צוות...

Daniels11

New member
צוות...

כמה פעמים קמתם בבוקר ואמרתם "נמאס לי, נשבר לי, אין לי כוח " ועוד שכאלה ??? אני מסכים לחלוטין. יש לכל אחד מאיתנו את היכולת לשפר את איכות החיים שלו ושל אחרים, אנחנו רק צריכים להתחיל... ההתחלה היא במחשבה שאני יכול, מגיע לי את השפע ולא חוסר שפע. כל מה שצריך זה מוטיבציה, אמונה בעצמך ומשמעת עצמית גבוה. אני התחלתי. כמה פעמים היה לך רעיון אדיר (לדעתך) אבל חוץ מדיבורים לא התקדמת לשום מקום? כמה פעמים חשבת על רעיון כלשהוא וראית מישהו אחר מוציא אותו לפועל? כמה פעמים אמרתם " זהו זה אני הולך עם הרעיון הזה עד הסוף ", ומהר מאד חזרתם לשיגרה הידועה? לכולנו זה קרה ולהרבה זה עוד יקרה. לכל אחד יש כישרון טבעי, אין חכמים יותר וחכמים פחות - יש מי שרוצה יותר, עושה יותר, מנסה יותר. שילחו למייל [email protected] את התרומה(לא כספית) שאתם יודעים שאתם יכולים לתת.( ידע משפטי, טכנולוגי, פיננסי, רעיונות, מחשבים וכו' ) כל חברי הצוות שווים. רעיונות לא חסרים הם נמצאים סביבנו כל הזמן, צריך רק לראות אותם, להאמין בהם ולהתחיל ליישם אותם. שלא יהיה ספק לאף אחד, עבודה קשה לפנינו, אך תשתלם לכל החיים. אני מאחל לכולם שפע, שפע ועוד שפע. אשמח לשמוע מכל אחד ואחד. ערן.

למעלה