צהרים טובים! שאלת בשר -
האם ככל שמבשלים יותר זמן את הבשר הוא מתייבש או מתרכך, ואסביר -
בישלתי בשר שכתוב עליו רוסטביף (mecruese) במשך שעה ורבע ויצא יבש להחריד...
ככה המליצו לי ואמרו שיוצא מצוין ורך.
אתמול בחנות, אמר לי אחד הלקוחות שהוא בישל את הבשר הזה במשך 4 שעות ויצא רך כחמאה.
האם יכול להיות שהייתי צריכה להמשיך לבשל את הבשר למרות שהיה כבר מוכן?
מקווה שהובנתי, תודה מראש לעונות.
אני מאוד רוצה לתת צ'אנס נוסף לבשר.
האם ככל שמבשלים יותר זמן את הבשר הוא מתייבש או מתרכך, ואסביר -
בישלתי בשר שכתוב עליו רוסטביף (mecruese) במשך שעה ורבע ויצא יבש להחריד...
ככה המליצו לי ואמרו שיוצא מצוין ורך.
אתמול בחנות, אמר לי אחד הלקוחות שהוא בישל את הבשר הזה במשך 4 שעות ויצא רך כחמאה.
האם יכול להיות שהייתי צריכה להמשיך לבשל את הבשר למרות שהיה כבר מוכן?
מקווה שהובנתי, תודה מראש לעונות.
אני מאוד רוצה לתת צ'אנס נוסף לבשר.