צה"ל: עצרנו את רוצחי עידו זולדן לפני שבועיים

fifanowftw

New member
צה"ל: עצרנו את רוצחי עידו זולדן לפני שבועיים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478261,00.html שלושה שוטרים פלסטינים נעצרו והודו שרצחו את עידו זולדן בפיגוע הירי ליד קדומים. שניים נעצרו בידי הצבא עוד בלילה הרצח. שלישי נעצר בידי כוחות הביטחון הפלסטינים אז גיגי, מוחמד, סלעטון, מה יהיה? ניתן להם נשק? נעזוב את הגדה? הרעים במיעוטם

THE WIZARD 55

New member
עניין מורכב

מצד אחד אני רוצה שיצאו משם כמה שיותר מהר (את הנשק הם קבלו בכדי שישתמשו בו אחד כנגד השני, רעיון לא רע מצד ישראל, שיהרגו אחד את השני, אבל זה יהיה בעוכרה כאשר יפנו את הנשק אליה) מייק, ראינו את היציאה מלבנון, יציאה הכי דפוקה שהיתה צריך ללמוד לקחים..כל עוד צה"ל היה שם היו משת"פים תהיה בעיה מאוד גדולה לישראל לצאת, כי אז תאבד את הכח שיש לה שזה המודיעין.(משת"פים) כל עוד היא שם היא שולטת במצב, ויודעת מה קורה..גם אם יצאו משם לתקופה מסוימת הם יחזרו. בלגנתי את התשובה, כי אני עדיין בנס השני...

mike00

New member
יאללה,עוד נס אחד ותחזרי לסדר את הבלאגן...

ותאכלס,סתם שאלתי כדי שלא תרגישי רע.....אני רואה לקחת ברצינות

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif זה לא פייר, לסלטעון מקדישים מלא שרשורים

ורק לי לא
חראם על עמית, שגעתם אותו...
לעמית, כי הוא עומד בכל ההתקפות, ובגבורה!

mike00

New member
אני כבר אמרתי כמה פעמים,הוא על-הכיפאק...

אני אמנם לא מסכים עם השקפת העולם שלו,אבל אני לא יכול שלא לומר שהוא איש שיחה רציני... יאללה תנו לו בכפיים

וללה תודה אחי על הפרגון ../images/Emo13.gif אני מעריך את זה

גם איתך אני מרגיש שאפשר לדבר בכיף גם אם לא מסכימים. ותודה גם לויז על הפרגון קבלי חיבוק כפרה

../images/Emo178.gifגמרנו פוליטיקה להיום ומחר, לא מגיע לי

הפוגה יא זלמי? בוא תשתה כוס קפה חם בינתיים
קניתי היום בנצרת תערובת משהו משהו

mike00

New member
טוב נו......יש איזה בקלאווה עם הקפה או שאתה

מציע לי רק מר?? ובחייאת עמית,תענה על השאלה הזאת כשאתה חוזר לפוליטיקה.....מסקרן אותי מה דעתך על המאמר...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo24.gif כי מגיע לך...

וקח שיר עמית.. אם אתה מבין ערבית טוב, מילים קסומות.. בשבילך

ואחד מן אפד'ל אע'אני ענדי- קלּ אלקס'אייד ../images/Emo7.gif

חביב 2לביק מייק אלאס'לי תרג'מלי איה 2בל סיני סנתין בואי נצרף את המילים לטובת בני הפורום דוברי העברית (הזכויות שמורות למייק, אני רק שיפצתי טיפה): אבוי על הלב שמהלכי ליבו שפוטים התרוקן מתקווה, עוול מסתיר אבוי לי אני, את סודו הסגרתי לה מתלונן בפניה על לב שבאש שלה התאהב קלטתי בעיניה את האש ואת כאבי אמרה שאהבתה מנועה מליבי היא הייתה חיי אבל כשחשפה לי את בחירתה נהפכה האפלה קלה יותר מכאבי כל השירים- פרי השראת יופי עינייך מחום כפות ידייך כתבתי ואמרתי אותם השירים הללו, אינם סתם מילים אהובתי השירים הללו הם כולם שלך השירים הללו הם אהבת שנים הם דמעות, צלילים, געגועים אלו ימיי איתך זהו לבי הכואב

THE WIZARD 55

New member
הוא לא מפסיק להתנגן אצלי כבר שעה וחצי

מייק גם הקדיש לי אותו, שומעת אותו שר לי אותו. איזה מילים..פשוט שיר מדהים. עמית, אתה מאוהב, כי רק למאוהבים קשה השיר הזה יכול לגעת.. קח עוד שיר, שיר אחרון שהקדיש לי.. מלא אהבה..

למעלה