צומת חנניה (צומת שבע)

kinhm

New member
צומת חנניה (צומת שבע)../images/Emo201.gif

הצומת דו נתיבית לכל כיוון
, בכביש שבו מותרת מהירות 90 קמ"ש. אבל התמרורים הישנים (מזמן העבודה על הכביש-יותר משנה)עדיין מופיעים לפניה , משני הכיוונים. תמרורים אלו הם של: - עבודות בכביש - כביש הולך וצר - הגבלת מהירות ל-60 קמ"ש - אסורה עקיפה האם תמרורים אלו עדיין תקפים למרות שהצומת השתנתה לחלוטין? מה ההגיון שעומד מאחורי השארת תמרורים אלו? האם יש סיכוי שאוכל לקבל דו"ח על עקיפה או מהירות (יש פעמים רבות משטרה בצומת). תודה רבה לכל מי שיענה
צרפתי תמונות להמחשה
 

isra533

New member
דבר ראשון

תפנה לרשות המופקדת על האזור כדי לקבל את הפרטים שאתה מבקש ולא משנה שהצומת שונתב, כל זמן שמופיעים תמרורים אלה חלה עליך החובה להשמע להוראות לפי התמרורים. אמנם קיימת בעיה של שילוט לא מתאים במקומות רבים והתוצאה היא שנהגים לא מתיחסים לא לשילוט הלא ועוד יותר גרוע זה גורר לאי התיחסות רצינית לשילוט אמיתי וקביע. חבל שאין מספיק ערנון מצד הרשויות לבעיה הנוצרת עקב שילוט שאינו מתאים לכביש. דוגמא אחרת לשילוט כזה קיימת בכביש מס' 1, במקום שבונים רכבת פרברים. באזור קיים תמרור של 80 קמ"ש בכביש מהיר שרוב הנסועה בו היא 100-110 קמ"ש. בכל הפעמים שעברתי באותו מקום היה חוסר התיחסות כללית של הנהגים לשלט וממשיכים לנהוג במהירות הרגילה.
 

אוהד11

New member
דבר דומה קורה בכביש 44 בקטע שבין

צומת חולון לאזור. כאשר הרחיבו את הכביש היתה הגבלת מהירות של 70 קמ"ש, ולאחר סיום העבודות ובנית המפרדה השאירו את תמרור המהירות, למרות שהדרך ראויה לנסיעה של 90 קמ"ש.
 

wil

New member
להגבלות המהירות המגוחכות כבר רגילים

הכביש שציינת בטוח לנסיעה גם ב-90 מייל"ש כאשר התנועה דלילה באור יום. לא ממהרים להוריד שם את ההגבלות של 70 כי זה כביש מצויין לייצור דוחות מהירות בכמויות. הבעיה היא באמת שעם כ"כ הרבה שילוט מיותר (לא רק מהירות - גם איסור העקיפה הנ"ל, ואזהרת "סיבוב מסוכן" מאירת עיניים לפני עיקול קל בכביש החוף שאפשר לנסוע בו גם 200 בלי להניד עפעף) - מתייחסים בסקפטיות לשילוט החיוני במקומות באמת מסוכנים, וכשראיתי בפעם הראשונה את האזהרה "סיבוב מסוכן" בדרך לאילת בכביש מצפה רמון, האטתי רק ל-70 והסיבוב נלקח פחות או יותר על מגבלות האחיזה - לא ציפיתי לכזה דבר אחרי שהתרגלתי לזלזל בשילוט שהוזכר קודם.
 
צומת חנניה

אם היית מסתכל יותר טוב היית רואה שבצומת מבוצעות עבודות. מקימים שם רמזורים ומשפצים את הכביש שעולה לכיוון מירון. זאת הסיבה לתימרור הזה. זה תמרור שנעשה בחודש האחרון
 

kinhm

New member
מתי נסעת שם פעם אחרונה

אני נוסע בכביש הזה יותר משנה והרמזור נכנס לשם רק לפני כמה שבועות. אין עבודות בכביש!! בכל זאת תודה לכל האחרים שענו לענין
 
אני נוסע בו רק 8 פעמים בשבוע

יש עבודות לא על כביש 85 עצמו(עכו צ. עמיעד) אלא על הכביש שמתבר אליו(צ.חנניה צומת מירון) אתמול הרכיבו בשעה טובה את הרמזורים על העמודים
 
למעלה