צואה ירוקה

צואה ירוקה

הילדון הפצפון בן 9 חודשים. נתנו שלשום פעם ראשונה גבינה. גרם ליציאות מרובות וירוקות. סיבה? לקח לו זמן רב להתרגל לתמ"ל שהיה מלווה בשילשולים ולאחר מכן עצירויות. אין ספק שמאז שהכנסו לתזונה מרק ופירות הצואה השתפרה לאין ארוך, צבע מרקם וכמות. הוא גם לא אוהב תמ"ל. בקושי 2 בקבוקים ביום. מעדיף ללא כל ספק אוכל. אז אז באה הגבינה ועשתה שינוי. אתמול לא נתנו גבינה והצואה חזרה להיות כמו מקודם. אשמח לתובנות. האם זה אומר שהילדון רגיש ללקטוז? חוץ מצבע צואה לא מראה שום אי נחת. ישן כל הלילה, לא היה עצבני והיה חייכן ומקסים כרגיל.

razgalili

New member
רוב הסכויים

שמדובר בתופעה חסרת חשיבות. המרה שמופרשת על ידי הכבד היא ירוקה. בדרך כלל עד שהמרה מגיעה החוצה היא מתחמצנת ומשחירה. אם הכבד מפריש כמות גדולה של מרה, והמרה עוברת במעיים מהר מדי, היא תגיע החוצה ירוקה. יש סכוי שההפרשה המוגברת של מרה והמהירות שבה המרה יצאה החוצה מעידה על זה שהמעיים של הילד לא אהבו את הגבינה. הייתי מרחיק את הילד בינתיים ממוצרי חלב. ואיזה כיף שהוא חייכן. יש תמונות?

כמובן

והוא הילד הכי תקשורתי והכי חייכן בעולם. וגם הכי רגוע. פשוט מקסים. טפו טפו טפו חמסה חמסה. ואנחנו נתרחק. לפחות לעוד כמה חודשים ואז ננסה שוב.

../images/Emo140.gifאיזה מתוק חייכן ומקסימון הוא../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

שתהני ממנו ושימשיך להיות תקשורתי ומקסים!! וגם רגוע כמובן (אני מניחה שחסכת ממנו את רוב החיסונים, נכון?) ילדון מתוק ואני מצטרפת להמלצה שלא לתת לו שום מוצרי חלב לפחות בשנה הקרובה. הצואה הירוקה הזו, היא סיבה טובה, לחסוך לו מוצרי חלב למיניהם, וזאת למרות המאסיביות של הפרסום בארץ של מוצרי החלב לקטנטנים.

למעלה