צום קל וגמר חתימה טובה

Digi Lista

New member
צום קל וגמר חתימה טובה../images/Emo13.gif

האמת שאף פעם לא הייתי מאלה שצמות ביום כיפור ובדרך כלל אני בעיקר עושה בכיפור מה שאני עושה בכול השנה פחות או יותר(קוראת,מטיילת עם הכלב ברחוב השומם כרגיל שלי,מדברת עם חברות,גולשת באינטרנט...הייתי מוסיפה גם רואה וידאו/די.וי.די אבל אחי הדביל הרס את הוידאו שלו ולקח את הוידאו מהסלון וכבר חודשיים לא מקשיבים לי שזאת בעיה שלו ושלא הגיוני שכולם ידפקו בגללו ודי.וי.די אין לנו בבית וזה רק מעצבן אותי יותר המעשה האגואיסטי שלו וכבר נמאס לי לכעוס אז החלטתי פשוט לא לדבר), בקיצור אין לי הרבה מה לספר על יום כיפור וגם חברות שלי נעשות חילוניות משנה לשנה וריבוי הלא צמות("צמות רק בין הארוחות") הולך וגדל... אני אנצל את הבמה להתנצל במידה ומישהו כאן נפגע ממני-אולי על זה שאני לא כול הזמן כאן ועל זה שיבש פה,על תגובות חריפות לפעמים שנובעות מפיענוח לא נכון של טון הכתיבה ועל אלף דברים נוספים,אומנם ברור לי שאתם יודעים ששום דבר לא נעשה בכוונה ושאם היה משהו רציני סביר שכבר התצלתי עליו ישירות(אם אכן חשבתי שזה מצריך התנצלות)-יש לי בעיה עם ימים ספציפיים למטרות מסויימות(אהבה,סליחות...) ובכול זאת לכבוד היום סליחות הזה אני מבקשת
מכול אחד כאן שמרגיש אפילו קצת שפגעתי פה,הזנחתי אותו,שכחתי אותו וכו'...
אני מחפשת עוד אנשים שנפגעו ממני במהלך השנה,אני חושבת שהמשפחה שלי תהיה הראשונה על זה שאני כמעט לא בבית ושלפעמים אני מתעצבנת עליהם מהר מידיי ועל שטויות(למרות שגם הם עושים את זה לא מעט) וגם על זה שהשיעורי נהיגה עולים המון ואומנם אנחנו מתחלקים בהוצאות אבל השבוע שוב דחיתי טסט כי ברור לי שזה לא מספיק אפילו בשביל טסט ראשון,אחר כך יבואו אלה שמנסים להשיג אותי בטלפון במהלך השבוע ואני פשוט לא זמינה ולא תמיד מספיקה בזמן לחזור אליהם בהודעות ובאס.אמ.אסים,אני מתנצלת גם בפני הילדים בביה"ס למופרעים שלא יכולתי להישאר עד סוף השנה ואני מרגישה שנטשתי(לא הייתה לי ברירה),אני רוצה להתנצל בפני ילדת פנימייה מעפולה שהבטחתי לבוא לבקר שוב ולא הצלחתי לקיים למרות שניסיתי(כול פעם שיכולתי הפנימייה לא עבדה או שעבדה אבל הילדה חזרה הביתה לכמה ימים),בטח עשיתי עוד כמה דברים אבל אני לא זוכרת אותם(אולי יבוא בהמשך) או שכבר טרחתי להתנצל ישירות ולתת הסברים כי הם נבעו מחוסר ריכוז והצטברות של רגשות לאורך זמן ולא מרוע לב,בקיצור כול מי שפגעתי בו
. לגביי מי שממש צריך לבקש סליחה ממני הרשימה ארוכה אבל לא באמת איכפת לי כי על רוב המקרים אני לא מתכוונת לסלוח-הדברים לא נעשו בתום לב אלא בכוונה רעה תחילה ולכן אין לי טעם בכלל לצפות ועצם זה שההתנהגות ממשיכה רק מוכיחה שכול התנצלות לא שווה... אני מקווה שמישהו יהיה פה ביומיים האלה(ובכלל) ואתם מוזמנים לשתף בחוויות,בקשות סליחה וכו',אני מבטיחה להיות פה לפחות כמה שעות...
צום קל למי שצם וגמר חתימה טובה|שופר|

strawberrys

New member
אני חושבת שאני אהיה פה די הרבה...

