צהרים טובים

מ י ק א

New member
צהרים טובים

ובכן ההרצאה התקיימה, היו שם נשים מכול מגוון שטחי החיים, בערך כעשרים . מאוד התרגשתי, לא יודעת אם הן הבחינו בכך או שזה הפריע להן, הן ישבו בהקשבה מלאה, ומעט שאלות הבארה היו להן, בסיום ניגשו אלי נשים לספר ולשאול על עצמן. בגדול נראה לי שרובן נהנו מהתוכן,ונראיתה התעניינות. אני מספרת זאת כאן כחוויה ראשונית לי בנושא זה. אני מרגישה שאני מוכנה אליו כבר, אך לא יודעת למה זה לא מתקדם מהר יותר. האם אני מעכבת ? או שמא כאשר התלמיד מוכן המורה מגיע? אז אשאל את השאלה כך : מה מעכב את המפגש ביני לבין מטופלים? Thurisaz Wunjo Gebo אשמח לפירוש שלכן תודה מראש.

"לאט יותר טוב ממהר"

מה מעכב את המפגש ביני לבין מטופלים? Thurisaz "רון הקוץ" * >>הביטי בחצי הכוס המלאה.. Wunjo רון העליצות Gebo הכל נועד להיות / כתוב מראש...קבלי את דרכך. * דיברתי בשבחו פעמים רבות...רון מבריק! טוריסז. אז מה זה אומר לגבי התקדמות עם בניית יחסי עבודה עם מטופלים?! שדבר לא מעקב את עשייתך, האמיני בעצמך בדרכך בואי מכוחות השפע היצירה והעליצות שבך מהיש ולא מהאין.... ודרכך תפתח לפנייך כמישור בהיר וידוע מראש. ונשמע שהיה ערב ממש כיפי ביום הולדת של החברה ועל כך נברך! ישר כוח.
(ואגב "טיפול" > "מטפלים" > לאמונתי, לדרכי ועל סמך מסרי תקשור שקיבלתי הם שגרירים לרעיון ולהעברת דרך העידן החדש..ומי שיפתח ליבו לקבלה ונתינה ממקום של אהבה ללא בצע ידיו ימלאו בשפע רב של עבודה..בקרוב מאוד.....
)

מ י ק א

New member
יקירה !! עשית לי את היום

ואת השאר בכלל כול כך מדוייקת וברורה בפירושייך ! ולגבי הערתך על מטפילים - זו אמונתי גם - וה"מקרה" שרק אתמול דיברתי על כך עם חברה והיא טענה שאיני צודקת , שעלי לעמוד בכול מחיר על המחיר :) מאחר ולטענתה אני נותנת יותר מידי בשם האהבה ואת כעת חיזקת אותי בהשקפתי של נתינה ממקום של אהבה מביאה שפע . תודה . המשך יום ניפלא !!

אמנם מה שאומר, לא ממש קשור לרונים...../images/Emo42.gif

אבל לריפוי כן..ולכן ארשום זאת... בשלב ראשון ושני של "התוכנית האלוהית", הייתי מכנה זאת כך..הופץ הרעיון בקרב לומדי אמנויות הריפוי ההוליסטי.. שלכל דבר ביקום צריכה להיות תמורה ולכן עליהם לדרוש תשלום. (הסיבה אגב היא בעולם שטעון בערכי בצע..ואגו..ותמחור.. היה צורך ליצור יחס של הערכה וכבוד מצד הציבור לאמנויות הריפוי החדשות, למערב) האמת היא שזו רק חצי האמת היקום בנוי מאיזון / או איזונים.. לכל דבר יש מחיר..ותמורה אך לא מתפקידנו לשמור על האיזון. האיזון ישמר מכיוון שכך הוא טבע הבריאה ולכן בשלבים עתידיים של עולם הריפוי ובכלל של עידן האור ימוגר הבצע מהעולם. עדיין לפנינו 15-20 שנה של מעבר לאור..(באופן מלא כוונתי..) בהם, תקבלי תמורה עבור עבודתך האמיני לי, שמי שיבוא מטוהר ולא מבצע יקבל תמורה רבה יותר (אבסורדי הא..?!) (וגם חכם...)

עוד משהו...

"מי שנותן מקבל"! במקום מגורייך הציעי עצמך למפגשים, להרצאות להדגמות של טיפול בתמורה לא גבוהה ואף בהתנדבות..למי שצריך לנדב..אם יש כזה ותרחיבי מעגלים.. וכרטיסי ביקור ופליירים..או מגנטים מאירי פנים לא יזיקו.. תפתחי עצמך ליקום והוא כבר, יענה אלייך...

מ י ק א

New member
ליאונרדו האחת והיחידה

את תומכת ומעודדת מאוד , וזו גם הרגשתי - לבוא מתוך האמת והטוהר לאפשר לכמה שיותר אנשים להתקדם ולהיפתח למודעות הנהדרת המאפשרת את החיים באהבה ויותר קלות. גם בי היו המחשבות שהייקום יאזן את הדברים ושמחתי לשמוע אותם ממך - זה מחזק מאוד. עצותייך ממריצות תודה רבה עליהן , כך אעשה. פתוחה תמיד לשמוע עוד וגם אם יש צורך בהערות להארות הכול לשם הלימוד וההתפתחות ומתוך אהבה . לילה טוב!

למעלה