צוואה

מומי.

New member
צוואה

צוואה 30.9.00 כאן על הקבר עומד ואמא כאן גם נחה ומחשבות קולחות עוברות מנוח לא נותנות. כל ערב חג, עשיתי לי מנהג אתכם כאן לבקר הו... כמה לי חסר... וכאן מס` דקות לא רב הרי זה ערב חג.. כך, רק מס` דקות לזכור, לחשוב לבכות...... המחשבות טסות חולפות בלי סדר בלי כוון, נתיבותן - בעיני הן רזים על רגעים קטנים גדולים. איש עבודה היית, איש עמל ומעש, מפעלי חיים בנית עוד מתקופת התע``ש עוד אז כילד קט ליוויתי לא מעט, אותי שיתפת - כמו גדול פרט זה, אחר, הכל. ועוד הזכרונות עולים.. חולפים על פני שנים וחוט שני אחד שזור בהם כמו מסר - תמיד לעשות, ליצור, לבנות ועוד ועוד בלי יסר. אימצתי לי את זה ה``מוטו`` לעשות ולהתנסות בכל. הבט, הבט בי אבא... הנה אני גדול. ועוד לשתפך רוצה אני. איך שחר בני אמר: ``סבא בטח היה נהנה וגאה להציץ בנו ממעל איך אנו בנו ונכדו בצוותא עוסקים בפעל``. זו צואה. כן אל תצחק ותחייך לי, לבניי ולכל דור ההמשך. ועוד רוצה אבא אותך לשתף. בחוויות, התנסויות וכל מיני כייף. הו, אבא לך לספר רוצה עוד.... שעונך הישן והטוב התחלתי לענוד. והרבה כן הרבה לי לך יש להגיד והכל כאן בלב, עמוק ומכביד. וחיוך וחיבוק חם אליך נשלח איך אותך לחבק - עוד מעט ואשכח ו....עוד רגע - נוגעות הן ידי.... והאבן קרה והמציאות אפורה. ושוב כאן עומד לי, איתך מדבר...... ואתה לי חסר, חסר, חסר........

קרני

New member
אמא ואבא.

קשר שאף פעם לא נעצר... רגשות שאף פעם לא יעלמו... נשארים עם הזכרונות ובולעים את הכאבים... השיר שלך פשוט מקסים! הרעיד הרבה מיתרים בלב. אני מקווה שפריטת המוסיקה היפה שלך תמשיך להעלות את הצלילים היפים, שישמרו רגעים אבודים... תודה ששיתפת, זה מופלא! מאחלת לך את הטוב ביותר! @ @ J U

איילת ב.

New member
געגוע

שיר נפלא, מקסים. אכן הגעגועים רובצים בלב, הם לא נוטשים אף לא לרגע. במיוחד בימים אלה, בחגים, זה קשה מלתאר. הזדהיתי עם כל מילה שלך, אבל אני לא מצליחה לבטא את עצמי כמוך בשיריי, זה קשה מדי. אולי טרי מדי. שתהיה לך שנה נהדרת. איילת

מומי...

מה קשה היא ההתמודדות הישירה בכתיבת שירה בכאב וגעגוע צרבת מילים אלה, הזדהתי עד כאב... זה חדר עמוק בפנים עד כמה מופלא הינך עד כמה מופלא היה הקשר והיחס בשיר בין אבות ובנים סב, אב ובן... והגאווה ... שלא תמוש מליבך תודה שפתחת בפנינו את הלב - שולחת לך חיבוק גדול אוהב מאחלת לך ימים טובים ומאושרים ! שיהיה רק טוב !

*קסנדרה

New member
למומי - מורשת אבות

מומי מהשיר אני מבינה שאביך הותיר אחריו מורשת מופלאההההה ואשריו שאתה הוא בנו, וחולק לו את הכבוד הראוי לו. כואב, אך מהמם. קסנדרה

הבועטת

New member
איזה כאב....

אין לי מילים לנחם אותך. במקרה נתקלתי בשיר הזה, ואני כולי מתרגשת ממנו. הצלחת לגעת בי, מומי...

למעלה