חופש שבו, בניגוד ליום שבת ההורים לא בבית ואף אחד לא יורד עליך שאתה כל היום בפורום. ראה מקרה אחותי. אני לא יורדת עליה שהמשחק היחידי שהיא מסוגלת לשחק זה סימס, וגם בזה היא ממש ממש גרועה... טוב, קצת.
יש עכשיו את battle of the britcoms בביביסי פריים ועכשיו משודר "הכומר מדיבלי". אז רק רציתי להעיר שזו שמשחקת את אליס (וגם את אחותו של יו גרנט בסרט נוטינג היל, אאל"ט) יכולה להיות אחלה מאגרט. יש לה את השיער וההבעה המטופשת. וגם עיניים מפחידות כבונוס ומבטא נחמד. אני מקווה שהמלון של פולטי במקום הראשון. ^_^ שבוע טוב!
עכשיו יש את בלקאדר. רואן אטקינסון יכול להיות נובי. ויו לורי יכול להיות גזר. הוא אמנם קצת מבוגר, אבל יש לו את ההבעה האידיוטית הנכונה והוא דומה בצורה מפליאה לציורי גזר של פול קידבי. וקולון יכול להיות האיש הזה הקירח עם המשפקיים (רק בלי המשקפיים). נראה לי שזה סטפן פריי. ו-ויימס..המ. אני חושבת שברוס ויליס הכי יתאים, אבל מפחיד אותי לחשוב עליו עם מבטא בריטי. (נשארו עוד שני מקומות. אני מקווה שיהיה ננס אדום והמלון של פולטי. הם לא יכולים לתת לי לחכות סתם.)
come into my arms!!! אני לא היחידה שאוהבת את הסדרה הזאת!!!! יהייי!!! את בלקאדרר בקושי ראיתי, את המלון של פולטי דוקא לא כ"כ אהבתי... אהבתי את thin blue line, שהיה גם עם אטקינסון. מכירה? והוא לא קצת גבוה מידי בשביל נובי? הוא באמת מושלם חוצמזה...
ואת ננס אדום כנראה שהפסדתי. המ..אני לא יודעת אם אני נחשבת אוהבת של הסדרה. ראיתי שלושה פרקים, התאהבתי ברימר והתמכרתי בצורת ההתמכרות שאפשר לייחס לאדם שראה שלושה פרקים של מושא ההתמכרות שלו. אני אחפש דיוידי עם הפרקים מתישהו, אולי. * ואת הפרק של המלון של פולטי שמשדרים עכשיו ראיתי לא-מזמן. אח שלי החרים לחבר שלו דיוידי עם שישה פרקים מ"המלון.." ואני מאושרת מאד. ג'ון קליז היה האדם המגניב עלי אדמות (היה-כי עכשיו הוא צץ בכל מיני סרטים מוזרים). אני עוד אחשוב על דמות טרי-פראצ'טית גם בשבילו.
הוא רק רזה מדי. או... אולי ראסט? lord Rust המאוד-בריטי? נראה לי שזה הכי מתאים... *היה*? ואיזה סרטים מוזרים? ג'יימס בונד והארי פוטר? הננס האדום זה עם איזה 6 עונות, אני רק ראיתי ממש קצת ואהבתי.
הציבור הבריטי לא חשב שהוא אחת מעשר הקומדיות המוצלחות... לעומת זאת, היו (בנוסף לאלה שהזכרת) "מישהו מטפל בך", "מה יגידו השכנים" ו"זיווגים", כל אחת נפלאה בדרכה שלה.