צהרים טובים.

ronen1981

New member
צהרים טובים.

מקווה שעזרתי לכם בזמן שהיתי פה,אני חושב שאני יפרד מכם ,עד מתי לא יודע......... אני מאמין שאני אקפוץ עוד מידי פעם לראות אם יש קישורים למאמרים מענינים אבל בגדול אני כבר לא אהיה כל כך פעיל כפי שהיתי לאחרונה......... מי שעזרתי לו שמח על כך,ומי שנפגע ממני סליחה זו בהחלט לא היתה הכונה. להתראות רונן.

טליה28

New member
../images/Emo7.gifאני די חדשה פה

אבל עזרת לי די הרבה . הרבה תודה ושהייה לך בהצלחה.

זהבה נ

New member
רונן, אתה לא חושב שאתה יכול להמשיך

האם זה משהו שאינך מוצא יותר ענין בפורום??? אני דורשת ממך הסבר, כי אני חושבת שאכן מגיע לכולם הסבר, מדוע החלטת את ההחלטה להפסיק להיות פעיל בקהילה הוירטואלית שלנו??? האם לא מצאת את הפורום מענין מספיק??? אני אישית חושבת שתרמת מאוד באיזון החשיבה ובתגובות שלך כאן, ובכלל הכנסת כיווני חשיבה נוספים שאני מאמינה שתרמו רבות גם לגולשים האחרים בפורום. אני מכבדת את ההחלטה למרות שצר לי מאוד עליה. מקוה שתשנה את דעתך. להתראות,

Diana M

New member
היי רונן../images/Emo140.gif

אמנם לא החלפנו דברים רבים אתה ואני , אך בהחלט בשובי לארץ קראתי את כל ההודעות מאז עזיבתי לחופשה והתרשמתי מאוד מפעילותך ותרומתך. אז מה בעצם התרחש? מדוע לעזוב? האם הבנתי נכון, ואתה בעצם מנסה לצמצם שהייתך ברשת בכלל? בכל אופן אשמח מאוד על המשך ביקוריך והשתתפותך כאן בכל מינון שתמצא לנכון ובכל עת שתתאים לך. שלך דיאנה

ronen1981

New member
צהריים טובים לכם.

לגבי שאלה של זהבה חלילה הפורום לכשלעצמו מענין למדי וגרם לי לא פעם ללכת ולעשות "ש.ב" בכדי שאוכל לענות בצורה מוצלחת יותר ועזר לי ללמוד על עצמי לא מעט ,וכן על הקשור בחינוך ,חינוך מיוחד וליקויי למידה בפרט. אני בעבר היתי פעיל אקטיבי פסיבי במספר לא מבוטל של פורומים שיחדיו תפסו חלק נכבד מזמני לאחרונה ,ואכן כשם שדיאנה אמרה אני בעצם מנסה לצמצם שהייתי בפורומים (וכן את מספר הפורומים בהם אני פעיל באופן זה או אחר.) הסיבות לכך רבות עד מאוד ובמידה מסוימת הפורום הזה עצמו הועיל לי בכך. כמו שנאמר בסרט "אישה יפה" שכל פעם מרגש אותי מחדש שבמקרה ראיתי חלק ממנו היום "i want more.....i want the hall fairytale" ובמקרה שלי לפי הכונה שלי אני הוא זה שצריך "להציל" עצמי ולדאוג לקדם את עצמי ולהגשים חלמותי. אני כידוע שואף להגיע לידי תואר שני (וכן שלישי בשלב מאוחר יותר) ויתכן בעתיד קרירה שניה פוליטית שאלמנט להיות מוכן אליה יש לרכוש השכלה בתחומים מגונים (כלכלה,היסטוריה,מדעי המדינה,מדעי החברה,פילוסופיה ועוד...) וידיעות שעלי לרכוש ,וביסוס עמדות , כך ששבוא היום אבוא מול עם ישראל ואבקש מנדט להנהיג אדע ואהיה בטוח שאין אדם טוב ממני ואוכל בבטחון להעביר מסר זה לכל הרואה ושומע אותי.... מכל מקרה ממחר אני מתחיל את סמסטר הקייץ שלי והחלטתי שאני יעבוד כך שאסימו בהצטינות וכן אני לא אתפשר כבעבר על ציוני ממועדי א של סמסטר האביב ואתחיל ללמוד כבר מהיום למבחנים של מועד ב כדי שאוכל לסיים בהצטינות גם את סמסטר האביב שהיה. ובנוסף לכך יש לי ספרים רבים שרכשתי בכונה לסיים לקרא בהם לפני תום השנה הנוכחית וכל זאת מבלי לצמצם מהותית את כמות הבילויים שלי שאני לא מוכן להתפשר לגביהם (שכן הם הדלק לנפש שלי). ולכן בחתימה הבחנתם בשוני שמביעה בעצם את העובדה שאני ימזער זמני בפורומים (אני יודע שלחלוטין לא אוכל ולא רוצה לחדול מלהתחבר מסיבות שלא אכנס אליהם כעת אבל למזער זמני בהחלט כן.) וגם בחתימה יש סיפור על "יער" ו"כפית" שבעצם באים לומר שאני מודע שבצעד שאני נוקט כיום אני יקטין את העזרה שאני נותן כיום,אבל זאת משום ש"מחר" אני יוכל לעזור לא בעזרת "כפית" כי אם בעזרת מערכות מיים משוכללות....דבר שלא אוכל לעשות עם אמשיך להתעקש לעזור כיום בעזרת כפית במקום ללכת ולרכוש את הכלים שיביאו בידי את אותם מערכות מיים משוכללות. אז כמו שאמרתי אני לא לחלוטין יעלם אבל בהחלט ימזער מהותית את נוכחותי. צהריים טובים לכל, תאמינו בעצמכם ובילדכם ותראו איך דברים יסתדרו לכם. שלכם בכבוד רב ובידידות רונן.

למעלה