צוהורים טובים לכול הלוחמים

yamit zada

New member
צוהורים טובים לכול הלוחמים

בוקר טוב הנהלה יקרה שיהיה לכם שבוע מקסים ולכול אנישי הפורום בנתיים ביי

ברודי

New member
איך נתניה ק-ר-ע-ה את צמרת הליגה!!!

גם הפועל
גם מכבי
וגם חיפה
חחח שולטים!!!!! עד לבית שלי שמעו ת'צרחות.. ואני גרה רחוק (יחסית) מהקופסה...

shanyz

New member
צהריים טובים...

אממ קיבלנו היום את המגנים בהיסטוריה מוגבר... זוכרים שהיה לי? בקיצר, אני מרוצה ולא מרוצה.. קיבלתי 85
מצד אחד בגלל שהלך לי לא כ-ז-ה טוב, וגם לא למדתי הרבה למבחן, זה ציון מצויין!!! אבל.. כולם קיבלו ציונים יותר טובים:) 90, 96, 95, 98, 101 (!!!, הציון הכי גבוה לא היה 100...הוא היה 102
) בקיצר, אני אף פעם לא מבתכלת מה אחרים קיבלו ומשווה.. אבל משום מה הפעם זה כזה גרם לי להיות קצת מדוכאת.. לא ידועת למה.. בקיתר שיעור תנ"ך שהיה לנו בסוף היום היה מטורף לגמרי.. הבנים הסוטים קישרו כל מילה לסקס!! המורה כמעט התעלפה, יצאה החוצה לשאוף אוויר.. המורה שניה ליקקה את השפתיים והם ישר אומרים: אוווו ראיתם מה היא עשתה!! יוו.....ואתן מבינות): עזבו, ילד אחד התכופף לזרוק לפח משהו, והתחת שלו קצת בלט, בקיתר המורה הסתכלה לראות מה הוא עושה.. וישר הבנים: יוווווו...ראיתם על מה היא הסתכלה!!! ושעה ככה מביכים אותה:) והיא מורה קרועה!! אין שיעור שלא נקרעים!! היא המורה הכי מצחיקה בעולם שהיה לי !! בקיצר, שניה אחרי זה ילד אחר הולך לפל ובכוונה מוציא את כל התחת החוצה! !פחחחחחחח.. עזבו, כל שדניה קרה משהו אחר יותר מצתחיק מהשני!!!! אין לי כוח לספר לכם הכל, אבל היה לדוגמא לפני איזה חודש.. משום המ הבנים החליטו שיש למורה יומולדת.. אגב, קוראים לה תפארץ, והם תמיד קוראים לה "תיפי" ושרים לה שירים שקשורים לתפארת מדינה ישראל חחהה..
בקיצר, הם החליטו שיש לה יומולדת.. סידרו את הכיתה בצורת חת, קנו עודה ושתייה ובסלי ובמבה, ושמו בצלחו על שולחן.. הכניסו איזה עציץ שעומד בכניסה לבית ספר לתוך הכיתה.. עטפו את בורג שזה כאילו יהיה המתנה..
הכניסה איזה ספה לכיתצה שיהיה לה נוח לשבת!! כשהיא נכנסה הם שרו בקולי קולות היא הייתה המומה.. אהה הם שמו גפרורים על העוגה כי לא היו נרות..ף) וזה בכלל לא היה היומולדת!!!!! ותקלטו!! זה הבנים עשו הכל!!! ממתי בנים עושים משהו יפה!? חחההה..
היה משעשע ביותר.. כל השעתיים לא למדנו.. חחה.. עזבו, בטח בכלל לא הגעתם עד לפה. ומי שכן, תודה
חחה..

shiri_b

New member
גם לנו היה שיעור תנ"ך

אחד מאוד מוזר למדנו על סיפור נוח שהוא השתכר ובלה בלה וראו את ערוותו ומשם זה התפתח לכיוונים אחרים ומוזרים

ברודי

New member
חחחח גדול..!!

אנחנו ב-ד-י-ו-ק למדנו את זה ביום שישי... יופי והמורה אומרת שאנחנו מאחרים בחומר.

gabrielle

New member
חחחחחחח נוח ההומו הזה../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo164.gif

המחנכת שלנו מאוד ליברלית...../images/Emo9.gif

היא גם מלמדת אותנו ספרות, ובאחד מהשיעורים איכשהו הגענו לדבר על סקס, והיא משום מה התחילה לספר לנו על "הפעם הראשונה" שלה
אבל היא הפסיקה בזמן הנכון, כדי להמשיך ללמד אותנו ספרות...

*neta*

New member
צהריים טובים !

שני את בב"ס דתי? אצלנו ה-כ-ל מתקשר איכשהו לדברים גסים, אפילו המורים מועדדים אותנו לזה
אפילו המורה למתמטיקה אמרה על 2 שטחים של משולשים (שהם שווים בגודל אבל אחד חיובי ואחד שלילי כי הוא כאילו מתחת לציר האיקס) אז היא לא תגיד משלימים זה את זה לאפס, או ניגודים, סותרים זה את זה, היא אמרה הם דופקים זה את זה, ולא הבינה למה צחקנו
המחנכת שלנו, באנו אליה אם שאלה על החדרים וישר היא אמרה "שלא תעיזו לעשות אורגיות". וכמובן לא נשכח את המורה לחינוך תעבורתי שאמר פעם שהוא היה מנשק איזו ילדה מכיתתנו לולא היה מואשם בהטרדה מינית...