אין לי הרבה תוכניות. המשפחה שלי בטח יתקבצו לראות סרטים, אני אראה איתם רק סרט אחד. אני רוצה ללכת ברגל עשרה קילומטרים, כדי להתכונן לטיול סוכות. אולי אני גם ארכיב איזה פאזל. אני חושבת שאני אצא להסתובב ברחובות, כי ביום כיפור תמיד יש אווירה נהדרת ברחוב. אני, כמו שכבר דיברנו על זה פה הרבה פעמים, לא מאמינה בבקשת סליחה ביום כיפור, מה הטעם לבקש סליחה, אם זה רק בשביל שהמעשה הרע לא "ירשם" לנו? אני גם לא מאמינה בסליחה קולקטיבית, אני חושבת שאם מישהו היה פוגע בי ואז מבקש סליחה "מכולם" אז זה לא היה מקל עלי בכלום. אני חושבת שכל הרעיון בסליחה הוא ההכרה בכך שפגעת במישהו, ואם אתה סתם מבקש סליחה בלי לדעת על מה אז אין בזה טיפת טעם. האמת היא, שמילי העביר טוב את הרעיון הזה בפוסט האחרון שלו. הוא כתב את הכתובת שלו ואמר "כל מי שפגעתי בו שישלח לי מכתב תלונה ונשלח אליו התנצלות בהקדם האפשרי". בכלל, אני מאמינה שאם יש מישהו שסופר לאדם את המעשים הטובים והרעים שלו, זה רק האדם עצמו, ולא אף ישות אחרת.

צום קל וגמר חתימה טובה לכולם!

אני מבקשת סליחה אם אי פעם פגעתי בכם.אני באמת משתדלת לעולם לא לפגוע באף אחד,בגלל שאני בעצמי בנאדם רגיש שנפגע בקלות,ואני יודעת שלפעמים אנחנו אומרים סתם דברים בלי להתכוון,ואז אנשים אחרים נפגעים מאיתנו.אז אני מצטערת אם זה קרה. גם לי חסרים הרבה מחברי הפורום שכבר לא כותבים כאן.אני מקווה שהם יחזרו מתישהו,לפחות כדי להודיע שהם בסדר. גם אני כנראה אהיה כאן היום בערב ואולי גם מחר.

מישהו נמצא כאן עכשיו?

אם מישהי/מישהו נכנס/ת לכאן אז בבקשה תגידו שאתם כאן.אני כאן בינתיים.

טוב,אני עדיין כאן.

האמת שקצת משעמם לי אז חשבתי על כמה משחקים שיכולים אולי לעורר את הפורום ולהביא לכאן אנשים. אם אחד מהמשחקים האלה נראה לכם,אז תגידו ונפתח לו שרשור: *21 שאלות *אסוציאציות *"זה או זה" *גלגל המזל *"נחש את העלילה"-כמו "21 שאלות" רק עם עלילות במקום עצמים,בני אדם ומקומות.אני לא זוכרת אם שיחקנו אותו כאן,קייסי מפורום "שכנים שכנים" המציאה אותו". *חידות *"מי שמעליי ומי שמתחתיי" *שרשורי ציורים *דיונים יש לכם עוד רעיונות? אני עדיין כאן עד שאני אודיע אחרת.

Digi Lista

New member
אני בעד הכול../images/Emo13.gif

מבחינתי אפשר להתחיל,הבעיה שלאחרונה כול מה שמתחילים פה נתקע או פשוט לא קורה ואין פה מספיק כאלה שמגיבים... בכול מקרה אין לי בעיה שנתחיל כול משחק בשרשור אחר ואולי יהיו הפתעות...הבעיה שכמעט כול העולם גולש היום באינטרנט ולפחות אצלי הוא נתקע כול הזמן
אבל בכלליות אני פה,הבמה שלך,תתחילי... יוזמות זה טוב גם אם הן לא עובדות חלק בזמן האחרון(לפחות חצי שנה...)
עכשיו אני אקרא את שאר מה שכתבתן...

היי!../images/Emo13.gifמה שלומך?

אני שמחה שאת בעד.בסדר,אני אפתח כל משחק בשרשור אחר.בואי נקווה שתהיה היענות.

Digi Lista

New member
הכיף יהיה כולו שלי../images/Emo13.gif

האינטרנט זז ממש לאט,גם אצלך זה ככה?...דיברתי קודם בטלפון עם חברה(ואז גם ידיד שלה קפץ אליה) מאיזור המרכז וגם אצלהם האינטרנט זז בקצב של צב,זה קצת מציק אבל הגיוני לחלוטין,נקווה שאני אסתדר עם הקירטוע...

דווקא אצלי אין שינוי משמעותי בקצב.

אני מקווה שזה יישאר ככה. ואני מקווה שאצלך זה יסתדר.

Digi Lista

New member
איזה אינטרנט יש לך?...

למרות שלי ולחברה שלי אין אותו אינטרנט עדיין יש אותן בעיות...איך את מעבירה בינתיים את הזמן?... מאז הצהריים סיימתי לקרוא ספר שאני מנסה לקרוא כבר כמה חודשים ובגלל חוסר זמן לא מספיקה לסיים "אופטימיות נצחית"-ספר מצויין על איך לקחת את החיים בהומור,מדברים שם בצורה קלילה על חינוך בבתי הספר(לפי זה אני מצויינת כי משבחים את הגישה שאני מאמינה ופועלת לפיה וטוענים בדיוק מה שאני אמרתי כתלמידה וכאחת שנמצאת בבתי ספר ורואה מה הולך)ועל הומור בכול מיני מצבים,כולל דוגמאות אישיות רבות מחייו של הסופר,מומלץ. נזכרתי שהבטחתי למיתר שמות של ספרים-אני אגיע לחדר... אחר כך קראתי עיתונים מהסופשבוע ומהיום,חברה התקשרה ולצערי כשרציתי לטייל עם הכלב ברחוב השומם שלי הוא נעלם(כנראה שוב הלך לכלבות...)ויצא שבסוף לא הלכתי לשום מקום...סך הכול דיי בסדר.

