צוות אפטר או כל היודע דבר - דחוף!!!

צוות אפטר או כל היודע דבר - דחוף!!!

אוקי אז ככה. אני משרת כרגע ביחידה מסוימת בתותחנים ממחזור נובמבר האחרון. לפני כחודש נפלתי מהמסלול על בעיות בריאותיות. עדיין בתהליכי בירור פרופיל וכו` (לכן כרגע עדיין 97). הורדתי למפקדה, בינתיים עוזר בשלישות ורוצים לשבצני בתור תפקיד תומך לחימה די עצוב כמו: סמב``צ, קשר, מש``ק מודיעין(שם יפה יותר למניילן מפות) וכו`. אך אני לא מסכים להשתבץ לאילו. יחד עם זאת, לפני הצבא עברתי תהליכים שונים באיתור חמ``ן תלפיות (אני עוד מהתקופה לפני שקראו להם שחקים) ובעוד יחידה במודיעין. במספר ראיונות שהיו לי בשלבים הסופיים...הבעתי את רצוני לסרב להצעות הנדיבות וללכת לתרום כלוחם קרבי. כעת, משנוכחתי כי עתיד שירותי הוא תפקיד לא קרבי. ברצוני לעבור לחיל המודיעין (ברור לי שלא לאותם תפקידים שהציעו לי הדורשים קדצ``ים וכו` אבל לטובים ודומים). הגשתי טופס 55...מה סיכוייו? הבנתי שדי אפסיים...שמז``י להם אני שייך לא ``ישמחו`` לוותר על כ``א לטובת אמ``ן... פניתי לרע``ן חוגרים לעזרה שענו לי:``לחמ``ן אין מניעה לקלוט אותך אך הדרך לעשות זאת היא בטופס 55...ואז נשבצך ע``פ נתוניך וצרכינו``. שאלתי היא...מה עלי לעשות??? כלומר...טופס ה 55 יחזור בקרוב לוודאי שלילי....ואז נדפקתי בתור קשר או משהו כזה למשך כל שירותי...ואני מאמין שגם אדם עם קב``א 47 יכול לעשות תפקיד זה וכן שאני יכול לתרום לצבא הרבה יותר מזה בחיל המודיעין... אז למי עלי לפנות??? האם עלי לנדנד לרמטכ``ל בפקסים טיפשיים? או משהו כזה??? אובד עצות... מקווה לעזרה....דחוף! תודה לכל העונים בכל מקרה...

למעלה