צהרים טובים לשישי

דנה אז

New member
צהרים טובים לשישי

הרבה פעמים מתלוננים שהזמן טס. לא הרגשתי שהשנה עברה, וכבר השבוע האחרון ללימודים ביסודי, וחטיבות הביניים כבר בחופש.

מצרפת תמונה של פ'וקצה מקמח כוסמין עם פלפל ובצל, חלק מארוחת הבוקר של היום.

מה התוכניות לסופ"ש?

 

niva99

New member
יום טוב


תמונה יפה דנה.
(לא יצא לי להשתמש בקמח כוסמין- האם הוא קשור בכוסמת?)
השבת מנוחה בעיקר...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

דנה אז

New member
הכוסמין הוא סוג של דגן

כמו החיטה, אבל בריא יותר מבחינת ערכים (ויטמינים, מינרלים, חלבון) ופחות גלוטן.
יותר נוח לשימוש ויותר טעים מקמח מלא. ואין לו קשר לכוסמת.
אני אופה איתו עוגות, עוגיות, פשטידות, ומכינה גם פנקייק, מיני דונאטס... בקיצור כמעט הכל.
החליף אצלי את הקמח הרגיל והמלא במטבח.
 

niva99

New member
האם ניתן להשיג אותו בכל סופר

או במקומות מיוחדים בלבד?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

דנה אז

New member
בדרך כלל בבתי טבע

זה די יקר. אני קונה את זה בהזמנה מהמקום בו טוחנים את הקמח - מוזיל את העלויות.
 

niva99

New member
מעניין אבדוק באינטרנט

היכן ניתן לאתר אותו.
&nbsp
&nbsp
 

noma10

New member
גם משתמשת בדר"כ בקמח כוסמין

לא מרגישים הבדל בזמן העשיה והוא הרבה יותר בריא.
 
למעלה