צולמו עבמים באזור נשר חיפה(דווח ברד

falson

New member
צולמו עבמים באזור נשר חיפה(דווח ברד

רדיו קול רגע

Patrick kim

New member
אזור המפרץ חיפה

ידוע כאזור מדווח בעבמים.בעיקר בגלל שוטרים שניהלו מירדף אחרי עבם והרשויות הובכו קשות מכך בכל זאת שוטרים שמדווחים זה קצת שונה מדיווח של אזרחים ``לא אמינים``

לא צריך להתרגש../images/Emo196.gif

יהפכו אותם לשוטרים לא אמינים. האם גם הפעם מדובר בשוטרים? הבעיה העיקרית היא שגם כאשר אנחנו רואים זאת בקבוצה אנחנו עדיין בגדר הזויים.

Patrick kim

New member
אתה צודק.

עובד נמל.לרשויות זהו כאב ראש בכלל להודות.ולו גם באמירה פשוטה ואמיתית גם אנחנו כרשות לא מבינים ומסוגלים להסביר הכל. ומאידך נוח להם להפוך את הצופים להוזים ומטורללים.דווקא תגובה כזאת מצד הרשויות גורמת לחשוד שהרשויות כן יודעות משהו קצת יותר מהאזרח שצפה באמת בארוע בלתי מוסבר.

Majestic12

New member
אתם יודעים מה יקרה בסוף...

דובר צהל ישחרר ידיעה שמדובר בבלון של השירות המטאורולוגי, אשר לכד גז מזוהם מארובות בתי הזיקוק ולכן הפיץ אור במהלך מעופו כנגד זרמי אוויר עילאיים שחיממו אותו ועיוותו את צורתו.....

Patrick kim

New member
השאלה היא.

מה בדיוק ניצפה או צולם. ברור שלא כל עבם הוא עבם בין אם חוצני או מעשה ידי אדם. וחובבי עבמים רוצים ראיות לחוצנים ולא לכלי טיס סודיים מעניינים ככל שיהיו.כלים סודיים הם עניין לאוהבי ארונאוטיקה וחידושים טכנולוגיים.

falson

New member
פרטים ממה שאני שמעתי:היה ראיון עם

בחור רוסי שזאת לא הפעם הראשונה שהו מצלם עבמים,מי שמכיר את האזור זה צולם מעל רכס ההרים. הוא אמר שהוא צילם אור גדול שהיה בשמיים והיבהב ואז לטענתו יצאו ממנו עוד אורות קטנים שביצעו טיסה.הוא אמר שהוא נתן את הסרט לבדיקה לאדם שמומחה בארץ. חשבתי שחנן יודע יותר ויוכל לעדכן. יום טוב

Majestic12

New member
לגבי מה שהזכרת והתצפית

יש לי תחושת בטן (ואני לא ראיתי את הצילום ולא שמעתי את הידיעה המקורית), אך לפי מה שתיארת - במיוחד על העצמים הקטנים שיוצאים מהעצם הגדול - יתכן ושוב צולמה האורורה (אם כן - זו הפעם השלישית בחצי השנה האחרונה שהיא צולמה בישראל)...שימו לב - לאורורה יש מבנה משולש עם אורות בקודקודים (ראו סרטונים אחרונים באתר המרכז, וראו בכתבה ב- NRG). כמובן שזו השערה שלי בלבד - אני מציע לחכות לסרט ולראות מה הא צילם...

Majestic12

New member
האורות שיוצאים ונכנסים

יתכן ואלו גשושים (probes) כלשהם...אין שום מידע על עניין זה, וזו רק תיאוריה. אתה יכול לראות אותם בסרטון שיש לנו באתר מבת-ים (מהתקופה האחרונה).

Patrick kim

New member
כמה גופים יוצאים וניכנסים מהאורורה?

ומהיכן הם יוצאים ומתכנסים?

Majestic12

New member
הגשושים לכאורה

יתכן ומטוסי האורורה מצויידים במעין "מזלט"ים" או גשושים, המסוגלים לצאת בטיסה מהמטוס לשם ביצוע צילום למשל, ולחזור אל המטוס. זוהי התיאוריה. איש כמובן לא יודע את התשובה (חוץ ממי שעוסקים במטוס זה, מן הסתם
)

Patrick kim

New member
ולמה אני שואל למספר הגופים

מאחר ואני עצמי ראיתי באור יום מלא מעל גוש דן עצם שזיהיתי כמוביל ואחריו להק של 8גופים עוקבים ולאחר יותר מחמש דקות הגופים היתכנסו במהירות הברק לצידיו של המוביל אבל למוביל לא היתה צורת משולש אלא דמה יותר למטוס סילון העוקבים לא דמו לשום דבר שידוע מעולם כלי הטיס ואף אחד מכל הלהק לא השמיע שום קול.

Majestic12

New member
תשובה לפטריק קים

הלוואי ומישהו היה יודע....לי אין שום מידע נוסף על המטוס.

Patrick kim

New member
תודה שהגבת מג`סטיק

ואחת התאוריות באם מדובר בחוצנים היא:שקיים זן שמכונה שומרי החלל והם מונעים מגורמים חוצנים עויינים לעשות בכדור ארץ ככל העולה על רוחם.יש אומרים שמדובר בתאוריה קלושה ומאידך גם סבירה.

../images/Emo127.gif

אני רואה שברגע זה הוכחת לכולנו עד כמה אתה קטן. הוכחת לכולנו עד לאן אתה מוכן ללכת כדי להראות חכם יותר וגדול יותר. כמו שאמרתי בחור. המשך כך ולעיני כולם אתה הולך ומתכווץ לממדיך האמיתיים. היזהר חמוד בסוף לא יראו אותך.

חפY

New member
רגע, רגע... מתי ואיפה דווח על עבמים

חיפשתי את הידיעה המקורית באתר האינטרנט של "רדיו קול רגע" ולא מצאתי דבר. על מה מדובר? האם משהו צולם? אם כן, מה רואים בצילומים והאם הם באיכות טובה? ומתי זה קרה? נמסר דיווח למרכז הישראלי לחקר עב"מים?

למעלה