כול מי שלא שומר על עצמו וסביבתו, מקיים תורת מוות.צפה בקובץ המצורף 4393 י יום כיפור
ממש לא מספיק להכריז זאת!!!כול מי שלא שומר על עצמו וסביבתו, מקיים תורת מוות.
ב- 19 טיסות שחזרו מאוקראינה ובילורוס נמצאו חולים. אני מקווה שהם ושאר הנוסעים בטיסה עטו מסכות.ממש לא מספיק להכריז זאת!!!
בישראל החרדים מהווים 10% מהאוכלוסיה היהודית, או 7.5% מכל אוכלוסיית ישראל, כך שמדובר בפי 4 מחלקם באוכלוסיה.ב- 19 טיסות שחזרו מאוקראינה ובילורוס נמצאו חולים. אני מקווה שהם ושאר הנוסעים בטיסה עטו מסכות.
אחד מכל שלושה חולים מאומתים מגיע מהחרדים. שיעור לפחות כפול מהחלק שלהם באוכלוסיה. נראה לי שהמגזר הזה מעניש את עצמו.
תבדוק את החשבון: לפי המכון הישראלי לדמוקרטיה ב-2019 החרדים היו 12.5% מהאוכלוסיה. עם שיעור הילודה הגבוה סביר שחלקם באוכלוסיה עלה בינתיים. הם 1/3 מהנדבקים, כלומר בערך פי 2.5 יותר משיעורם באוכלוסיה. מתאים להגדרה שלי של לפחות כפול.בישראל החרדים מהווים 10% מהאוכלוסיה היהודית, או 7.5% מכל אוכלוסיית ישראל, כך שמדובר בפי 4 מחלקם באוכלוסיה.
תעשה משהו!!!ממש לא מספיק להכריז זאת!!!
אשרינו שזכינו לראות תמונות יפות כאלו.צפה בקובץ המצורף 4393 המדינה שלנו מורכבת משלושה מגזרים עוכרי המדינה שיש למגר בכוח!!!
וזה אחד המגזרים החזקים שבזכותם אנו יושבים בסגר.
שני המגזרים האחרים הם, הסמולנים והערבים.
יש להקים מחנות סגר מבודדים מהציוויליזציה בנגב ולשכן שם פורעי חוק שמפרים את כללי משרד הבריאות ומסכנים את חיינו!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.