צוות ביטחון

amybr

New member
צוות ביטחון

אני ( לצערי ) עובד של צוות ביטחון, המיוצג ע"י עו"ד הורנשטיין. עד היום לא קיבלתי גרוש מהתביעה. התקשרתי לביטוח לאומי פשיטות רגל ( בטל': 026463020 ) לברר למה. מתברר שהמפרק לא הגיש בכלל תביעה בשמי אליהם. התקשרתי אל המפרק לברר מדוע ( לצערי הטל' של המפרק אבד לי, אם כי הוא ניתן לי ע"י העו"ד שמייצג אותי ), ומתברר שהוא לא אישר אישר לי את התביעה, כי אני הפסקתי לעבוד ב-23/1/06, בעוד שהחברה חדלה מלהתקיים בפברואר 2006, ורק מי שעבד עד אמצע פברואר 2006 וקיבל מכתב פיטורין, רק הוא תביעתו אושרה, והוא יקבל פיצויים ( את השכר עבור ימי העבודה שלא שולמו יקבלו כולם ). אני הפסקתי לעבוד על דעת עצמי ב-26/1 ( המפרק טוען שב-23/1, ואני טוען שעבדתי עד ה-25/1, אבל זה כבר לא משנה ), כי את שכר חודש דצמבר 05, שהיה אמור להיות משולם עד ה-10/1/06 לא קיבלנו עד ה-26/1 ( ולמעשה עד היום לא קיבלנו ), וכבר ב-26/1 נרמז לנו שהחברה עומדת בפני פירוק ( כבר אז התארגנו עובדים לפנות לבית המשפט בבקשה לפרק את החברה ), ואני לא חושב שיש מישהו בעולם שהיה ממשיך לעבוד כשברור לו שאת שכרו הוא לא יקבל. אמנם היו עוד כאלה שתלו תקוות וכן המשיכו לעבוד עד אמצע פברואר וקיבלו מכתב פיטורים, אבל אני לא ביניהם, כי הייתי זקוק מיידית לכסף, והתחלתי לעבוד במקום אחר. מה לעשות? האם יש דרך לקבל את כל המגיע לי בכל זאת?

פירוק חברה ותשלום שכר מביטוח הלאומי

א. כאשר החברה מפורקת יש להגיש תביעות חוב עד חצי שנה מיום הפירוק משאלתך עולה כי פנית לנאמן, הגשת תביעה אך היא נדחתה ב. אם אתה מעוניין לערער על הדחייה - תוכל לפנלהגיש ערעור בבית המשפט המחוזי - שם מתנהלים הליכי הפירוק ג. מבלי להכנס ליכולת להוכיח את טענותיך, הרי שאם התפטרת מהעבודה, בנסיבות שאינן "חריגות", הרי שאינך זכאי לתשלום פ.פיטורים וכל שאתה מלין עליו הוא חודש משכורת במקרה הטוב, לא כך?! אולי שווה לשים את הנושא בצד ולהמשיך הלאה, כי אם תגיש ערעור, מבלי סיבה מוצדקת, יתכן ותחוייב בהוצאות משפט שהן גבוהות במקרה של ערעור אני מציעה כי תפנה לעו"ד שייצג אותך ותקבל את חוות דעתו, הרי יש סיכוי לערעור שלך - פשוט כדי שלא תצא "קירח"... בהצלחה בכל אופן

למעלה