ואם בענייני מורות עסקינן...../images/Emo22.gif

בכיתה י', הייתה לי מורה מאוד מוזרה לערבית...היא הייתה מפוזרת כזאת, לא יודעת איפה ימין ואיפה שמאל... באחד השיעורים אני וחברה שלי כהרגלנו ציירנו כל מיני שטויות על השולחן, קומיקסים אנד סטאף, לא ממש מתייחסות למה שהמורה עושה, ופתאום שמענו את המור צועקת- "אני סוטה?!" ישר הרמנו את המבט שלנו, והבנו שהיא מתכווחת עם איזה תלמיד אחד בעניין של- האם היא סוטה או לא
באותה שנה הייתה לי גם מורה לאנגלית מצחיקה כזאת בשם זיוה. לזיוה יש בן שקוראים לו אביב- אחת הסיבות לכך שהיא מאוד אוהבת אותי
כל פעם כשהיא רואה אותי במסדרון היא מתחילה לשיר "שמחה רבה שמחה רבה, אביב הגיעה..." או שהיא שרה איזה שיר מוזר- "אבו אבו אבו...." לכו תבינו
שנה שעברה, הייתי לי מורה לפסיכולוגיה מוזרה/מצחיקה <תגידו, מאיפה הם מביאים את כל המורות האלה?!
> וקוראים לה אתי. אתי לא אוהבת לסיים את המשפטים שהיא התחילה להגיד...משפט אופייני שלה נשמע בערך ככה: "אוקיי, אז כמו שאמרתי, בתרבויות שונות יש נורמות חברתיות שונות וכולי כמו כן, הערכים שונים, האידיאולוגיה, התפקידים טמ טמ טמ טה טה טמ..." וגם לפני כמה זמן דיברתי איתה בטלפון, הייתי צריכה להיפגש איתה בנוגע לאיזו עבודת מחקר שאני עושה, וזה הלך בערך ככה: "אז ניפגש בספריה וכולי, בשעה 9 וחצי ונעבוד על מה שאמרנו טה טה טה טה טמ..." שנה שעברה היא בכלל התחרפנה, נמאס לה מה"וכולי" וה"טה טה טה..." אז היא החליטה לגוון, ואמרה "דיגידן דיגידן...פרארמ פרארמ..." מיותר לציין שאני נחנקתי באותו רגע, ויצאתי החוצה בטענה שאי צריכה לשירותים...

gabrielle

New member
חחחח מה ניסגר איתה???

חבל שבגבעתיים המורים כאלה סנוביים עם האף במצח שלהם

shanyz

New member
חחהה..ונטע, מה פתאום בית ספר דתי!?

אממ.. אוי..מורים מצחיקים יש לי בשפע! יש מורה אחד, שחופשי יורד על תלמידי.. יש לי חברה עם אוזני דמבו, והוא קורא לה קופיקו
חחה.. ואחד הומו כזה, ותמיד הוא יורד עליו שהוא הומו, כמובן בצחוק.. ואני טיפוס שנהיה אדום תמיד ומכל דבר.. אז איך שהוא אומר משהו אני נקרעת מצחוק וכולי אדומה.. אז הוא אומר לכל הכיתה: יווו תראו איזה אדומה היא נהייתה!! פחח.. ואז כל הכיתה מסתכלת עלי ואני אדומה כיפליים!! פאדדיחהה!!! בקיצר, הוא סוטה לאללה! כל דבר נקשר אצלו למין.. נניח הוא רוצה שנניח יד 10>3.... אז....בכיוון של האסף, זה פישוק (חח...) הרגליים פשוקות, פישוק רחב וגדול.. ו.. איפה שהשלוש, יש משהו קטן קטן...(אממ..הבנתם מה קטן..ז*ן...
חחהה.. ואין, תמדי הוא מכניס לכל מקום איזה משהו סוטה!!! חחה.. והמרוה לספורט, משום מה כשהיא רואה אותי, כאילו בשיעורים שלנו (ואני ידועת שזה רק אצלנו, שאלתי אנשים) היא תמיד שרה: אולה לה, או לה לה... ho le le ho la la חחהה!!!! ויש מורה שתמיד קוראת לנו: פוצ'קלאך, קושישון, פוציף מוצי.. ותמיד בשיעור היא הייתה אומרת: שגבריאל המלאך יבוא ויקח את אתי!! (קוראים לה אתי..
) ויש מורה שתמיד יש לה יציאות, פתאום משום מקוםפ היא צועקת: פיווווווו!!!! כולם נבהלים!! חצי המומים:) חחהה... יש עוד דוגמאות, אבל יש לי מחר מגן במתמטיקה אני חייבת לטוס! צ'או

LuZ dE EsTrElLa

New member
good luck../images/Emo70.gif!|

בהצחלה מי אמור tequeri muchisimo mi nenita linda bella זה בספרדית:)

למעלה