צה"ל מכה שנית...

גאולה_ש

New member
גם ככול הזכור לי

המשטרה הצבאית נוקטת איפה ואיפה- הם הרבה יותר "ניטפלים" לגברים מאשר לנשים... לא נתקלתן ב"תופעה" מפלה זו בטרמפידות ?

כל הכבוד לצה"ל !!!

שישלחו למלחמה בנות בחזייה ותחתונים !!!! מה אתם רוצים שהחיילים הדתיים יעשו ??? שלא ייסתכלו??? תחשבו קצת בהיגיון ודעו לכבד גם דעות אחרים. ולא אני לא דתי בכלל,אני חילוני לגמרי !!!! לא בגלל שאת אישה לך מותר ללכת בגופייה וחולצה שרואים דרכה את גופך !!! חאלס תתחילו לחשוב בקצת היגיון. עד עכשיו דיברו על כפייה דתית,לא חשבתם אולי שזו גם כפייה נשית ???!!! נקודה למחשבה. בארי

חנה מאמי !!!

את יכולה לבקש מהן להימנע מתגובה אך לא מקריאה,כי בזה הרגע את רק מסקרנת אותן יותר לקריאת הודעה זו,עדיף שתימחקי אותה ואימרי לי כי אינך רוצה בי בפורום אז אלך !!! אבל דבר אחד את יודעת שאת טועה !!! בארי

טל קר

New member
לא מקובל כאן לקרוא אחד לשני בשמות

כמו "מאמי" ואין לנו אפשרות לערוך את ההודעה. לכן אני מבקשת שרק מי שמתעקש שהודעתו תמחק ינהג כך.

fluppster

New member
כן! שלא יסתכלו!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

למה שאני אתלבש אחרת רק כדי לכבד כמה אנשים שבכלל לא קשורים ולא קרובים אלי? ולגברים מותר ללכת עם גופיה שרואים דרכה את גופם? ואם אני מרגישה שזה פוגע בי כשחיילים הולכים עם גופיה (להיפך
), גם מבחינה נפשית וגם מבחינה תפקודית? אז יאסרו על חיילים ללכת עם גופיה? אנשים, קראו את המכתב שלי למטה. הוא קורא לארגן הפגנה נגד פקודה זו, מקווה שתסכימו.

טל קר

New member
כשאני הייתי בבסיס סגור ראיתי גם

גברים לבושים רק בתחתונים או רק במגבות (בדרך ומהדרך למקלחות). בכל מקרה, צריך לאסור על הלבשה תחתונה בציבור לשני המינים, ולאפשר בזמן החופשי לשני המינים ללבוש למשל טרנינג וטריקו במקום מדים. אני מדברת על בסיסים סגורים לא בפתוחים שצריך להחזיק מעמד חזק עד חמש ואז אפשר לחזור הביתה ולהתלבש בסגנון אזרחי.

מירי,

New member
גפ אני מדברת על בסיס סגור...

כשהייתי כבר בבסיס פתוח לא ראיתי חיילים אחרי השעה 1600.... ולנו החיילות מותר היה ללכת עם גופיה לבנה (עם שרוולים! קצרים או ארוכים) בכל שעות היום ו"על אזרחי" בערב והחיילים היו "על מדים" כל עוד הם מחוץ לאוהל שלהם! ואף אחד לא הורשה להסתובב עם מגבת או תחתונים גם לא בדרך מ\אל המקלחת!!!

טל קר

New member
כנראה שלא היינו באותו בסיס...

בכל אופן, לא יותר הגיוני ששני המינים יוכלו ללבוש חולצות טריקו כשהם לא בתפקיד?

גאולה_ש

New member
לכול "עובדה" ישנה

"עובדה" נגדית... השאלה איזו עמדה את רוצה להבליט.. כמו שכתבתי בסוף- זה הכול שאלה של אינטרסים ואמונות- הם אלה ש"מייצרים" את ה"עובדות"

גאולה_ש

New member
אני מאמינה...

כמו כול אדם אחר בעולם... לאינטרס שלי..
כולנו "אגואיסטים"

מירי,

New member
(מן הסתם לא)לא יודעת איפה שרתת אבל

ביחידה שאני שרתתי אומנם שעות הפעילות הרישמיות היו עד 1700 (או אולי 1600) אבל ביחידה כזו אפשר להקפיץ בכל שעה , (היו חיילים שממש ישנו במדים...) אז שעות הפעילות הם לא כמו במקום עבודה אחר או ביחידת עורף...שם את בתפקיד כל שעות היממה... רגעעעע.... אם אני זוכרת נכון שירתת בח"א נכון? נו טוב זה מסביר הרבה, כמי שנשואה לחייל ח"א (ועדיין במילואים שם) אני זוכרת את השוק הרארשוני שהיה לי כשהיגעתי לבסיס שלו , זה אכן צבא אחר עם חוקים אחרים...(נו טוב זה דיון למקום אחר).

אמיר.

New member
היכן ראית ?

אני מסתובב באוניברסיטה... מיעוט מבוטל של גברים הולך בלי שרולים. אף אחד לא חושף בטן. נשים ? חבל"ז... בקיץ אני לומד להכיר את הקירות של האוניברסיטה... מי יתן ויחזור החורף... (לא רק מהסיבה הזאת

four seasons

New member
בואי נבחן

א. אם ההנחיה היא לחיילים/ות, אז אפשר להתווכח על זה, בכל זאת הנחיה שיוויונית. ב. אם ההנחיה היא לנשים בלבד, אז יש פה אפלייה ג. אני חושב שזה חלק מהמהפכה הפמינסטית של מופז, בה כל ההבדלים בשרות הצבאי יעלמו, שירות זהה, משך זמן זהה, אופציה זהה לתפקידים ולפיקוד. ד. אני מניח שהשלב הבא הוא 1 נשים תאלצנה להסתפר קצר כמו גברים 2 גברים ונשים יכלו לבחור באופציה לאסוף שער במידה ויש להם/ן שער ארוך תודו שהדרך לשיוויון בה נוהג מופז מעניינת, הוא התחיל באופציות השירות קרי, קרבי, טייס, ביטול חיל הנשים והפיכת קצינת חן לסגנית רמטכ"ל ורק עתה מתפנה ללבוש משך שירות וכו´

אני יכולה רק לשער שמדובר בהנחייה

לנשים בלבד. בגלל הסיבה ומסובביה (החיילים הדתיים). אבל לא הצלחתי עדיין להביא את הקישור ממעריב - אנסה תכף שוב ונקרא ונבין.

מירי,

New member
נכון ההנחיה היא רק לחיילות

כי כמו שאמרתי חיילים מראש נשארים במדים... אוף אני חוזרת על עצמי! אבל אני מרגישה שכאן... העיקר נגד הדתיים? או רק שלא יפגעו בחיילות? נו טוב גם אני חושבת שזה בא מתוך עמדה לפגוע בחיילות , ודי סמוך לנושא החיילות בקרבי... אבל אני לא חושבת שאנחנו צריכות למחות כאשר משווים את תנאי החיילות לתנאי החיילים...

למעלה