צויי חרום לעובדים בחינוך המיוחד

Diana M

New member
לא רק אצלכם מיקה

זו ההנחיה נכון לכרגע. לדעתי זה לא יחזיק מים. למי תלכי קודם? מה לגבי ילדים המגיעים מחוץ לישוב? מה לגבי מורים שאין להם רכב פרטי לעבור בו ממקום למקום? בקיצור, ישבו קבעו ולא חשבו יותר מדי. על הילדים הפרטיים אני לא מדבר בכלל. כנראה שמצפים כי תתארגני כפי שהאחיות למשל מצופות לעשות זאת. בפועל, כדאי ורצוי מאוד להכין לילדים ערכות הפעלה וחומרים לעבודה בבית (למי שזה מתאים) ולהגיע לבקר כל ילד לפחות פעם אחת לראות כיצד מסתדרים, מה קורה בבית ולהציע תמיכה. וגם הצעה זו תלוייה בחומרת המצב וזאת נגלה רק לאחר היום הראשון. בואי נקווה שלא יגיע. דיאנה

פאני יצ

New member
ביטול הליכה לבתים

ערב טוב אני והבסורות איוב שלי טוב לנו ביטלו את ההליכה לבתים כיבן שאין על זה ביטוח והיסתדרות סמה על זה ויטו בקיצור חזרנו לאופציה של המיכלת אני באד להיתפליל וחזק. פאני

Diana M

New member
צויי חרום לעובדים בחינוך המיוחד

כל המורים , המטפלים והעובדים בחינוך המיוחד , ימשיכו לעבוד גם אם תפרוץ מלחמה. כעת כבר יודעים זאת רישמית. הודעה בנושא התפרסמה גם בעתונות. כעת נראה איך מוצאים זאת לפועל. פאני, צדקת! היית הראשונה לבוא עם מידע זה. בואו נקווה שלא תפרוץ מלחמה.

פאני יצ

New member
שאת חרום

אז הינה עוד מידה ניפגשנו עם הסתדרות המורים והינה מה יוצה מהפגישה. יש סיכוי שהמורים יכבלו צוו מהצבה ויזיסו תחת צו 8. עם הגיוס יבוא מהממשלה קריא לימור ליבנת תהיה היתארבות של ההיסתדרות. שי כן שתי בעיות. 1. המשך מתן טיפול שותף לתלמידים. 2.הילדים הפרתים של העובדים . לי יש שני בנים בני4 ואני מאוד מודעגת מה אני יעסה איתם. רצו שאנחנו נילך לבתים אך ההורים לא מוחנים שנבוא עם הילדים הפרתים. כך ששום דבר לא ברור בתיקבה שכלום לא יהי פאני

Diana M

New member
חוזר המנכל"ית בנושא שעת חרום

מצרפת את חוזר המנהלת הכללית, רונית תירוש הנותן הנחיות למנהלי מסגרות החינוך (מנהלי בתי ספר וגננות) לגבי פעילות מערכת החינוך בשעת חרום. בתקווה שלא נזדקק. דיאנה

Diana M

New member
מיגון ואוכלוסיות בעלות צרכים

מיוחדים. מצרפת את כתובת האתר של פיקוד העורף. ניתן לקבל שם מידע לגבי אמצעי מיגון לאוכלוסיות בעלות צרכים צרכים מיוחדים. כגון ביפרים לכבדי שמיעה וחרשים ומסכות מיוחדות לאוטיסטים , בעלי פיגור בינוני וקשה ובכלל כל מי שמכונה בשפתם "נושם גרון" כל הפרטים, איך, כיצד ואיפה מופיעים שם. דיאנה

neshika

New member
לגבי המלחמה...

אני מחנכת בכיתה מקדמת בתוך חטיבת ביניים רגילה. חוץ מכיתתי יש עוד כיתה מקדמת אחת, ומורות שילוב שעובדות עם ליקויי למידה בכיתות הרגילות האם כולנו נעבוד במלחמה? למרות שאנחנו בתוך בית ספר רגיל? המטרה כאן היא שהתלמידים יהיו כמו כל שאר האוכלוסיה, אז מה עשינו בזה שנלמד אותם בימים אלו

Diana M

New member
לא תעבדו

אם כל מערכת החינוך תושבת, כתות חנ"מ במסגרות רגילות , לא יעבדו. כדאי ומומלץ שתכיני חומרים אותם תוכלי לחלק לתלמידך הביתה. במידה ויש לך אפשרות כדאי ורצוי ליצור עם תלמידיך קשר יומי באמצעות האינטרנט ורצוי שתבקרי בבית התלמידים לפחות פעם אחת אצל כל אחד מהם. לגבי הערכות נוספת בררי במתי"א אליה אתם שייכים. ידוע לי כי מתיאות נערכות לנושא. דיאנה

למעלה