צוות היפ הופ הורס!

smile7

New member
צוות היפ הופ הורס!

לפי דעתי לכלא 6 יש את הדיסק הכי טוב היום בסגנון הזה! כל שיר בדיסק החדש פשוט ענק! אני ממש נהנית לשמוע אותם... (למי שעוד לא ממש מכיר אותם- מומלץ מאוד לשמוע אותם וכמובן להראות נוכחות בהופעות! יש להם אחלה הופעות שבעולם- פשוט גדולים!)
מצטרפים חדשים-לידיעתכם

kombinaizer

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

טוב אז דבר ראשון, ברוך הבא לפורום הקט שלנו
אמממ לכל פניה, עזרה, הערה, הארה או ביסלי בגריל תשלחי מסר אליי. את מוזמנת גם לבוא למפגש. תספרי קצת על עצמך, שם, דרכי קשר (ICQ/MSN) איזה עוד זמרים את אוהבת וכל מה שבא לך. אני אור, ברוך הבא השתלבות נעימה :)

smile7

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה!!

נעים מאוד אור! אני קרן, מבת ים ובעיקרון אני מאוד אוהבת היפ הופ לועזי אבל יש לי כבוד רב להיפ להופ ישראלי ובכלל למוסיקה ישראלית. לאחרונה הבנתי שההיפ הופ הישראלי נשמע הרבה יותר טוב וכלא 6 פשוט מוכיחים מחדש את מה שאני חושבת עם כל דיסק חדש שהם מוציאים.. אני ממש אוהבת לשמוע את השירים שלהם (את זה בטח הבנת לפי ההודעה הקודמת
).. התחלתי לשמוע אותם לפני שנתיים אבל רק לאחרונה (-לצערי) נודע לי על הפורום ואני שמחה להצטרף לפורום כזה שוווהה! (עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
חחחח-אני מנחמת את עצמי) אני אשתדל להשתתף כמה שיותר ולשתף אחרים עם חויות, דעות,רעיונות, תמונות ומידע על הלהקה.. תודה שוב על קבלת הפנים ושיהיה כיף לכולם
*מצטערת על האיחור...

chen010189

New member
ודרך המלך הקליפ הכי יפה בערוץ 24!!!

היום שידרו אותו אחרי הרבה זמן איזה כיף היה לראות את הקליפ הזה שוב. בלי קשר לכמה אני אוהבת את כלא 6 לפי דעתי זה הקליפ הכי יפה שנראה שם!!!

S h A y K i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וכל מי שגולש פה כבר מכיר את השירים של הלהקה..חחח..

smile7

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה על קבלת הפנים

ואני בטוחה שאתם מכירים אותם (זה רק לידיעתם של מצטרפים חדשים)

למעלה