צוות מארגן למפגש

י יעל י

New member
צוות מארגן למפגש

שלום לכולכם - עוברים לפסים מעשיים. לפי השרשורים רוב האנשים מגיעים מהמרכז: הרצליה, גבעתיים, קריית אונו, ראשל"צ, פתח-תקווה, תל-אביב, כפר-סבא, ברקן. יש גם את אביבה ויונית שהן קצת יותר רחוקות. אני מוכנה לעזור בארגון המפגש הראשון ולהעביר אותו לפסים אישיים ביחד עם עוד מישהי אחת או שתיים - האם יש מישהי שמוכנה להתחייב לנושא? שלחו אליי מסרים. ברגע שיהיה צוות מארגן, הדברים יזוזו מהר יותר, נקבע מקום ומועד לפגישה ונתחיל לזוז עם תכנים. אני בכפר-סבא, מי שמוכן/ה להצטרף לצוות עדיף שתהיו מאזור המרכז / השרון כדי שנוכל להיפגש כבר בימים הקרובים. יעל

יונית א

New member
פסים מעשיים

אין לי מה לתרום למפגש מסוג זה, בשל אי חפיפה עם תחומי התוכן והעיסוק וריחוק גיאוגרפי, לכן אין צורך שתביאי אותי בחשבון לצורך זה. מאחלת לכן הצלחה רבה .

יעל, אני איתך בצוות

אשמח להצטרף לצוות המארגן על מנת להקים את המפגש על הרגלים

יופי ../images/Emo45.gif אז יעל לאיציק מארגנים

העבירו מסרים ביניכם אני יודעת שאתם יודעים מה לעשות... בקשו כל עזרה שתרצו הגידו לי אם חדרה בסדר מבחינתכם כדי שאדבר עם מי שאני מכירה שם וגם באיזה שעה נוחה לכולם. בכל מקרה אגיע לכל מקום שתקבעו. דברו איתנו וספרו מה קורה... שבוע טוב

נויהאחת

New member
לחדרה אני לא אוכל להגיע משום שאין

לי רכב, אולי אפשר להיפגש במרכז?

י יעל י

New member
מעולה, עוד אחד ויש לנו צוות

מי מתנדב? למי שמתלבט, אני מעריכה שזה יידרוש מאיתנו פגישה אחת, מקסימום שתיים של תכנון. לא הרבה יותר מזה. את כל השאר נעשה במפגש עצמו. יעל

relax

New member
יעל,אני אשמח להצטרף לצוות המארגן

אבל... כפר סבא קצת בעייתית בשבילי כרגע מכיוון שאני לא כ"כ ניידת (אין לי רכב) יש אפשרות קרובה יותר למפגשי התכנון?

zion0

New member
אם אתם מעוניינים בכפר סבא,

מוכן לנדב את ביתי למפגש

בובי

New member
גם אני אשמח להגיע

ברגע שאידע להיכן בדיוק

למעלה