צהרים טובים לקראת השנה הבאה עלינו לטובה. ברכות
E emmy5 New member 26/8/03 #2 אז אפשר לישתות לחיים מהיין של בימבו שני ,שיהיה לנו שנה מקסימה והרבה בריאות .
ש שני האחת New member 26/8/03 #4 אמן../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif
B bimbo. New member 26/8/03 #6 שני, התמונה הזו עם היידים מזכירה לי את הסימפוניה "מהעולם החדש" של דבוז'אק. כשאני שומעת אותה, אני תמיד רואה בדמיוני ידיים יוצאות כמו שתילים ומביעות תקווה מהעולם החדש.
שני, התמונה הזו עם היידים מזכירה לי את הסימפוניה "מהעולם החדש" של דבוז'אק. כשאני שומעת אותה, אני תמיד רואה בדמיוני ידיים יוצאות כמו שתילים ומביעות תקווה מהעולם החדש.
ש שני האחת New member 27/8/03 #7 ערב טוב לכולם עשיתי המון דברים עם ידיים,רגליים וחלקי גוף שונים אביא לכאן בהזדמנות אני מבין שבפורום 50 (קומה אחת למטה) לא כל כך מתענינים באמנות כמו כולם אצלנו איך הלוח שעשיתי?ראית אותו? "ממעמקים קראתיך ה'" ברכות
ערב טוב לכולם עשיתי המון דברים עם ידיים,רגליים וחלקי גוף שונים אביא לכאן בהזדמנות אני מבין שבפורום 50 (קומה אחת למטה) לא כל כך מתענינים באמנות כמו כולם אצלנו איך הלוח שעשיתי?ראית אותו? "ממעמקים קראתיך ה'" ברכות