צוחק מי שצוחק אחרון לגביי....

** יולי **

New member
צוחק מי שצוחק אחרון לגביי....

צוחקים על הכבלים במרס תהיה ההשקה והמחיר יהיה יותר זול ויותר מהיר לא כמו האי די אס אל יש להם הרבה בעיות עם מרחקים של המרכזיות ככל שיותר רחוק יותר רעש (תקשורת לא טובה) בזק נכנסים בהילוך גבוהה לחיבור בסיבים עד למרכזיות שלהם.מאוחר מדיי. כמו שאלו שסובלים בגרע זה של נפילות הלו תתעוררו.... הכבלים מרושתים בסיבים אופטים עם מתב עם תבל וערוצי זהב המערכת בדוקסיס. ושלא נדבר על הטלפוניה או טו טו. מי שצוחק האחרון נחיה ונראה .... שאתם אלו הכלבים שנובחים ותיללו.... הצילו אינטרנט בכבלים הגיע...............:)

teen17

New member
מתי הכבלים אמורים להיכנס לשוק?

אני מחובר עדיין לניסוי ואני יודע בערך בינואר או פברואר ידוע לך משהו אחר?

אומנם בזק היא מונופול,

ויש רצון "עז" מצד הלקוחות לסגור את החברה המקוללת, אך אל תשכח שגם הכבלים היו כך עד לפני שנה... נכון להיום אין אלטרנטיבה טובה לכבלים (הלויין התברר כ-OnTheFace) - מה שמחזיר אותם להיות מונופול...

dov98

New member
אני כבר הגעתי לרוויה מכל הענין

אחרי שנה,הורדות נמאסו עלי,תוכן עני,גלישה רגילה ניתן לעשות כמעט באותה מהירות כמו פס רחב. אני שואל את עצמי :למה אני צריך את זה בכלל? אם היה משהו אינטראקטיבי, אז אולי. אבל אין. למה לי את היקר הזה?

carmonle

New member
דב תתחיל להוריד תוכניות טלויזיה

מהעונה הנוכחית בארה"ב ילדי עושים זאת באופן שוטף ערן

antidot

New member
הםםם....

אני גם הייתי בדעתך עד שעברתי דירה והייתי שבועיים על חיוג רגיל. אתה לא מתאר לעצמך כמה עצבים חטפתי... הייתי דחוף צריך איזה דרייבר, חצי שעה להוריד ??? הייתי צריך להתחבר דרך VPN לעבודה - PCANYWHERE נפל כל כמה דקות. Terminal Services Client סירב לדבר עם השרת... בקיצר, it´s a one way ticket, guys Antid0t (שכל יום מקלל את הפרוקסי ואת הקוו סיפרנט בעבודה על הגלישה האיטית והורדות שלא עוברות את 30K)

dov98

New member
אם זה היה בידי הייתי עושה את

הכניסה בארץ לADSL אחרת לגמרי,כך שאנשים לא ירגישו חלוצים! ונכון עכשיו אין ברירה, זה מה יש! (דב, שחושב על "מה יוצא לי מזה?")בסגנון הANTIDOT המדבק.

eyalb

New member
הכבלים גרועים

הכלבים יכולים לפי הטכנולוגיה הנוכחית לכל HUB לתת 50 מגה ביט וכל 50 מגה ביט מתחלקים לאיזור זא"ת בכבלים ככל שיש יותר משתמשים כך קטנה המיהרות בטכנולוגית DSL אין את הבעיה כיון שהיא VPNית זא"ת לקוח מול שרת... נכון יש בעייה של מרחק... ואגב... יולי... סיבית אופטים לא מסוגלים לשדר adsl כך שלא כדאי סתם לבלב המח

teen17

New member
לפי מה שבנונסטופ אמרו לי זה.......

שעל כל מס´ משתמשים מסוימים שמצטרפים אליהם אז נוסף שרת נוסף וחות מזה שיהיה להם את פס הרוחב הכי גבוה בארץ (בסביבות ה-500MB) והז יהיה רק לטובה.

dov98

New member
מהירות כבלים

אנחנו כרגע לא יכולים לדעת את מהירות הכבלים. ממה שאנשי כבלים סיפרו לי הם אינם מתכוונים לעשות את הטעות של ארה"ב ולכן הם שמים יותר מרכזיות. בכל מקרה 70% אחוז ממנויי פס רחב בארה"ב הם בכבלים. המהירות בכבלים כרגע אינה רלוונטית לדעתי כיון שהם בניסוי,זה חינם ורוחב הפס עולה להם כסף. לכשיכנסו ברור לי שזה יהיה שונה, הם לא יתנו פחות מאשר מקבלים בADSL ! והUPSTREAM שלהם יהיה אפילו גבוה יותר. אחת הבעיות שכן יתכן ותהיה זה שבהרבה מקומות התשתית שלהם מונחת על עמודי הטלפון של בזק, דבר שיכול ליצור סיפור דומה לויכוח והמשפטים של היום בין הכבלים וYES לגבי התשתית בבתים.

dov98

New member
סיבים אופטיים מעבירים כל אות

מומר לאנרגיה של אור בתנאי שאכן ממירים את אותו אות.

eyalb

New member
לא... בפועל זה לא יקרה

העלות של זה מאוד מאוד מאוד מאוד יקרה... זה שרתי ATM-RB העלויות שלהם לא כדאיות והמהירות תרד

dov98

New member
מצדי תקרא להם "יוסף" , הכבלים

צריכים לתת מענה בדרך כלשהי. אם לא יתנו, לא יתחברו אליהם!

dov98

New member
ואגב טכנולוגית הADSL , זה לא../images/Emo6.gif

לקוח מול שרת, אלא לקוח מול מרכזת, ועד השרת רבה הדרך. תעשה בחלון הDOS פקודת tracert ותראה!!!!

../images/Emo45.gif אני יודע רק דבר אחד../images/Emo45.gif

ברגע שיכנסו הכבלים תתחיל תחרות אמיתית ל ADSL שהוא היום מונופול למשתמש הפרטי שרוצה אינטרנט מהיר כשיש תחרות השירות משתפר והמחירים יורדים היום אני ב ADSL ומלקק את השפתיים לעומת הגלישה במודם עד לפני שלושה חודשים, סהכ עולה לי 220 שח לחודש (בזק + ספק שרות) אתם אומרים שיהיה יותר טוב, אין בעיה, לא התחתנתי עם אף אחד, כשיהיה רלוונטי אלך על מה שיהיה הכי זול והכי טוב בשבילי

dov98

New member
היות ופס רחב על כל סוגיו הינו

טכנולוגיה שונה, אי אפשר,אפילו באם מאד רוצים להשוותה למודם אנלוגי,אלא רק לבצועים ותוכן נגיש משל עצמה. וכאן הבעיה :לעומת ההבטחות , הבצועים והתוכן לוקים בחסר. וזה בכל העולם. לאחר התלהבות ראשונית, נוצר חלל... ואין לו המשך.

למעלה