צומת דרכים

צומת דרכים ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

האחת היא דרך החיים והשנייה היא דרך ללא חיים. אפשר לומר שבחרתי כבר מזמן את אותה הדרך השנייה והיה זה רק עניין של זמן עד אשר אוכל להגיע אל סופה ולעמוד מול שערי המוות. לא קל לי לכתוב פה את המיכתב הזה משום שאני מוכר כאן בפורומים השונים וחושש שמעצם אופי כתיבתי וודאי יהיו אלה שיזהו אותו , אך מוכן לקחת את הסיכון הזה כי אני מאד רוצה שדבריי יישמעו. אף פעם לא היה לי ממש טוב בחיים, הכל אצלי מסובך כל כך שאפילו אני לא יכול לפתור את התיסבוכת הזו. שנים של חוסר וודאות מגיעים אל סופם , הסוף שממילא היה כה צפוי. אין לי חשק וגם לא כח נפשי להמשיך לחיות את החיים המשעממים והמסובכים שלי יותר, רק המחשבה על כמה רע ועצב מותי יגרום לכמה אנשים ומשפחה, רק זה ורק זה משאיר אותי עדיין בחיים האלה, בחיים הדפוקים האלה שיש לי. אני אדם רע, אין בי שום דבר טוב, אני אגואיסט לעיתים קרובות, אני לא מסוגל לנהל חיים רגילים כמו שלהרבה אנשים יש, אין לי שום עתיד , ואני פשוט מרגיש אפס, לא שווה, לא קיים. - מ ת ! ואני מקווה שאומנם אולי אלה הם ימים כאלו שבהם הכל נראה כל כך אפל ושחור, ושלא אחשוב כך גם בעוד כמה ימים, כי פשוט נמאס לי להרגיש כזה מת, הרגשה של ריקנות . עוד אמשיך לכתוב כנראה עד שבאמת כבר לא אכתוב יותר....

התמונה מייצגת את מה שאתה מרגיש

שני שומרי הסף העצובים, החלל הריק, הדלתות הסגורות, אבל ברקע יש אור ואני חושבת שאתה רואה אותו כשאתה מתעקש לכתוב פה ומקווה שהרגשתך יכולה להשתנות...אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה עד ש...תרגיש יותר מואר. אמן

כן לי אתה חשוב ואני מאוד מקווה

שאתה יודע ומבין את זה. אומנם אנחנו לא מכירים זמן רב, אבל בזמן הקצר הזה התחברנו מאוד מאוד וישר לנפש. סיפרתי לך בכזו קלות כמה דברים שעברתי בחים ובלי לפחד כי ידעתי שאתה לא תעלם ולא תבהל ואתה ידעת להגיד את המילה הנכונה.ויותר חששתי כשסיפרתי למישהו שמכיר אותי שנים. יש בך כל כך הרבה טוב,אתה כל כך מלא בהרבה רגש כלפי אחרים,אתה יודע שאתה מצליח להצחיק אותי כשאני בלי מצב רוח.אתה יודע להקשיב, אתה גם יודע לקרוא אנשים. אתה מלא באהבה, אתה מלא ברצון טוב. נכון שלפעמים אתה מפחד וחושב שלאף אחד לא איכפת ממך אבל לי כן והרבה!!

דולידול

New member
טוב אז אתחיל מי זה ש..

אתה בכלל בכלל בכלל לא אגואיסט, ולא רע, עצם זה שאתה חושב כמה עצב יגרם למשפחתך, עצם זה שאתה חושב בכלל עליהם ורגיש כלפי הרגשתם ועצבותם כבר זה מראה לי איזה אדם רגיש וטוב אתה שחושב על אחרים. יש לי עצה בשבילך לא חייב לקבל אותה. בימים הקרובים תעשה משהו בשביל חברך, תעזור למשהו שזקוק לעזרה ואני מבטיחה לך שהמשפט שכתבת "מרגיש אפס, לא שווה, לא קיים - מת" לא יהיה כתוב ולא יוזכר בלקסיקון שלך. בזמן הנתינה אתה תהיה קיים ואתה תהיה חי.

נכון שיש אור בקצה המנהרה

כמה זמן ייקח עוד עד שאגיע אליו? נכון שאני חשוב לכמה אנשים אך מה אם לעצמי אינני חשוב עוד? מזמן כנראה סגרתי על עצמי את ההזדמנות לעשות באמת שינוי בעצמי, באו כמה שינויים טובים לאחרונה אך זהו אפילו לא הקצה של האור. שנים של מחשבות ונסיונות לראות אם אצליח בכוחות עצמי לשקם את עצמי , ולעיתים היה נדמה שזה באמת מצליח לי ועד מהרה נוכחתי לדעת ששגיתי. לא יודע מה לעשות , באמת שאני לא יודע, לא רוצה לגרום לאף אחד צער. אני לפעמים דולידול יקרה, לפעמים , טוב האמת שלא לפעמים אלא הרבה מאד אני מוצא את עצמי עוזר לאחרים מאשר לעצמי, אני אוהב לעזור, מאד. אני מרגיש לא קיים מפני שישנו ניתוק ביני לבין המציאות, כאילו שאני חיי אבל אלו לא חיים שאני רוצה בהם, בכלל לא! לא יודע מה לעשות, לא יודע לא יודע

