צוהרים טובים לכוולם!!
מ מוגי האחת New member 3/12/07 #2 צהריים טובים.. :] חזרתי סוף סוף מסלקום ישבנו שם איזה 4 שעות..!! בסוף לקחתי פלא חדש.. :] יום טוב לכולם :]
צהריים טובים.. :] חזרתי סוף סוף מסלקום ישבנו שם איזה 4 שעות..!! בסוף לקחתי פלא חדש.. :] יום טוב לכולם :]
S SAPIROS5 New member 3/12/07 #3 ערב טוב:] לא הייתי היום במחשב חחח :]] ועוד מעט אני עפה לפסטיגל..... אלמוג תתחדשי איזה פלאפון קנית??
מ מ ו ר נ י 18 New member 3/12/07 #5 ערב טוב לכולם.. חזרתי עכשיו מהעבודה.. :/ יום קשה.. אלמוגי תתחדשי יפה שלי.. אל תשכחי להיתקשר קצת הא.. ?
ערב טוב לכולם.. חזרתי עכשיו מהעבודה.. :/ יום קשה.. אלמוגי תתחדשי יפה שלי.. אל תשכחי להיתקשר קצת הא.. ?
מ מוגי האחת New member 3/12/07 #7 חחח לא איפההה לא הייתי בבית כימעט כל היום הייתי בסלקום האלה חחח שאני אתקשר אני אודיע לכם.. :]
S SAPIROS5 New member 4/12/07 #8 אלן חחחחח עכשו חזרתי מהפסטיגל איזה יפה היה....אני רוצה ללכת שוב חחחחח
ל ליטלוש חולה על גיא New member 4/12/07 #9 חח סבבה אלמוג יכלתי גם להתקשר אבל אני מתביישת את יודעת לדבר
מ מוגי האחת New member 4/12/07 #10 לא אל תתקשרו זאת העבודה שלנו.. את גם ככה באמת לא תדעי מה להגיד להם.! אני אסדר את זה קצת סבלות..
מ מוגי האחת New member 4/12/07 #16 כולנו רוצים אבל צריך לחכות בסבלנות! גם שאני אסדר את זה איתו שהוא יכנס לפורום.. צריך לסדר את זה גם עם תפוז... בקיצור יש קצת עבודה.. אז עוד קצת סלבנות..:]
כולנו רוצים אבל צריך לחכות בסבלנות! גם שאני אסדר את זה איתו שהוא יכנס לפורום.. צריך לסדר את זה גם עם תפוז... בקיצור יש קצת עבודה.. אז עוד קצת סלבנות..:]
O orianush New member 4/12/07 #19 חחח בנות זה לא פשוט... זה לא כל כך פשוט לארגן את הדברים האלה ואני אומרת לכם את זה מניסיון.. הסבלנות בסוף תשתלם
חחח בנות זה לא פשוט... זה לא כל כך פשוט לארגן את הדברים האלה ואני אומרת לכם את זה מניסיון.. הסבלנות בסוף תשתלם
O orianush New member 4/12/07 #14 אלמוגג אם את צריכה עזרה דברי איתי... יש לי כמה דברים השבוע אז אין לי כל כך זמן אבל משבוע הבא יתפנה לי קצת זמן אם את צריכה עזרה תגידי לי
אלמוגג אם את צריכה עזרה דברי איתי... יש לי כמה דברים השבוע אז אין לי כל כך זמן אבל משבוע הבא יתפנה לי קצת זמן אם את צריכה עזרה תגידי לי