תמיד ראיתי את טראמפ עם מסכה.מלאניה ודונאלד טראמפ - שזלזל ולעג כל הזמן
לעוטי המסכות (גם בטקס שנערך בוושינגטון) נדבקו בנגיף הקורונה....
הקורונה יגיע לכולנומלאניה ודונאלד טראמפ - שזלזל ולעג כל הזמן
את צודקת, אי אפשר "להתחבא" מוירוס העובר דרך האוויר. זה בלתי נמנע.הקורונה יגיע לכולנו
הפחד מאי שליטה גרם לאי שליטה.את צודקת, אי אפשר "להתחבא" מוירוס העובר דרך האוויר. זה בלתי נמנע.
אני נזהרת משמחה לאיד, אבל התחושה המיידית שלי כשקראתי את הידיעה הזו היתה "הרויח את זה". ומשזה נאמר, אני מאחלת לשניהם לעבור את המחלה בצורה קלה ומהירה וללא סיבוכים.מלאניה ודונאלד טראמפ - שזלזל ולעג כל הזמן
גם לו היו עוטים מסכות היו נדבקים, המסכות חסרות תועלת.מלאניה ודונאלד טראמפ - שזלזל ולעג כל הזמן
אם לדעתך המסכות מועילות, מדוע לדעתך רשימת המדינות שמבטלות את תקנות המסכות הולכת ומתארכת ובכך אותן מדינות מודות "הודאה שבמעשה" שהן חסרות תועלת?להבדיל אלף אלפי הבדלות, התפרסם שגם הרב קנייבסקי אובחן כחולה קורונה. האיש בן 92. המחלה מאד מסוכנת לו.
לפני כיומיים הוא פרסם הודעה שבקשה לא להתקהל בסוכות. אני מקווה שכל המתפללים לשלומו יעשו זאת בקבוצות קטנות, תוך שמירת מרחק זה מזה וכשהם עוטים מסכות.
אני הייתי משנה את תקנת המסכות. מחייבת שימוש בהם במקומות סגורים וגם בקרבת אנשים במרחב פתוח, ומשחררת את אלה שנמצאים בחוץ או ברחוב. בארצות סקנדינביה אין תקנה, יש המלצה. הציבור שם ממושמע מספיק, בניגוד לישראלים. לא בדקתי במדינות אחרות, ואני דווקא מעדיפה להאמין למומחים שמדברים על 85% הגנה שהמסכה מעניקה לעוטה אותה, ו- 95% אם גם האנשים איתם הוא בא במגע עוטים אותה. מה לעשות, זה לא מסתדר עם האג'נדה שלך.אם לדעתך המסכות מועילות, מדוע לדעתך רשימת המדינות שמבטלות את תקנות המסכות הולכת ומתארכת ובכך אותן מדינות מודות "הודאה שבמעשה" שהן חסרות תועלת?
שבדיה,נורבגיה, דנמרק, פינלנד, איסלנד ודנמרק מעולם לא חייבו מסכות.
ליטא, לטביה, אסטוניה, בולגריה ובלגיה חייבו מסכות אך ביטלו את התקנות המחייבות מסכות. גם צ'כיה ביטלה ברמה הארצית את חיוב המסכות אך עיריות יכולות לבחור האם לחייב או לא, כל העיריות למעט עיריית פראג ביטלו את תקנות המסכות וגם עיריית פראג כנראה תבטל בקרוב.
האם אינך רואה מגמה ברורה?
בשבדיה, דנמרק ואיסלנד הרשויות ממליצות לא לעטות מסכות ואף טוענות שהן גורמות יותר נזק מתועלת.אני הייתי משנה את תקנת המסכות. מחייבת שימוש בהם במקומות סגורים וגם בקרבת אנשים במרחב פתוח, ומשחררת את אלה שנמצאים בחוץ או ברחוב. בארצות סקנדינביה אין תקנה, יש המלצה. הציבור שם ממושמע מספיק, בניגוד לישראלים. לא בדקתי במדינות אחרות, ואני דווקא מעדיפה להאמין למומחים שמדברים על 85% הגנה שהמסכה מעניקה לעוטה אותה, ו- 95% אם גם האנשים איתם הוא בא במגע עוטים אותה. מה לעשות, זה לא מסתדר עם האג'נדה שלך.
לא מתכוונת להפוך את הדיון על טראמפ ולהבדיל על קנייבסקי לעוד אחת מהפגנות האג'נדה שלך. תהיה בריא (אני בהחלט מתכוונת לזה, לא בציניות) ואל תעטה מסכהבשבדיה, דנמרק ואיסלנד הרשויות ממליצות לא לעטות מסכות ואף טוענות שהן גורמות יותר נזק מתועלת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.