צודק קיפניס. נתניהו זומבי מוכה אמוק- מתנהג כמו סיעודי ולא כמו מנהיג אומה

צודק קיפניס. נתניהו זומבי מוכה אמוק- מתנהג כמו סיעודי ולא כמו מנהיג אומה​

אתה היית מצליח לתפקד כמוהו לאחר ניתוח בשעה שצריך לנוח במחלקת התאוששות?
ההפך הוא הנכון, מראה כמה הוא אכפתי ולמרות שהוא אמור לנוח במחלקת התאוששות לאחר ניתוח, הוא מגיע לכנסת לעבוד ולא נותן לאלו שרצו לנצל את חוסרו בכדי לשים לו מעצור.

דורי 1981

Active member
אתה היית מצליח לתפקד כמוהו לאחר ניתוח בשעה שצריך לנוח במחלקת התאוששות?

ההפך הוא הנכון, מראה כמה הוא אכפתי ולמרות שהוא אמור לנוח במחלקת התאוששות לאחר ניתוח, הוא מגיע לכנסת לעבוד ולא נותן לאלו שרצו לנצל את חוסרו בכדי לשים לו מעצור.
אכפת לו רק מעצמו, מקסימום מהמשפחה הקרובה. הוא רוצה לשרוד. בלי קשר, מה שבן גביר עשה לו ולביסמוט לא אנושי. אני מקווה שיהיה לו כוח ושכל לפטר את המשוגע הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הסתפקתי בקריאת שבעת המילים הראשונות של כותרת השרשור. לא יודע מי הכותב, אבל ברי שאין לו שמץ של מושג ירוק מה הממשלה (והעומד בראשה) עושה למען החטופים, אז יואיל נא לפתוח עם קצת פחות פופוליזם וקצת יותר צניעות, ויתכן שאשמח לקרוא את הגיגיו.

דורי 1981

Active member
הסתפקתי בקריאת שבעת המילים הראשונות של כותרת השרשור. לא יודע מי הכותב, אבל ברי שאין לו שמץ של מושג ירוק מה הממשלה (והעומד בראשה) עושה למען החטופים, אז יואיל נא לפתוח עם קצת פחות פופוליזם וקצת יותר צניעות, ויתכן שאשמח לקרוא את הגיגיו.
אקצר לך, נאדה. הם יושבים ועושים ביד. מעניין אותם כקליפת השום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אקצר לך, נאדה. הם יושבים ועושים ביד. מעניין אותם כקליפת השום.
כל אחד והאימג' שיש לו בראש.
כמובן שהדברים מחורטטים מהיסוד. אבל מאחר וברור לי שזה ברור גם לך ואתה בס"ה מרגיש צורך לתקוף ולהשמיץ מטעמי אג'נדה רל"בית, אני לא רואה צורך מיוחד להמשיך לדון ולדוש בזה.

דורי 1981

Active member
והערה: אני לא אומר סתם סיעודי. יש לי אמא במצב הזה 5 שנים והיום בדיוק הבאתי לביטוח לאומי מסמכים בקשר להחמרה במצבה. לא מאחל את זה לאיש, כולל לביביסטים.

למעלה