צולם במוצאי יום כיפור

אבי בן 1231

Well-known member
1601397203146.png המדינה שלנו מורכבת משלושה מגזרים עוכרי המדינה שיש למגר בכוח!!!
וזה אחד המגזרים החזקים שבזכותם אנו יושבים בסגר.
שני המגזרים האחרים הם, הסמולנים והערבים.
יש להקים מחנות סגר מבודדים מהציוויליזציה בנגב ולשכן שם פורעי חוק שמפרים את כללי משרד הבריאות ומסכנים את חיינו!!!!

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
ממש לא מספיק להכריז זאת!!!
ב- 19 טיסות שחזרו מאוקראינה ובילורוס נמצאו חולים. אני מקווה שהם ושאר הנוסעים בטיסה עטו מסכות.
אחד מכל שלושה חולים מאומתים מגיע מהחרדים. שיעור לפחות כפול מהחלק שלהם באוכלוסיה. נראה לי שהמגזר הזה מעניש את עצמו.

SupermanZW

Well-known member
ב- 19 טיסות שחזרו מאוקראינה ובילורוס נמצאו חולים. אני מקווה שהם ושאר הנוסעים בטיסה עטו מסכות.
אחד מכל שלושה חולים מאומתים מגיע מהחרדים. שיעור לפחות כפול מהחלק שלהם באוכלוסיה. נראה לי שהמגזר הזה מעניש את עצמו.
בישראל החרדים מהווים 10% מהאוכלוסיה היהודית, או 7.5% מכל אוכלוסיית ישראל, כך שמדובר בפי 4 מחלקם באוכלוסיה.

משתפרת1

Well-known member
בישראל החרדים מהווים 10% מהאוכלוסיה היהודית, או 7.5% מכל אוכלוסיית ישראל, כך שמדובר בפי 4 מחלקם באוכלוסיה.
תבדוק את החשבון: לפי המכון הישראלי לדמוקרטיה ב-2019 החרדים היו 12.5% מהאוכלוסיה. עם שיעור הילודה הגבוה סביר שחלקם באוכלוסיה עלה בינתיים. הם 1/3 מהנדבקים, כלומר בערך פי 2.5 יותר משיעורם באוכלוסיה. מתאים להגדרה שלי של לפחות כפול.

Harrington

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 4393 המדינה שלנו מורכבת משלושה מגזרים עוכרי המדינה שיש למגר בכוח!!!
וזה אחד המגזרים החזקים שבזכותם אנו יושבים בסגר.
שני המגזרים האחרים הם, הסמולנים והערבים.
יש להקים מחנות סגר מבודדים מהציוויליזציה בנגב ולשכן שם פורעי חוק שמפרים את כללי משרד הבריאות ומסכנים את חיינו!!!!
אשרינו שזכינו לראות תמונות יפות כאלו.
חבל קצת אמנם, שהצלמים התעקשו להיות דווקא כאן ולא בכל שאר המקומות והמגזרים בהם הופרו ההנחיות. אבל לפחות זכינו לראות תמונות מכובדות :).
אגב, איש במדינה לא יושב בסגר בגלל המגזר הזה, אבל כטענת הזיה זאת אכן אחלה סיסמה.
אגב2, יש גם עדות כלשהי מהיכן התמונות בדיוק? כלומר מה אנחנו רואים? את מי אנחנו רואים?

לימדו אותנו שאין ואקום בעולם... אז בפוליטיקה ודאי ובטח שאין ואקום...
אז כאשר האזרחים יוצאים לבחירות 3 פעמים ברצף... ואין הכרעה
נוצר ואקום שמתמלא במערכת המשפט במקומותינו בשלטון צבאי במקומות אחרים...
ומה עניין שלטון המשפטנים???
יש להם את יכולת ההכרעה... אבל יש עליהם 0 אחריות...
ואז (הם מקווים) שהעם יהיה מספיק עצבני כדי להעביר את השלטון...
אבל נתניהו כמו ברוש מול הרוח... לא נשבר...
ונקווה שיבוא היום והסדר במדינה יחזור ואז גם פחות בתות וסבים ימותו
לנו בגלל חילונים מקדשי הפגנות ומיתות... וחרדים מקדשי אדמורים ומיתות...
איך אומרים ביידיש? אינשאללה

למעלה