צה"ל עתודה וכגון

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
צה"ל עתודה וכגון

אז מה ? אני חולה נורא נורא עם שפעת איומה והמון חום, ואני לתומי מקבל בדוא עתודה על צה"ל. חוברת ראשונה:רופא שיניים חוברת שנייה:סתם רופא חוברת שלישית:רופא וקצין חוברת רביעית אני קורא לי לתומי אותה ומה מסתבר?!?! שגם שם יש על רופאים. ואני חושב לי, האם זה מקרי שאני חולה ודווקא באותו יום קבלתי כ"כ הרבה עתודות על רופאים?

rshilkrot

New member
לגמרי במקרה

אפילו אם צה"ל תכנן לשלוח לך את זה בזמן שאתה חולה הוא הבטח טעה שלוש פעמים כבר והכוונה היתה בכלל לשלוח לך את זה שהיית חולה שנה שעברה. וחוצ´מזה לצבא יש דברים יותר טובים לעשות מלעקוב אחרי ילדים חולים. למרות שאת זה הוא עושה הכי טוב.

bwp

Member
נו מספיק לילדותיות

אתה מלאן תלאפים פעמים פויה וקקה בידך! בכל אופן, שנינו יודעים שרשמת שיש לו דברים יותר טובים לעשות חוץ מלעקוב אחרי ילדים חולים רק כי אתה מקנא בכך שהם שלחו לי כאלה דברים ועוקבים אחרי ואחריך לא. עמוק בליבך אתה לא יכול לחיות WUTHOUT THE MATRIX (מה שגם ראיתי את הספר פעם או פעמיים וזה היה מזממממן)

rshilkrot

New member
חבל רק

שאתה אולי בדרך לעתודה ואני הייתי בדרך להיות טייס אבל לחיים יש תכניות אחרות בשביל שנינו...

srullli

New member
צה"ל מגדיר כל תפקיד שלו

כ"תפקיד מעניין ומאתגר"..... ובדר"כ גם מעניק לכל תפקיד איזה שם מפוצץ כזה.....לעיתים מלווה בראשי תיבות...... איש מוזר הצה"ל הזה..... :)

goldi san

New member
עזוב חוברות...

הכי שולט זה השיר של הקצין ודוקטור! זה להיט היסטרי, צעיר לנצח. "קציייין ודוקטוווורר... בעתודההה הרפואיית של צצצצההההללל!"

למעלה