צה"ל

veloks

New member
צה"ל

אני מתגיס כנראה אחרי פסח. כרגע אני בי"ג מחשבים. היתי רוצה להגיע בצה"ל למחלקת גרפיקה , או עריכת תמונה , או כל דבר אחר הקשור לתחום. אם מישהו יודע מה אלי לעשות כדאי להתקבל למקום כזה אז בבקשה תעזרו לי פה .

eldarinn

New member
אני רק יכול להעריך

כי אין לי יותר מהשערה מידע מוצק, אבל אתה צריך או אבא סגן רמטכ"ל או משהו בסגנון. זה מקצוע שנותנים בד"כ לבחורות או גברים עם פרופיל מאד נמוך...ככה זה היה בתקופה שאני הייתי חייל לפחות. בהצלחה בכל מקרה.

רועי בר

New member
זה לא ממש נכון , אולי יש סיכוי...

אני יודע שבחיל האוויר בטכניון בחיפה עובדים חזק עם 3d max אפילו יש להם תמיכה מsilicon grafics יוצרי התוכנות של התלת מימד אז אולי תיקח כמה קורסים של תלת מימד ואז אולי יהיה לך עדיפות ואז אם תתקבל תהיה אחושרמוטה תותח ב3d (נראה לי) אז בהצלחה

Tiger 2

New member
רועי צודק

למדתי שפת C בטכניון וראיתי מה הולך שם, מאות מחשבי סיליקון גראפיקס.

eldarinn

New member
אני האחרון שצריך להגיד לו

מה היכולות של צה"ל. מה שהתכוונתי שלא כל כך פשוט להגיע לשם...את זה צריך לקחת בחשבון. אני מציע את המשך הדיון להעביר לפורום מתגייסים.

drorlazar

New member
בתור...

בן אדם ששירת שלוש שנים בתור אנימטור בצה"ל אני יכול להגיד שזה מאד מאד טוב, אתה לומד דברים, מתמקצע ועוד, יש כמה וכמה יחידות שתעסקות באנימציה: 1. יחידת וידאו במדור הב"ט (הדרכה באמצעות טכנולוגיה) במפקדת זרוע יבשה. 2. יחידת וידאו בחיל ההנדסה 3. יחידת וידאו בפיקוד העורף 4. יחידת וידאו בחיל האויר (שה"ד) אלה מה שאני זוכר מהתקופה שלי, כמובן יש שינוים, בכל מקרה, רובן מתעסקות גם באנימציות לצרכי הסברה והדרכה (מנגנוני נשק, תחליף לצילומי אויר) וגם לצרכי גרפיים נטו (פתיחים לסרטים, אפקטים לסרטים, סרטונים למצגות, עיצוב מצגות) הדרישות לשרות הן: * אתה חייב להיות עם פרופיל נמוך (45 ומטה) או לחלופין אם יש לך איזו בעיה בשירות קרבי. * אתה חייב לדעת אנימציה לפני הגיוס, אף אחד לא ילמד אותך ותצטרך ללמוד לבד ולתת תוצאות כבר בהתחלה, (לעיתים נדירות מביאים מילואמניקים ללמד חיילים אנימציה) * עדיפות לרקע בקולנוע מאחר והגדרת התפקיד היא "צלם צבאי" רצוי שתדע גם לצלם, לערוך, לביים ולהאיר, זהו בערך אני מקווה שנתתי לך נקודת התחלה דרור

eldarinn

New member
../images/Emo41.gifאני מבקש לא להקפיץ יותר את הנושא ../images/Emo70.gif

veloks

New member
אז לאיפה אני פונה?

אין לי פרופיל נמוך אבל ההורים שלי גרושים ואני בן יחיד כך שלא יכחו אותי לקרבי. לאן אני צריך לפנות כדאי לתת בקשה ?

drorlazar

New member
אלדר,אם לא פה אז איפה?

אני לא מבין מה הבעיה, הילד שאל שאלה לגיטימית, זה פורום תלת מימד, והוא מעוניין להתעסק בזה בצבא, אז במקום רק לשלוח תמונות כל היום אחד לשני אולי אפשר לעזור לו בהפניה או לנדב מידע, D

למעלה