מסכימה לגבי העריכה
אני רק בהתחלה, אבל אני כותבת הערות תוך כדי כי אני פוחדת שאשכח אחר כך. אבל העריכה הפריע לי מהרגע הראשון. רואים שהיו מלא דברים שנאמרו שפשוט נחתכו כנראה מחוסר זמן, הייתי מאוד רוצה לשמוע את השיחות המלאות. זה הבעיה כשהם מזמינים קאסט של סדרה לתוכנית אירוח שמיועדת בד"כ לשחקן אחד (אם כי אני זוכרת את התוכנית על הסימסונים מאוד לטובה).
אז ככה- הערות (ספויילרים):
- לדון רק 13 מאהבות? היה נראה לי מספר קטן מדי.
- מוזרה לי הסצנה שג'ון בחר. אני מבינה למה ג'נוארי בחרה אותה, היא באמת אחת הטובות שלה. אבל לדון יש עוד כ"כ הרבה סצנות טובות. במקומו הייתי בוחרת אולי את פרזנטציית הגלגל המפורסמת, אחת הסצנות הנהדרות ביותר בסדרה. למרות שיש לדון עוד המון רגעים נפלאים שעולים על זה שהוא בחר.
-איך לא הזכירו את התפקיד של השחקן של פיט ב-אנג'ל?
- וואו כריסטינה מהממת כגוטית, אבל ללא ספק ביזבזו יותר מדי זמן שיחה על דברים טפשיים ולא על התוכנית, במיוחד איתה. עם כל הכבוד, לא מעניין אותי איפה כל שחקן נולד או איך ההורים שלו התייחסו אליו. ואם כבר עושים את זה שיעשו את זה זריז.
-אליזבת מוס ממש חסרה.
-הסצנה שכריסטינה בחרה הייתה בדיוק מה שאני בוחרת במקומה. ללא ספק הסצנה הכי חזקה שלה ואחת החזקות בסדרה בכלל. אבל אכזב אותי שהוא לא דיבר בכלל על הסצנה הזאת. היה אפשר לפתח עליה דיון של חצי תוכנית.
- סאלי מקסימה! אני בדיוק רואה את העונות הראשונות, מדהים כמה היא גדלה.
- למה הוא תמיד מבקש מהאורחים שלו שיודעים לשיר/לרקוד לעשות קטע בתוכנית! אני שונאת את זה!!
סיימתי לראות. פייר? התאכזבתי...