צהרים טובים מה שלומכם מה מכינים לחג שבועותתת
bali New member מנהל 28/5/08 #3 אם את מתכוונת לסירופ האדום בד"כ משתמשים בסירופ גרנאדין (סירופ רימונים ממותק) שניתן להשיג בחנויות למשקאות אלכוהוליים (משתמשים בסירופ הזה גם לקוקטיילים שונים, והוא לא אלכוהולי). יש כאלה שמשתמשים בתרכיז פטל במקום הגרנדין, אבל זה לא אותו דבר.
אם את מתכוונת לסירופ האדום בד"כ משתמשים בסירופ גרנאדין (סירופ רימונים ממותק) שניתן להשיג בחנויות למשקאות אלכוהוליים (משתמשים בסירופ הזה גם לקוקטיילים שונים, והוא לא אלכוהולי). יש כאלה שמשתמשים בתרכיז פטל במקום הגרנדין, אבל זה לא אותו דבר.