צהרים טובים

מ י ק א

New member
צהרים טובים

אשמח לעזרתכם . לאחרונה ניקלעתי לבעיות כלכליות, הטלתי רונים וקיבלתי : לאגוז איסה פהו השאלה : לעניין שיפור המצב הכלכלי . תודה מראש .

הרונים אומרים:

זרימה, הבנת דרך, מיצוי דרך = למצות את השיעור של חייך המצב הכלכלי נועד למקד תשומת ליבך במהות אחרת האמיני בטוב ובשפע שמצוי סביבך והוא ימלא אותך... הכל יהיה בסדר..אך ראשית לחוות את הכאן והעכשיו שלך תודה לאל שאת לא על פת לחם..ודואגים לך....!

מ י ק א

New member
ואווו לאונרדו האחת

שימחת אותי . דואגים לי - אני מבינה מלמעלה? הבנתי שזה שעור לא בטוח שהבנתי מהו . יש דרך לבדוק זאת? יום נהדר לך!

תשאלי שאלה נוספת

האם עלי להתמקד ב______...? האם אני זוכרת דרכי? האם עלי לשנות משהו ממנהגי בכל זאת? אחת מהשאלות או שאלה אחרת..שתהווה הבהרה לדברים. או שפשוט תקבלי את הפרשנות שלי ואת התשובה הראשונה ותביני שכולנו נמצאים בדרך, שנכתבה מבעוד מועד.. ושתמיד הדרך היא גם שיעור שעלינו למצותו ושעידן האור והאהבה - פרושו עידן ללא בצע שיש ועלייך ללמוד ולתרגל חשיבה מסוג חדש על קיום אנושי בגוף.. על צורך על להניח לבצע ולפחד.. כסף הוא אמצעי להשגת מטרה הוא אף פעם לא מטרה.. ומשהופך למטרה הרי שזוהי טעות בפרספציה (טעות בהתבוננות) שיהיה לך יום של אור ואהבה
(וכן כמובן שאוהבים אותך
..ואת שמורה ממעל!)

מ י ק א

New member
לאונרדו

אנימודה על ההסבר , לא הבנתי את המשפט שלך : "..על צורך על להניח לבצע ולפחד.." לשאול את הרונים , שוב ? בעקרון אני מבינה את הדרך והתהליך , אך צריך לאכול והיום עם כול העלאות של המוצרים כבר קשה אפילו לאכול. אני מחפשת עבודה אבל לא ממש מוצאת באזורי . ומתלבטת .

זה משהו קוסמי

אני מאמינה בעידנים - ושאנחנו עוזבים את העידן האדמה (שמתאפיין בבצע בפחד) ונכנסים לעידן של אור ואהבה.. ועכשיו קיראי שוב את כל דברי בהנחה שהם לא מאשימים אלא מתארים וששלושת המשפטים מתארים דבר מה (אגב אני בוחלת בשיפוט ולעולם איינני משתמשת בו בדברי ואנשים מתוך עצמם, ומההרגל להיות נתונים לשיפוט קוראים בהם כך..) על צורך על להניח לבצע ולפחד.. כסף הוא אמצעי להשגת מטרה הוא אף פעם לא מטרה.. ומשהופך למטרה הרי שזוהי טעות בפרספציה (טעות בהתבוננות) בקיצור התמקדי בדהרמה שלך.. (בדרכך)

למעלה