיס כולו ולא רק את האבנים מתוכו (כמו בהמסת אבנים בכליות למשל ,שמה שקורה הרבה אנשים מתבלבלים בין אבנים מהסוג הראשון לאבנים מהסוג השני). עוד לא שמעתי על ניתוח בירושלים . שיהיה בהצלחה !!! שלגיה

הדרומי*

New member
יקרתי בהצלחה ותשאלי את המנתח

שלך אולי הוא יכול לשים לך טבעת אחרת ? ולב דבקא את הטבעת השבדית ?בהצחה והמון בריאות לך

אבני מרה

בפורום של ואללה, בין הפורומים של רופאי המרכז הרפואי ת"א, יש פורום בנושא ניתוחים לפרוסקופיים. יש שם המון חומר על ניתוחי כריתת כיס מרה. בין המאמרים המצורפים לפורום יש גם מאמר בנושא זה - אנסה לצרף קישור למאמר.

שלגיה**

New member
נהדר שלומית ../images/Emo45.gif

אני לא מצאתי את המאמר /כתבה הזו לפני הניתוח שעשיתי למרות שידעתי את מה שכתוב. תודה שצירפת את זה לפורום. שלגיה

למעלה