תודה לכולם על התשובות והתמיכה

כלפיי חוץ אני בכלל לא מראה את מה שפה אני מוציא מהלב, תמיד תמיד מחייך ומנסה להיות מאושר או להראות מאושר, ואיפה האושר הזה? לא המאורעות האחרונים בחיי הם שגרמו לי להתייאש כך, אלא זהו מכלוול כללי של כל ימיי חיי שגורם לי לחוש כך ולחשוב כך. יכול להיות שאני זקוק לטיפול ויכול להיות גם שאלך אם כי זה מצריך ממני משהו שאינני יכול כרגע לחלק עם מישהו.

motek89

New member
כן, אולי זה יעזור

לדעתי תקח טיפול מקסימום לא יעזור אבל תדע שאתה עושה מאמצים.. המון המון המון בהצלחה!! תזכור משהו שלי מאוד עוזר... ואני בטוחה שלעוד הרבה אנשים.. אל תתייאש!!! לעולם אל תתייאש למרות כל מה שקורה סביבך, תנסה לעשות מאמצים, מאמץ אחד בלבד כל פעם, כדי לעלות עוד ועוד ועוד ולהחזיק את עצמך בלי ליפול... כל עליה עוזרת בסוף אתה תרגיש שהנה, עלית עוד מדרגה ועוד אחת, זה יחזק אותך אני מבטיחה לך. תחשוב בצורה חיובית כל הזמן למרות ששזה ממש ממש קשה, אבל תראה איזה הבדלים בין שמחה, אור, יופי, גן של פרחים, לבין עצב, תהום, חושך, מוות תחשוב כל הזמן רק על הקבוצה הראשונה, תחזק את זה בך, תשים פס על כל דבר שמפריע לך, תתרכז בשמחה, אור והיופי ותראה שהחיים לא כאלה מאיימים
בהצלחה!!!!

טיפול יכול לעשות רק טוב אם לא

תפחד לדבר ולפתוח הכל. לי זה עשה רק טוב בחיים-ואת הסיפור שלי רק אתה ועוד אדם יודעים. זה לא קל לפעמים להכנס לכל הדברים שסגורים שם בפנים-אני תמיד אומרת שזו ירידה לצורך עליה. יש ימים שחוזרים מטיפול על הפנים אבל אחרי כמה ימים כבר רואים את הדברים אחרת. ואני יודעת שאני אתה חולק ומספר ומשתף ואני שמחה על זה ושתדע אני כאן תמיד בכדי לתת לך את הכתף שאתה כל כך צריך!!

אתה גם חשוב לעצמך -ואכן עברת

כמה שינויים טובים ולדעתי גם גדולים. אתה צריך לראות את הדברים לא כטעות אלא ההפך-אתה עושה שני צעדים קדימה. נכון שלפעמים אתה חוזר צעד אחורה וזה קורה וזה טבעי.אבל תמיד תזכור שהתקדמת צעד אחד קדימה. הרבה אנשים בעולם היו רוצים לחיות חיים אחרים-אבל תזכור שלמרות הקשיים שעברת בחיים הם גרמו לך להיות מי שאתה וכמו שכתבתי לך בהודעה הראשונה כאן הם גרמו לך להיות איש רגיש, אוהב,מלא ברגש. אתה צריך לתת לאנשים שאוהבים אותך לעזור לך. לא כל האנשים בעולם יעשו לך רע ואתה יודע את זה.

החיים כנסיעה על אופניים ../images/Emo118.gif

משהו שכתבו לי לאחרונה- החיים הם כמו נסיעה על אופניים. כשזה קל- סימן שאתה בירידה....

דולידול

New member
חבר יקר

לפעמיים מרגישים שעולים על הסוס וזה מרגיש נהדר עשינו שינויים והתקדמנו בחיים ופתאום קרה משהו ונדמה שהכל קורס כל מה שעשינו בשביל עצמנו נעלם וחזרנו להתחלה. זה לא נכון אתה כל הזמן נמצא בשינויים ושינויים לטובה, אתה צומח מתוך הירידה ולמד להעריך את העליה. חבר יקר נכון החיים קשים ולפעמים נדמה שחזרנו לנקודת ההתחלה, צריך לזכור שבחיים יש ירידות ויש עליות נכון שכרגע אתה לא זוכר את עצמך כל כך טוב בימים הטובים שלך, כי הכל נראה שחור, כפי שראתי כאן יש לך חבר שמזכיר לך מי אתה ואיזה אדם אתה. גם אני מוצאת את עצמי עוזרת לאחרים ושוכחת אותי והניתוק שאתה מרגיש בו לדעתי כי אתה פשוט צופה על החיים ולא חי אותם. תרשום לעצמך איזה חיים היית רוצה בשבילך. תתחיל להגשים את הסעיפים הקלים יותר ואז תמשיך לאחרים. אני אתן לך דוגמא ממני אני החלטתי לעשות שינוי בחיי להיות אדם יותר אסרטיבי ויותר אמיץ יותר מעיז, אז התחלתי לאט לאט ואני עדיין ממשיכה.. החלטתי שאני לא הולכת עם חברה לדיסקוטק כי אני לא אוהבת למרות שבעבר הייתי עושה זאת למענה והייתי סובלת. החלטתי לעשות רק מה שאני רוצה לעשות. מקווה שעזרתי קצת.

למעלה