צוות לעניין

oshiko

New member
צוות לעניין

(תורי להשוויץ קצת, אם תרשו לי ...) השבוע דאגתי קצת - בקושי היו טלפונים. רק SMS קצר לפני יומים בסביבות 2 בלילה. היום סוף-סוף הגיע הטלפון המיוחל. מסתבר שהיה שבוע מפרך של לילות לבנים. בסיום התרגיל האחרון, לאחר מסע עד הבוקר, הגיע השלב שעכשיו אני מבין שכל חייל פלס"ר מחכה לו - הם הוכרזו כצוות. קיבלו כובע מצחייה ויקבלו בקרוב טי שרט של "צוות ***" (עם שמו של המפק"ץ). פולי וותיקי הפלס"רים כאן בטח מכירים את זה. מצפה לו בששי שיגיע במהרה אמן. ד"א לגבי השירשור הנעוץ לעיל - נא לפרסם שם רק הודעות שמיועדות לאירוח בשבוע הבא - לא תגובות או דיונים. זה יקל על עריכת השאלות לאירוח.

סמדר בנ

New member
יורשה לך ../images/Emo140.gif

מזל טוב. זה בעיני יפה, הדרך בה מעלים את תחושת השייכות וגאוות היחידה של החיילים הקרביים. יש שימוש רב בסמלים - הרקע האדום מתחת לסמל החיל, סיכות יחידה, כומתה כמובן. החיילים עובדים קשה בשביל לקבל את הסמלים האלו, וגאים לענוד אותם. כל היחידות גם מנפיקות (אמנם בתשלום...) חולצות וכובעים וחגורה לנשק עם סמל רקום.

שכחתי, גם הבן שלי קיבל אתמול רקע

אדום אחרי כמה ימי שטח קשים ומסע. היה מאד קשה לדבריו אבל הוא נשמע מצויין ואמר שהיה גם מעניין. הוא התנצל מראש בטלפון על הכביסה שהוא יביא, רק שיבוא כבר.

poli55

New member
מזל טוב לרקע האדום

הכי כיף שהם חוזרים הבייתה ובמיוחד ??????... אני אוהבת את הכביסה שמגיעה לאחר 3 שבועות של שטח ומסעות הבן שלי נוהג להכניס את כל הכביסה לתוך שקיות פלסטיק ולאטום אותה וכשזה מגיע הבייתה חבל על הזמן (ריחות חול ובוץ )
ולכן התפקיד של האבא לפתוח את השקיות הגדולות ואז מתחיל מרתון הכביסות אבל בכיף אבל כמו שאמרת רק שיבואו הבייתה פולי55

poli55

New member
../images/Emo49.gifוכל הכבוד

כל הכבוד לפלסרון ומזל טוב
הילד חוזר משבוע לא פשוט
המלצה - הרבה פינוקים והמון המון אוכל
אצלנו הסיפור עם החולצות היה מצחיק
קודם כל אנחנו שילמנו על כל החולצות והכובעים אבל חודש לאחר הקנייה התחלף המפק"צ והתחיל בלאגן עם איזה חולצה הולכים ולאחר חודשים הזמנו עוד חולצות עם השם החדש של המפק"צ ואכן זוהי גאוות יחידה וצוות ומגיע להם הם עובדים קשה מאוד בהצלחה פולי

oshiko

New member
../images/Emo51.gif לכולם

חוזר לנוכחות הרגילה שלי אחרי יום כיף בעבודה ... וברכותי לתותחנים. (מה זה רקע אדום?) לגבי חולצות הם התארגנו שכל אחד שומר בקבוקים למיחזור, ובכסף שמקבלים תמורת הבקבוקים הם קונים את ה"גאדג'טים" הלא פורמליים - טי-שרטס, כובעים וכו'. זו כבר מסורת בחטיבת הנח"ל. פולי - אולי תלמדי את הצנחנים ...

oshiko

New member
OK לא שמתי לב בקריאה ראשונה

זה העייפות ... מדובר ברקע אדום מתחת לסמל. בחי"ר זה מגיע ביחד עם הכומתה - כל חיל והמסורת שלו. אז כרגע סמל חיל עם רקע אדום על כומתת בקו"ם - עד לטקס שאחרי מסע כומתה?

סמדר בנ

New member
רקע אדום

כמו שאמרת - מתחת לסמל החיל בכומתה - זה מראה שאתה קרבי ולא ג'ובניק - ללוחמים זה אחד הסימנים שמראה שהם לוחמים (כי כומתה יש לכל מי שבחיל ובעצם רק לוחמים עובדים קשה בשביל הכבוד להחליף את כומתת הבקו"ם). בטירונות תותחנים מקבלים את זה אחרי שבוע שטח ומסע. זו פשוט עוד הזדמנות להעניק משהו לטירון כאמצעי להגברת המוטיבציה.

oshiko

New member
פולי אכן צדקת

אין חכם כבעל הניסיון. עכשיו החזרתי את הבחור. הוא נראה מותש כזה. שאלתי אם שבוז, הוא אמר שלא, אבל "מעוך". אני מבין שזה היה אחד האימונים הקשים פיזית. עובדה שכרבע מהאנשים בצוות המקורי פרשו. נקבל את הטיפ שלך לאוכל ופינוקים, ונקווה שזה ייתן לו כוחות להמשך.

רוני61

New member
מזל טוב, ובהצלחה בהמשך הדרך../images/Emo57.gif

שמחר יגיע מהר
והוא יהיה בבית. אצלנו כמו אצל מיכל יש רקע אדום מתחת לסמל(סימן ללוחם). מאתמול בבישולים כי הודיע שיוצאים חמשוש. הוא כבר עף לו לשוטט בין חברים לחברה. לילה טוב

oshiko

New member
תותחנים - קרובים לסיום טירונות?

השיריון של מרץ 05 עומד להתחיל צמ"פ. האם גם אתם לפני תחילת השלב המקצועי? ומתי מסע/טקס כומתה?

עוד לא סיום טירונות תותחנים...

בעוד שבועיים נגמר חלק ראשון, אחריו רגילה ואחריה עוד חודשיים שהם בעצם גם קורס/שלב מקצועי וב - 19/7 מסע כומתה וטקס. ד"א מאפשרים להורים להשתתף בק"מ האחרונים של המסע, יש גם אצל אחרים ? שבת שלום

אימשל2

New member
עומדים להתחיל מקצועות

יש להם עוד חודשיים בביסל"ש (בית הספר לשיריון שנמצא 50 ק"מ ימינה מסוף העולם) עד הצמ"פ.

למעלה