צומבה?

צומבה1

New member
תודה אני אחרי ...

החלק הפיזי עבר סביר מלבד השפעת הציטוטק שלפני שעשה לי זוועות... אין כאבים ומרגישה בסדר. עד הבוקר גם היתי באדישות משונה אולם העובר שישב לי במקרר בשקית ועצם ההבאה שלט הבוקר למכון הגנטי בתל השומר שעובר דרך בניין יולדות עשה לי רע מאוד. תחושת חור וחסר ותסכול ... הרגשה שזה כבר לא יצליח ובעיקר שלא בא לי יותר לנסות. הסתכלתי שם על כל ההורים לתינוקות שנראה שלרובם הכל בא בקלות ככ ( ברור שלא לכולם אבל כך זה נראה ..) ... פעם גם אני היתי שם ולא הבנתי איזה נס זה הריון וילד בריא. מה איתך ? מקווה שיחזרו תוצאות מינהשפער התקינות ותצליחי לנשום קצת לרווחה. תודה שוב על ההתעניינות.

פנלאופה

New member

לפחות הכאב הפיזי חלף, נשמע לי כל כך קשה הסיטואציה שעברת עוד אחרי, עם המשלוח של העובר, סיטואציה מעיקה, מתסכלת ובלתי נסבלת.
אין לדעת איך יעברו עלייך הימים והשבועות הקרובים, אבל מקווה שהנפש תרגע מהסערה, והגוף גם עשוי לחוות הקלה אחרי כל הפלישות.
אצלי אין חדש לעת עתה לצערי.

צומבה1

New member
תודה פנלאופה

אכן אין לדעת איך יהיה ... מהכרות עם עצמי לרוב עוברת להיות פרקטית וחושבת קדימה מהר מאוד .... הגיל המאיים במונחים של ילודה כבר יכתיב את הצעדים הבאים.. לא נשארו הרבה נסיונות .....תכלס, מה הסיכוי לעובר תקין בגיל 43.5? מחכה לבשורות טובות ממי השפיר שלך. מתי צפוי להגיע ?

למעלה