צוות אמבולנס במגרשי הכדורגל

דן צ

New member
צוות אמבולנס במגרשי הכדורגל

בוקר טוב לכולם . ידוע כי שוטרים שמאבטחים משחק כדורגל מקבלים על כך שכר נפרד וגבוהה [ עבודה בשכר ] והשכר מגיע מהאתאחדות לכדורגל , השאלה שלי היא האם גם צוותי אמבולנס מקבלים שכר בנפרד ? כלומר חוץ מהגלובלי? ועוד שאלה , האם ישנם גם צוותי נט"ן במגרשים? ואם כן מי קובע באילו מגרשים יהיה צות נט"ן אם בכלל? יום טוב לכולנו

דן צ

New member
לא רוצים לענות?????../images/Emo12.gif

לא צריךךךךךךךך

inbale

New member
יו דנדוש נעלב .....

אני לא יודעת את התשובה אבל אני אדאג שמישהו יענה לך טופ? רק אל תעלב לי.....
רבותי הצילו - קצת יחס לדנדוש!!

paradan

New member
קצת סבלנות../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

דן ידידי קצת סבלנות לא להתעצבן, עובדי מד"א הפשוטים (לא המנהלים המכובדים - לגביהם אני לא יודע) מקבלים שכר לפי שעות עבודה ולא גלובלי. בעת נוכחות צוותי מד"א באירועים (אבטחות) העובדים מקבלים את שכרם הרגיל אלא אם כן מדובר בשעות נוספות, או שבת וחג עליהן התשלום הוא יותר גבוה מהשכר הבסיסי לשעה. מד"א לעומת זאת, מקבל על נוכחות באירוע תשלום די מכובד מהמארגנים הרבה יותר מהשכר הכולל של כל אנשי הצוות לאותו אירוע (במיוחד כשיש לעיתים גם מתנדבים שעושים את האבטחות). לגבי סוג הצוות: במשחקי ליגה לאומית יש בדר"כ רק אמבולנס רגיל ובמשחקי ליגת על יש גם נט"ן בנוסף (מה לא ראית את ההחייאה המפורסמת בשידור חי?). בנוסף לכלל האמור יש גם חשיבות לצפי הקהל. אם אינני טועה, הדרישה הנ"ל נקבעה ע"י ההתאחדות. מקווה שעזרתי דני

medic001

New member
צוותים במשחקים

שלום תגידו לא ראיתם את משחק האליפות שנה שעברה(מכבי חיפה) ראו ס. מנהל א. לכיש שהיה צופה מזנק למגרש כדי לטפל בפצועים. ותזהרו שם בחוץ

The_VIP

New member
משחקים כמו של מכבי חיפה יש גם...

במשחקים כמו של מכבי חיפה מביאים יותר מאמבולנס אחד נט"ן ולפעמים גם תער"ן....

למעלה