צוות כספים - עידכון

../images/Emo41.gifעידכוני מפגש ודרושים ../images/Emo124.gif

עדיין לא נמצא מקום למפגש, מאידך אנחנו כבר 80 משפחות (מה שלמעשה מקשה על מציאת מקום הולם!) וכאן המקום לבקש אם מישהו ממכם מכיר/קשור/בבעלותו אולם שיכול להכיל 80 משפחות, באיזור המרכז, שיצור קשר במסר איתי או עם מיכל@. לדוגמא אם יש מישהו שיש לו קשר לאולם ספורט של בי"ס או מתנ"ס זה יכול להיות פיתרון מצוין! כמו כן אנחנו מחפשים רעיונות להפעלות לילדים - תיאטרון בובות, שעת סיפור וכד' - שוב אם מישהו מכיר מישהו שעורך הפעלות כאלו (או אולי הוא בעצמו...) והיה מוכן להתנדב לעשות זאת במפגש, הוא יתקבל בזרועות פתוחות
! בתודה מראש
....ונתראה במפגש
!

kasa

New member
הצעה

סיפרה לי חברה, לא מזמן, שהשחקנית אבישג רבינר ובעלה פתחו מקום מקסים בפארק הירקון (אם איני טועה). יש שם המון פינות הפעלה לילדים, וגם בחורות צעירות שמעסיקות אותם בסיפורים ופעילויות שונות, ובעיקר - פינות התרגעות להורים (קפה, טיפולים אלטרנטיביים... וכו'). הבנתי שלאבישג עצמה יש תאומים (לא יודעת אם מטיפולים או לא), וזו הסיבה שהיא ובעלה החליטו לפתוח את המיתחם הענק הזה, שמספק כל מה שילדים והורים צריכים, וגם מאובטח וזול לבילוי. חברה שלי טוענת שזה עולה 25 ש"ח לילד, וכניסה חינם להורים. אולי זו גם הזדמנות לרתום את השחקנית למאבקנו ?! נראה לי שאם ניפנה אליה כמטה מאבק היא תשתף פעולה. (וגם אם לא - 25 ש"ח לילד זה לא נורא, אני חושבת...) אפשר לחשוב על זה. שמעתי שהמקום קסום ומופלא להורים וילדים....

גנדלפ1

New member
צוות כספים - עידכון

סיכום פעילות 1) צוות התקשורת ביחד עם צוות הכספים מנסה להרים את האירוע בסוכות - כרגע איו עדין הצלחה הגיוס מקום (ללא עלות או עלות סימלית) . כל מי שיכול לעזור נשמח: דרוש מקום עבור 300 איש לפחות (עדיף יותר) - המקום שיהיה סגור בגלל החשש לגשם מיקום: חשוב מאוד שהמקום יהיה במרכז: ת"א, רמת גן, גבעתיים - רחוק יותק - בעייתי יותר מבחינת התקשורת. במקום רחבה/שטח פתוח שבו תהיה פעילות לילדים כמו כן במה שניתן לשאת ממנה דברים (דברי ברכה על ידע אישיות ציבורית בולטת וכד') תאריך 16 לאוקטובר (יום חמישי) שעות 14:00 עד 20:00 כולל הקמה ופירוק של הציוד שנביא (הפעלות לילדים וכד) כיבוד קל - אנו נביא כיבוד במידה והמקום מאפשר זאת - במידה ולא צריך להבין עלויות. אישורים דרושים - 2) סיכת הזדהות (ראה תמונה) אנו מתחילים ביצור סיכות אשר נבקש מכל אדם שהולך לראיון או נמצא באירוע רשמי או סתם בכלל ללכת איתה - הסיכה הינה כלל עולמית ומזוהה עם נושא הפוריות הסיכה תוצא למכירה במחיר סמלי של 10שח לאחת 15 שח ל2. כל מי שרוצה לרכוש מוזמן להתפקד ולהגיד כמות - כי כרגע אנו מייצרים על כמות מינימלית על מנת לראות אך הולך. הסיכה מיוצרת על ידנו (תודה לרחל5) אם יש אנשים נוספים שמעונינים לעזור ביצירה - קדימה לשרשר או לשלות לי או לרחל5 מסר. 3) אנשי מקצוע - קשר לבתי דפוס יחצנים אומנים וכד' - על מנת לקבל שירותים כתרומה או במחירי עלות. 4) קשר עם עמותות שונות על מנת לשתף משאבים (מקומות, מימון) וכד'

