צום מועיל וקל!! מי פה צם? מי כופר? (כמוני? ^^) שיהיה לכולכם צום קל ומועיל, גמר חתימה טובה..
נ נוני וזהו New member 20/9/07 #1 צום מועיל וקל!! מי פה צם? מי כופר? (כמוני? ^^) שיהיה לכולכם צום קל ומועיל, גמר חתימה טובה..
נ נוני וזהו New member 20/9/07 #3 מצרפת משהו. ביום כיפור הזה, פעולות שתי עמותות במטרה למנוע אלימות והתעללות, בבני נוער ובבעלי חיים. כל הכבוד להן!! אנא, שימו לב אם קורה משהו מסביבכם, פיקחו עניים, ואפילו תתקשרו למוקד שלהם אם צריך. מצרפת קישור. http://news.walla.co.il/?w=//1171630
מצרפת משהו. ביום כיפור הזה, פעולות שתי עמותות במטרה למנוע אלימות והתעללות, בבני נוער ובבעלי חיים. כל הכבוד להן!! אנא, שימו לב אם קורה משהו מסביבכם, פיקחו עניים, ואפילו תתקשרו למוקד שלהם אם צריך. מצרפת קישור. http://news.walla.co.il/?w=//1171630
M maymay24 New member 20/9/07 #5 אני כופרת כמוך=] צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה ומקווה שהמצב ישתפר ושנוכל לפתוח שנת םעילות מחדש בצורה טובה יותר!
אני כופרת כמוך=] צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה ומקווה שהמצב ישתפר ושנוכל לפתוח שנת םעילות מחדש בצורה טובה יותר!
S sappirz New member 21/9/07 #7 ../images/Emo15.gif גמר חתימה טובה! לאחרונה, שמעתי הרבה שאומרים "צום מועיל", ולא "צום קל".. חחח מדוע זה? (הבנתי בערך, אבל מה המהות?) קיצר.. צום קל/מועיל
../images/Emo15.gif גמר חתימה טובה! לאחרונה, שמעתי הרבה שאומרים "צום מועיל", ולא "צום קל".. חחח מדוע זה? (הבנתי בערך, אבל מה המהות?) קיצר.. צום קל/מועיל
נ נוני וזהו New member 21/9/07 #12 שלא תצומי לחינם. P-: שהצום יועיל לך.. שתביני את הטעויות, שלא תחטאי יותר ובלה בלה.. ^^
A assafein New member 21/9/07 #8 תהני במחשב ועם הסרטים../images/Emo3.gif בזמן שאני אשב לי בבית/בבית-כנסת/בגינה/בישוב ואחשוב לי על החיים ועל כמה שהבטן שלי ריקה תהנו איך שלא תעברו את היום הזה.. בהצלחה לצמים ובתאבון לכופרים
תהני במחשב ועם הסרטים../images/Emo3.gif בזמן שאני אשב לי בבית/בבית-כנסת/בגינה/בישוב ואחשוב לי על החיים ועל כמה שהבטן שלי ריקה תהנו איך שלא תעברו את היום הזה.. בהצלחה לצמים ובתאבון לכופרים
Y yaelula94 New member 21/9/07 #10 צום קל לכולם! צום קל וגמר חתימה טובה! והמלצה של המורה שלי לביולוגיה לצמים-לשתות הרבה לפני הצום,לא תלכו הרבה לשירותים
צום קל לכולם! צום קל וגמר חתימה טובה! והמלצה של המורה שלי לביולוגיה לצמים-לשתות הרבה לפני הצום,לא תלכו הרבה לשירותים
L L I L O C H New member 21/9/07 #13 צום קל לכל הצמים... וגמר חתימה טובה לכולם!!! =]] וגם צום מועיל.... אני צמה.... בתקווה להצליח!! *מתפללת*
צום קל לכל הצמים... וגמר חתימה טובה לכולם!!! =]] וגם צום מועיל.... אני צמה.... בתקווה להצליח!! *מתפללת*
S SoulDancer New member 21/9/07 #15 צום קל לכל הצמים!=) [אני ביניהם!! ] אחרי הצום עושים צנימים בסניף! [טוב זהו חפרנו ת'עיניין..חח]