יפה! ותראי מה זה, עוד לא מחקתי אותך!
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 25/3/14 #20 בשמחה, אך לא רוצה למחוק מכאן כי אז תמחקנה הודעות קשורות (זה גם בווינט, לא רק פה!). פשוט אנסה/ננסה לזכור בשרשור פסח - רעיון נהדר!
בשמחה, אך לא רוצה למחוק מכאן כי אז תמחקנה הודעות קשורות (זה גם בווינט, לא רק פה!). פשוט אנסה/ננסה לזכור בשרשור פסח - רעיון נהדר!
F fields5 New member 23/3/14 #1 צהרים שלי על שולחן העבודה ותוך כדי ואפילו בלי לחמם או להוציא מהקופסא מרוב שזה טעים ככה. במיה בעוף וקוסקוס, בלוף, ליד
צהרים שלי על שולחן העבודה ותוך כדי ואפילו בלי לחמם או להוציא מהקופסא מרוב שזה טעים ככה. במיה בעוף וקוסקוס, בלוף, ליד
T tzivi1 New member 23/3/14 #3 פילדס, זה קוסקוס כרובית? לזה התכוונת קוסקוס בלוף?? אני מאוהבת בזה! כל שבוע אני מכינה ביום שישי קופסה ענקית לכל השבוע.
פילדס, זה קוסקוס כרובית? לזה התכוונת קוסקוס בלוף?? אני מאוהבת בזה! כל שבוע אני מכינה ביום שישי קופסה ענקית לכל השבוע.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 23/3/14 #8 מגרדים כרובית על פומפיה, בדומה לבורגול ששלמה הכין עם רושפלד במאסטרשף
א אמרלדה Active member 23/3/14 #9 סליחה, גברתי המינהלת. אני לא רואה מאסטר שף זה לא עיקרון, זה פשוט לא יוצא. שאעמוד בפינה? בעונה של תום ראיתי, ואחר כך אבד לי איכשהו... הקיצר, מגרדים כרובית על פומפיה, וזהו? מה עוד?
סליחה, גברתי המינהלת. אני לא רואה מאסטר שף זה לא עיקרון, זה פשוט לא יוצא. שאעמוד בפינה? בעונה של תום ראיתי, ואחר כך אבד לי איכשהו... הקיצר, מגרדים כרובית על פומפיה, וזהו? מה עוד?
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 23/3/14 #11 סליחה, סליחה. כל הכבוד! אני נגררתי בעקבות הילדים והפורום. וחייבת להודות שנהנית. חושבת שזהו - מלח, פלפל כמובן.
סליחה, סליחה. כל הכבוד! אני נגררתי בעקבות הילדים והפורום. וחייבת להודות שנהנית. חושבת שזהו - מלח, פלפל כמובן.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 23/3/14 #7 ואני חשבתי שקוסקוס בלוף הוא פתיתים עגולים או קוסקוס קנוי (גרגרים עבים, לפי התמונה).
F fields5 New member 25/3/14 #17 זה קוסקוס קוסקוס. כרובית זה כרובית כמו שהכינה נוף ישר לדמן חם או כמו שגרד אותה שלמה כבורגול... אבל בלוף כאמור משקית שקופה כזו של מאראקש...... לא רע.
זה קוסקוס קוסקוס. כרובית זה כרובית כמו שהכינה נוף ישר לדמן חם או כמו שגרד אותה שלמה כבורגול... אבל בלוף כאמור משקית שקופה כזו של מאראקש...... לא רע.