צ'ולנט - חמין - מרכיבים
שלום
אני מתכנן לעשות צ'ולנט ורציתי להשביח אותו יחסית למה שאני מכיר מהעבר.
מספר שאלות:
1) האם ניתן להחליף את השמן(כך כתוב במתכון) בשומן בקר/עוף/חמאה ?
2) האם במקום המים ניתן להוסיף שומן בקר/עוף/חמאה/אולי שמנת ?
3) היכן קונים קישקע ?
4) היכן קונים את עצמות הבקר שמוסיפים לחמין (בסופר אין) ?
5) מהו סוג הבשר המומלץ לחמין (לאו דווקא החתיכה הכי זולה כמו בעיירה היהודית) ?
בתודה מראש
מיכאל
שלום
אני מתכנן לעשות צ'ולנט ורציתי להשביח אותו יחסית למה שאני מכיר מהעבר.
מספר שאלות:
1) האם ניתן להחליף את השמן(כך כתוב במתכון) בשומן בקר/עוף/חמאה ?
2) האם במקום המים ניתן להוסיף שומן בקר/עוף/חמאה/אולי שמנת ?
3) היכן קונים קישקע ?
4) היכן קונים את עצמות הבקר שמוסיפים לחמין (בסופר אין) ?
5) מהו סוג הבשר המומלץ לחמין (לאו דווקא החתיכה הכי זולה כמו בעיירה היהודית) ?
בתודה מראש
מיכאל