צומחות לנו שיניים- יש חום ושיעל מלפ

צומחות לנו שיניים- יש חום ושיעל מלפ

השיעול מלפני שבועיים בלי חום , עם הרבה ליחה- נמשך גם כחצי שעה- התקפות שיעול מפחידות!!!!!!! היינו אצל הרופא הכל תקין מחר שוב רופאה - אחרת, מאתמול יש לנו גם חום ומתחילות שיניים חדשות, הרבה ציצי, הגברת הקטנה מעדיפה ציצי בימים קשים אילו..... כך שגם כל מחשבות הגמילה מלהירדם עם ציצי וכדומה או הורדת ההנקה בלילה - ממש לא באות עכשיו בחשבון אני כמעט בהנקה מלאה...... מקוה שעם בוא השיניים יבוא גם התיאבון של הקטנה! שבוע טוב לכם. ולמי שנעלמתי קצת - אנחנו בתקופה קצת יותר קשה..... הרבה בריאות ונחת לכולם!

נראה לי שגם אנחנו -

ממוצ"ש בר לא ישנה טוב בכלל, אתמול היא שיגעה אותי לא בכתה אבל היתה ערה כל הלילה ולא מצאה את עצמה וינקה בלי הפסקה, עד שבשש בבוקר נשברתי וקמתי איתה. הלילה יחסית רגוע בנתיים אבל מבשר רעות.. נקווה שזה (אצלנו) אכן שיניים. בכל מקרה מה שעזר לנו מאוד זה גליגם, ואח"כ קיבלנו סירופ לליחה היסטופד וטיפות אוטומיצין מסריחות לאוזניים, שהחלטתי שביי הוק או ביי קוק אני אתן לה כי אחרת זה עלול להתפתח ואני לא מוכנה לקחת סיכון, ונראה לי ששניהם עשו את העבודה. תהיו בריאות!

שירי ל

New member
שיעבור מהר ובקלות!

וטוב שיש לכם את הציצי אחרת לא היה לה במה להתנחם...

רותי ע

New member
אוטוטו קיץ ../images/Emo42.gif ונגמור עם הנזלות

ואוטוטו שיניים וחסל ייסורים... יהיה טוב

תחזרי הרבה דפים אחורה ובפורום

הנקה גם ותראי את תלאותינו עם השיניים. נכון לעכשיו השן הרביעית יצאה והתאבון חזר אם כי עדיין לא ברור לי מדוע ישנם ימים שהיא רק על הציצי. בכל מקרה המון המון בריאות לכם ושיצאו כבר השיניים. איריס ודפנה.

למעלה