Digi Lista
New member
צום קל וגמר חתימה טובה../images/Emo13.gif
האמת שאף פעם לא הייתי מאלה שצמות ביום כיפור ובדרך כלל אני בעיקר עושה בכיפור מה שאני עושה בכול השנה פחות או יותר(קוראת,מטיילת עם הכלב ברחוב השומם כרגיל שלי,מדברת עם חברות,גולשת באינטרנט...הייתי מוסיפה גם רואה וידאו/די.וי.די אבל אחי הדביל הרס את הוידאו שלו ולקח את הוידאו מהסלון וכבר חודשיים לא מקשיבים לי שזאת בעיה שלו ושלא הגיוני שכולם ידפקו בגללו ודי.וי.די אין לנו בבית וזה רק מעצבן אותי יותר המעשה האגואיסטי שלו וכבר נמאס לי לכעוס אז החלטתי פשוט לא לדבר), בקיצור אין לי הרבה מה לספר על יום כיפור וגם חברות שלי נעשות חילוניות משנה לשנה וריבוי הלא צמות("צמות רק בין הארוחות") הולך וגדל... אני אנצל את הבמה להתנצל במידה ומישהו כאן נפגע ממני-אולי על זה שאני לא כול הזמן כאן ועל זה שיבש פה,על תגובות חריפות לפעמים שנובעות מפיענוח לא נכון של טון הכתיבה ועל אלף דברים נוספים,אומנם ברור לי שאתם יודעים ששום דבר לא נעשה בכוונה ושאם היה משהו רציני סביר שכבר התצלתי עליו ישירות(אם אכן חשבתי שזה מצריך התנצלות)-יש לי בעיה עם ימים ספציפיים למטרות מסויימות(אהבה,סליחות...) ובכול זאת לכבוד היום סליחות הזה אני מבקשת
מכול אחד כאן שמרגיש אפילו קצת שפגעתי פה,הזנחתי אותו,שכחתי אותו וכו'...
אני מחפשת עוד אנשים שנפגעו ממני במהלך השנה,אני חושבת שהמשפחה שלי תהיה הראשונה על זה שאני כמעט לא בבית ושלפעמים אני מתעצבנת עליהם מהר מידיי ועל שטויות(למרות שגם הם עושים את זה לא מעט) וגם על זה שהשיעורי נהיגה עולים המון ואומנם אנחנו מתחלקים בהוצאות אבל השבוע שוב דחיתי טסט כי ברור לי שזה לא מספיק אפילו בשביל טסט ראשון,אחר כך יבואו אלה שמנסים להשיג אותי בטלפון במהלך השבוע ואני פשוט לא זמינה ולא תמיד מספיקה בזמן לחזור אליהם בהודעות ובאס.אמ.אסים,אני מתנצלת גם בפני הילדים בביה"ס למופרעים שלא יכולתי להישאר עד סוף השנה ואני מרגישה שנטשתי(לא הייתה לי ברירה),אני רוצה להתנצל בפני ילדת פנימייה מעפולה שהבטחתי לבוא לבקר שוב ולא הצלחתי לקיים למרות שניסיתי(כול פעם שיכולתי הפנימייה לא עבדה או שעבדה אבל הילדה חזרה הביתה לכמה ימים),בטח עשיתי עוד כמה דברים אבל אני לא זוכרת אותם(אולי יבוא בהמשך) או שכבר טרחתי להתנצל ישירות ולתת הסברים כי הם נבעו מחוסר ריכוז והצטברות של רגשות לאורך זמן ולא מרוע לב,בקיצור כול מי שפגעתי בו
. לגביי מי שממש צריך לבקש סליחה ממני הרשימה ארוכה אבל לא באמת איכפת לי כי על רוב המקרים אני לא מתכוונת לסלוח-הדברים לא נעשו בתום לב אלא בכוונה רעה תחילה ולכן אין לי טעם בכלל לצפות ועצם זה שההתנהגות ממשיכה רק מוכיחה שכול התנצלות לא שווה... אני מקווה שמישהו יהיה פה ביומיים האלה(ובכלל) ואתם מוזמנים לשתף בחוויות,בקשות סליחה וכו',אני מבטיחה להיות פה לפחות כמה שעות...
צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה|שופר|
האמת שאף פעם לא הייתי מאלה שצמות ביום כיפור ובדרך כלל אני בעיקר עושה בכיפור מה שאני עושה בכול השנה פחות או יותר(קוראת,מטיילת עם הכלב ברחוב השומם כרגיל שלי,מדברת עם חברות,גולשת באינטרנט...הייתי מוסיפה גם רואה וידאו/די.וי.די אבל אחי הדביל הרס את הוידאו שלו ולקח את הוידאו מהסלון וכבר חודשיים לא מקשיבים לי שזאת בעיה שלו ושלא הגיוני שכולם ידפקו בגללו ודי.וי.די אין לנו בבית וזה רק מעצבן אותי יותר המעשה האגואיסטי שלו וכבר נמאס לי לכעוס אז החלטתי פשוט לא לדבר), בקיצור אין לי הרבה מה לספר על יום כיפור וגם חברות שלי נעשות חילוניות משנה לשנה וריבוי הלא צמות("צמות רק בין הארוחות") הולך וגדל... אני אנצל את הבמה להתנצל במידה ומישהו כאן נפגע ממני-אולי על זה שאני לא כול הזמן כאן ועל זה שיבש פה,על תגובות חריפות לפעמים שנובעות מפיענוח לא נכון של טון הכתיבה ועל אלף דברים נוספים,אומנם ברור לי שאתם יודעים ששום דבר לא נעשה בכוונה ושאם היה משהו רציני סביר שכבר התצלתי עליו ישירות(אם אכן חשבתי שזה מצריך התנצלות)-יש לי בעיה עם ימים ספציפיים למטרות מסויימות(אהבה,סליחות...) ובכול זאת לכבוד היום סליחות הזה אני מבקשת