צוהריים טובים

quawax

New member
תתפלאו

אבל אני מכיר מישהו שיוצאת רק עם גברים בני 25+ והיא בכיתה י' היא לא אוהבת "צעירים" ועכשיו שאלה לבן 30 הזה... מה עושה לך את זה? בנות מהתיכון או בנות מהגן? כי אם זה בנות מהגן אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר.. אם זה בנות מהתיכון אני מבין יש כאלה שבאמת צריכים להתאפק חזק כדי לא לאנוס אותם..

The Flash

New member
זה הכל בתפיסה...

לסטרייטים(כמוני ;)) לא מבינים איך הומוסקסואלים נמשכים לבני המין שלהם...והם חושבים ההפך עלינו...לא מבינים איך אפשר להמשך לבני המין השני... לכולנו יש תפיסות שוות...לפדופילים(כמו הנ"ל) יש תפיסה של המשכות לקטינים מה לעשות...כולנו בני אדם...

צוהריים טובים

אני בחור בן 35 נראה לא רע, וכן אני לא מתבייש לומר שגם לי יש נטייה ל..ילדים קטנים
אני שמח שפתחו סוף סוף פורום לבעייה שיש לנו, רציתי לדעת עם ילדים מאיזה גיל לפי החוק מותר לאדם בגילי לבצע מעשים מיניים? בהסכמה! כמובן

T r i l i a n

New member
מגיל 18.

בגיל יותר צעיר צריך לשמור על הפרש של שנתיים בין בני הזוג. מאחר ואת ה-19 כבר עברת מזמן...לדעתי, תפנה ל704, 733 זה לא המקום.

החוק לא יפריע אבל אם תופסים

מזיינים אותו בתחת........ אני לא הבנתי מה זה נטייה לילדים קטנים למה זה עושה לך את זה? אני רוצה להבין את זה זה טיםה קשה לי להבין איך ילדה בת 14 עושה את זה לגכר בן 30

למעלה