צוות התפתחות הילד נתניה\חדרה

grayart

New member
צוות התפתחות הילד נתניה\חדרה

רציתי לשאול אם מישהו יודע האם דר איתן ארגמן עדיין נמצא בהתפתחות הילד נתניה או שהוא הוחלף ע"י רופא התפתחותי אחר?

שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה היא אם מישהו כאן מכיר את סניף חדרה (הלל יפה) של התפתחות הילד, ויכול להמליץ עליו כעדיף יותר או עדיף פחות מסניף נתניה.

תודה

TikvaBonneh

New member
באיזה קופ"ח? במכבי?

אותנו הוא איבחן לפני שבע שנים במכבי בהוד השרון. לפי ד"ר גוגל ד"ר ארגמן נמצא עכשיו בסניף לאומית של חדרה.
אתה רוצה שאשאל עבורך בקבוצת הורים בפייסבוק?

grayart

New member
כן מכבי

אשמח אם תוכלי לברר אם מישהוא יודע אם הוא עדיין בנתניה.
האמת שאם הוא שם אנחנו נבקש סניף אחר.
לפני שלוש שנים היינו שם עם הבן הגדול שלנו והדוקטור היה לא כל כך סימפטי.
הוא התעלם לגמרי ממה שסיפרנו לו על הילד, ביטל אותנו, על הפגישה הראשונה אמר שהילד אוטיסט ושיהיה צורך להוציא אותו מהמסגרת למסגרת מיוחדת, והשתמש במילים חסרות רגישות לתאר את הילד כמו "דלות רגשית" שלגמרי לא הסכמנו איתו.
הילד בסופו של דבר נשאר במסגרת רגילה , יש קשיים אבל בסך הכול הוא במקום שהכי מתאים לו.
עכשיו הנושא הוא הבן האמצעי , בן שלוש עם אפס תקשורת אפס שפה, לא מגיב לשמו או לדיבור ולא נראה מבין כלום.
פסיכיאטר בדק ביום ראשון ואמר שיש בעיה.
התחלנו תהליך פניה חדש להתפתחות הילד, ותכלס(אין לי כוונה לפגוע באף אחד וזו חוויה אישית שלנו אבל...) לא היינו רוצים ליפול שוב על אותו רופא.
אשמח אם מישהוא יודע מי הרופא ההתפתחותי האחראי בנתניה.

באוגוסט הוא עדיין היה שם

וגם לנו יש ניסיון עם הרופא....

לגבי ילד בכור, אני הבנתי שהרופא טעה לגבי המסגרת. אבל לדעתכם האבחנה היא נכונה?

סמי1310

New member
יש לנו נסיון עם מכבי באיזור שלך

אם מתאים לך לדבר בטלפון, שלחי הודעה פרטית עם הטלפון שלך
בגדול, לא הגענו להלל יפה, אך שמענו עליהם דברים טובים. שהאבחון שם מקיף, נעים ונעשה ע"י צוות רב מקצועי. ממה שהבנתי, מכבי נתניה הם שלוחה של הסניף בהוד השרון. לאחר שקיבלנו את האבחנה שמענו שעדיף להגיע להוד השרון, שם מקצועיים יותר. מומלצת במיוחד ד"ר מיה אלעזר, שמענו עליה כמה המלצות חמות. במכבי היא הסמכות בנוגע לרצף במחוז שרון אליו אתם שייכים. ניתן להגיע אליה עם אבחנה של רופא משפחה, במקרה שיש חשד לרצף

אימוש35

New member
אנחנו אובחנו אצלו

לפני 4 שנים והיה בסדר (הוד השרון לפני שעבר לנתניה),
אבל באותו זמן חברה שלי שהיא רופאה בעצמה, אבחנה את הבת שלה בתפקוד נמוך.
באבחון של חברה שלי ארגמן השתמש במילים קשות, בחוסר רגישות והתווכח איתה שהילדה עם פיגור.
הילדה שהיתה בדיוק בת שנתיים נכנסה אחרי 4 חודשים לאלוטף ועדיין בגן תקשורת ותלך שנה הבאה לכיתת תקשורת בבית ספר לחינוך מיוחד.
אין לה פיגור , היא מתקדמת אבל מבחינה שפתית ותקשורתית היא בתפקוד נמוך. מבחינה קוגנטיבית היא דווקא מפתיעה.
אני חושבת שהקושי באבחון מוקדם זה שהילדים עדיין משתנים וגם חוסר שיתוף פעולה יכול להטעות - יש טעויות באבחונים אבל מה שצורם לי הוא ההתייחסות להורים ואיך מציגים בפניהם תוצאות אבחון. הורים מגיעים טעונים מאד לאבחון, מבוהלים, מתרגשים, מפחדים, חסרי אונים, מבולבלים ובעיקר מחפשים מישהו שירגיע ויתן מענה והכוונה. מי שאמור לשוחח עם ההורים (אצלינו היתה גם פסיכולוגית באבחון ובשיחת סיכום) צריך להיות סופר רגיש ומכיל.

grayart

New member
דר ארגמן עדיין בנתניה

אשתי הצליחה לאתר היות את הטלפון הישיר של השלוחה שהיא לקחה מהמזכירה לפני כמה שנים כשביקרנו שם עם הבן הבכור.
התקשרנו , דר ארגמן עדיין בהתפתחות הילד נתניה

התפתחות הילד נתניה, מבחינתנו ירד מהפרק.

למעלה