צהרים טובים

מצטרפת

New member
צהרים טובים

אם תרשו לי אצטרף, גרושה בת 40 אם לשלושה בני 17 13 10 חיה כשנתיים עם גבר גרוש עם ילדה מאומצת שלא בחזקתו, מצפים בשמחה בעוד שלושה חודשים לתינוק.

ע י ן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

וודאי נרשה ...גם נשמח . מצטרפת יקרה ...בהצלחה עם ההריון והמורכבות ... אנחנו פה להיעזר ועזור ...ובכלל השהיל הביחד. אז ראי עצמך יותר ממוזמנת ...

ברכות

מאחלת לך רק טוב ונשימה ארוכה. מנסיוני גידול בגיל 25 קל יותר פיזית. כולם יגידו לך על ההבדל בבשלות של האימהות המאוחרת. אני אישית מוצאת אותה קשה יותר. לא ביחסים עם הילדים - אלא מבחינת מצבנו בחיים. בשלב הראשון חשבתי שככה זה והיינו חבורה של הורים . במחזור ב' העסיקה אותי יותר הקריירה שלי, והגילוי של העבדות החוזרת לילדים היא לא פשוטה. אבל ,מה אני נשפכת בשלילי?! תזכרי שילד חדש מחדש גם אותך. אני מרגישה צעירה גם בגלל ילדי הקטנים!

העין ה 3

New member
ברוכה המצטרפת

גם לפורום עצמו, אבל בעיקר למעבר הצפוי (בע"ה) מ"שלי ושלו" ל-"שלי שלו שלנו". בהצלחה.

העין ה 3

New member
ואת העיקר שכחתי

רציתי להוסיף לדבריה של מסביב לשעון. אני בת 41 (כמעט), עם תינוק בן שנה וחצי, נהנית מכל רגע מבחינה רגשית, אבל מבחינה פיסית אני "גמורה". אני נרדמת ב-21:00 בערב (היום מקרה חריג...) ולרוץ אחריו זו כבר ממש משימה קשה. מזל שיש לי את הגדול לעזרה, אבל בעלי משגע אותו עם החששות שלו שיקרה לו משהו. כל פעם שהקטן נופל או מקבל מכה ובוכה, בעלי שואל את הגדול בחרדה: מה קרה לו? מה עשית לו? משפחה מורכבת, הא?

בוקר טוב וברוכה הצמצטרפת../images/Emo140.gif

הצלחה ואושר לך ולבני בתך. תרגישי טוב ושתפי אותנו בחוויה שאני אישית כבר הספקתי לשכח תינוק בדרך..

blonda3

New member
שיהיה ב../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

גם אני ילדתי בגיל מאוחר יחסית את בתי הקטנה. יש אמנם ימים שמותשים אבל אני לא בטוחה שזה קשור רק לגיל. ויש בכך הרבה מאד יתרונות
ממליצה בחום

למעלה