צומייייייי !
לכל אחד יש את הקטע של מתי הוא חושב ומהרהר אצל רדסטורם זה באוטובוס אצלי זה במקלחת/שירותים אחרים אולי בשיעור היסטוריה לא חשוב לא זה מה שבאתי לדבר עליו (אם הייתי אמיתי (לא המילה , השם של הטלפת) הייתי קורא מחשבות של אחרים במקום לקרוא ספרים ומקבל את הרעיונות שלהם ואז אחרי סקירת כל מיני רעיונות הייתי משכיל ומדבר על כוס בירה או שוקו עם חבריי לחיים או זרים על תשובות העולם) כל מקרה היה לי אנקס (אנקס זה מילה שפעם מזמן המצאתי לעצמי במקום כל פעם להגיד את ההגדרה : סצנה דמיונית ויזואלית שאני מביים בראשי) של אני הולך בתלבושת נחמדה שאני רוצה ללכת איתה רק כי אני רוצה ללכת איתה ואז דמינתי את עצמי הולך לקנות שווארמה נגיד והמוכר ישאל אותי למה לעזאזל אני לבוש ככה. ובעצם אין שום סיבה לזה , זה לא זקוק להסבר.. זה מהסיבה הפשוטה שבא לי שזה מה שיהיה. אך אין לי אומץ לעשות משהו שכזה לבד גם ככה ודמינתי שאני הולך עם חבר (רדי
) לבושים תלבושות מעולם הארץ התיכונה (שר הטבעות) ונגיד אנחנובאים ככה לביצפר שלו וילדים קטנים ומפגרים יחשבו שאנחנו עושים זאת כדי לקבל תשומת לב עכשיו מגיעה הפואנטה שבשבילה רשמתי את כל הלמעלה ממבו ג´מבו המעשה לא נעשה ע"מ לקבל תשומת לב אלא שתשומת הלב היא הדרך שבא המעשה בעל קיום כלומר זה לא שתשומת לב זקוקה למעשה אלא המעשה זקוק לתשומת לב ואנשים TAKING IT ALL WRONG וחושבים הפוך. טעות שיש לתקן לדעתי. ואז גם זה התקשר לי למחשבה אחרת של אמונה באלוהים שהאמונה באלוהים קיימת כדי שתהיה אמונה כלומר אלוהים קיים כדי לתת לאנשים אמונה ולא שהאמונה קיימת כדי שהיא תהיה קשורה רק לאלוהים כלומר2 - אמונה צריכה להיות קיימת מעצמה, אלוהים הוא רק צריך לשמש כתירוץ במה להאמין זאת אומרת לא להאמין באלוהים עצמו, אלא בכל האוירה של מה שהוא אמור לייצג FIND THE GOOD שכזה. ושוב גם במקרה זה אנשים מתיחסים לזה בכיוון ההפוך גם אנחנו החילונים שלא אוהבים את זה שדתיים זקוקים לדת שלהם ולאלוהים המזויף שלהם וגם דתיים בלי לשים לב (ככה זה נראה לי , חילוני) מתיחסים לאלוהים כמשהו שקיים מעצמו ושהאמונה צריכה לבוא רק אליו במקום שהאמונה תבוא ממנו , בלי שהוא יהיה המרכז של האמונה, אלא הם עצמם יהיו.
לכל אחד יש את הקטע של מתי הוא חושב ומהרהר אצל רדסטורם זה באוטובוס אצלי זה במקלחת/שירותים אחרים אולי בשיעור היסטוריה לא חשוב לא זה מה שבאתי לדבר עליו (אם הייתי אמיתי (לא המילה , השם של הטלפת) הייתי קורא מחשבות של אחרים במקום לקרוא ספרים ומקבל את הרעיונות שלהם ואז אחרי סקירת כל מיני רעיונות הייתי משכיל ומדבר על כוס בירה או שוקו עם חבריי לחיים או זרים על תשובות העולם) כל מקרה היה לי אנקס (אנקס זה מילה שפעם מזמן המצאתי לעצמי במקום כל פעם להגיד את ההגדרה : סצנה דמיונית ויזואלית שאני מביים בראשי) של אני הולך בתלבושת נחמדה שאני רוצה ללכת איתה רק כי אני רוצה ללכת איתה ואז דמינתי את עצמי הולך לקנות שווארמה נגיד והמוכר ישאל אותי למה לעזאזל אני לבוש ככה. ובעצם אין שום סיבה לזה , זה לא זקוק להסבר.. זה מהסיבה הפשוטה שבא לי שזה מה שיהיה. אך אין לי אומץ לעשות משהו שכזה לבד גם ככה ודמינתי שאני הולך עם חבר (רדי
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)