jackson

New member
את מוזמנת להתקשר למולי דור

הוא רץ למועצת רמת גן והוא ישמח לסייע לך לקבל אולם ברמת גן (זה יסייע גם לו)תגידי לו שאני הפנתי אותך אני אשלח אליך את הטלפון שלו באימייל

jackson

New member
אני מפנה אותך אליו מכיון שהוא איש

רגיש מדהים ואוהב לסייע

Michal333

New member
מפגש../images/Emo124.gif

לא ברור אם מדובר במפגש הורים וילדים ו/או מפגש אלטרנטיבי, כיון שפניתי למטפלים שהביעו נכונות, שלחתי מסר ולא קיבלתי עדכון האם הנושא רלבנטי. אשמח לעדכון. לגבי אומנים - ברגע שיוחלט סופית הזמן , המקום והתוכן אשמח לחדש קשר שנוצר עם מישהי בתחום. יום טוב ונעים, מיכל.

גנדלפ1

New member
מפגש מטפלים - כרגע בהמתנה

הי כיוון שאנו מרכזים מאמץ על מנת להרים אירוע אחד כמו שצריך, אירוע טיפולים אלטרנטיבים שהיה אמור להתקיים בסוכות כרגע בהמתנה (כלומר נדחה). המטרה היא שנוכל להעמיד אירוע אחד (כרגע מפגש הורים ילדים + מטופלי פוריות והזדהות עם המאבק) ברמה גבוהה עם נוכחות של אנשי ציבור ואומנים במקום מכובד וברמה. ברגע שנגמור עם האירוע הזה נמשיך עם הבא - אירוע טיפולים אלטרנטיבים. נשמח לכל עזרה בכל אחד מהארועים - כאשר הדחוף יותר הוא האירוע הקרוב.

באאבו

New member
הרעיון של המרכז של אבישג נשמע מצויי

צריך לקחת בחשבון שסוכות זה בטח התקופה העמוסה שלהם שם, אז סביר להניח שחינם אין כסף לא ממש נקבל. אבל - אפשר להציע לה פירסום (אני בכלל חושבת שהקטע הזה של פרסום יכול לעבוד לטובתנו, אחרי הכל, תהיה תקשורת). וגם אם לא - אפשר אולי לבקש הנחה ושבכ"ז אנחנו נשלם משהו סימלי. אחרי הכל, אין לחם בחינם. - זו אופציה שכדאי לבדוק. שום מקום לא יתאים לאירוע כזה כמו מקום שמותאם במיוחד לילדים - זה גם מצטלם הרבה יותר טוב.

העין ה 3

New member
גם לי הרעיון נשמע טוב

כמה אנשים יכולים להכנס לשם? ומאיזה גיל משלמים? באמת כדאי לשחק על העניין של הפרסום אבל גם אם לא זה לא נורא. מאידך, ביום ראשון כבר נדע אם ירד גשם. יכול להיות שלא ואז זה מאוד קל (הפארק הלאומי, פארק הירקון וכו').

kasa

New member
הבנתי שמדובר במקום די בולט כך

שאולי מי שגר בסביבה יכול לקפוץ לראות את המקום בסוף השבוע ? אני הבנתי שהם פתוחים רק בחגים (כל סוכות, למשל), ובסופי שבוע (שישבת).

עוד הצעה

להזמין לארוע גם את אלה שעזרו בהבאת הילדים- אחיות, עובדות מעבדה ורופאים מהיחידות להפריה במרכזים באיזור המרכז.

גנדלפ1

New member
רעיון מצויין - הבעיה: מקום גדול

כרגע קשה למצוע מקום גדול מספיקאיש, אם נמצא מקום גדול יותר בהחלט נזמין כמה שיותר אנשים.

למעלה