יש לי אינטרנט דרך הכבלים

כנראה הבעיות הן בגלל העומס.אני גולשת בכל מיני אתרים שלא הייתי בהם מעולם,או שלא יצא לי להיות בהם הרבה זמן.אין לי כלכךסבלנות לקרוא כרגע.זה נשמע ספר נחמד.תודה על ההמלצה!

חח,את תצחקי כשתשמעי.

הייתי באתר הכנסת למשל.וגם שיחקתי בכל מיני משחקים באתר של זולו. והייתי באתרים של כל מיני סדרות ועוד המון דברים שאני לא זוכרת....חח....

Digi Lista

New member
אל תדאגי../images/Emo3.gif

כבר הייתי במקומות יותר הזויים(לא היום)-הידעת למשל שבתפוז קיים פורום בשם "ברית מילה בעד ונגד" והוא נוצר כבר לפני כמה שנים(לפני שכול פלוץ הורחב לפורום...)ויש עוד מקומות הזויים,אבל עכשיו אני לא מחפשת כי הכול זז לי לאט...לעומת זאת אני אשמח שתספרי מה את מוצאת כרגע כי אז אולי גם אני אדע לאיזה כיוון מתחשק לי לשוטט היום למרות האיטיות...

חח יפה.

האמת ש"ברית מילה בעד ונגד" זה בכלל לא הזוי.יש פורומים הרבה יותר הזויים מזה. האמת שכרגע החלטתי להתמקד בפורום,אבל אם בא לך את יכולה לחפש תמונות ב"גוגל" של כל מיני דברים שאת אוהבת. לפעמים יש תוצאות נחמדות.

Digi Lista

New member
השאלה מה אני אוהבת...

כבר הרבה זמן שלא חיפשתי תמונות על משהו...מידע דווקא כן,אבל לא משהו רציני סתם איזה שני שמות של רחובות שרציתי לדעת מי ההאנשים שעל שמם נקראו... לעומת זאת מצאתי כרגע שאלון בפורום "סקרים ושאלונים",אם בא לך...לי אין כרגע חשק... "מה קורה? בת כמה? מאיפה? צבע אהוב? צבע שנוא? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? איזה עדה את? כמה אחים? יש לך מחשב בחדר? יש לך טלפון בחדר? יש לך טלויזיה בחדר? איזה צבע החדר שלך? מאכל אהוב? מאכל שנוא? משהו שלא תאכלי לעולם? תאכלי אותו תמורת מיליון שקל? יש בעל חיים? אם כן איזה? יש חבר? בעד או נגד: סמים: הומואים ולסביות: ג'וקים? ערבים? לשבת 10 שעות במחשב? אורח חיים בריא? חופשה באילת? האם פעם... אכלת סושי? עברת על החוק? הרגת ג'וק? טסת? היית באילת? ישבת במקלט? הלכת מכות? נשארת ערה כל הלילה? צחקת עד שכאבה לך הבטן? בכית עד שכאבו לך העיניים? ספרי על פאדיחה שהייתה לך: חיה אהובה? מאמינה בה'? זה או זה פיצה או המבורגר? חופשה בארץ או בחו"ל? ים או בריכה? מים או מיץ? מתוק או מלוח? חמוץ או חריף? חורף או קייץ? אביב או סתיו? שלג או גשם? כדורגל או כדורסל? יס או הוט? האלופה או השיר שלנו? המורדים או רבלדה? פלוריסיינטה או כיתה 406? אמא או אבא? אח קטן או אח גדול? סבא או סבתא? קולה או מיץ תפוזים? תות או בננה? כלב או חתול? אוגר או עכבר? עכביש או תולעת? פיל או ג'ירפה? במבה או ביסלי? צ'יטוס או דוריטוס? קוקה קולה או פפסי? ספריט או פנטה? טלוויזיה או מחשב? עט או עיפרון? עיפרון חודים או עיפרון חידוד? כחול או שחור? שחור או אדום? אדום או כחול? צימר או מלון? אוהלים או מלון? צימר או אוהלים? 4X4 או פרטי? עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? חצאית או שמלה? שמלה או סראפן? אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?"

Digi Lista

New member
אבל כבר מצאתי את המידע...

כצנלסון-היה מתנועת העבודה. והשני שאפילו עכשיו אני בקושי זוכרת את השם שלו היה מנהיג בשבט דן או משהו כזה... יש לך נושאים אחרים שאני אחפש עליהם מידע?...

למעלה