צומת חסידים וצומת זבולון

Thunder Storm1

New member
צומת חסידים וצומת זבולון

לא ברור לי מדוע לא ממחלפים את שני הצמתים הנ"ל? הללו מקור לפקקי תנועה אדירים בוקר וערב (בעיקר חסידים).
מיחלוף של צומת T שכזאת אמור להיות פשוט ולא יקר, בייחוד לאור העובדה שמדובר בכביש פרברי עם נתיב אחד לכל כיוון עם נפח תנועה לא גדול במיוחד לעומת כביש 70. דבר כזה מסתכם בגשר אחד ומחלף יהלום עם שתי כיכרות שלדעתי יעמדו בנפח התנועה. מדוע לא עושים זאת?
אנא אל תאמרו לי כי השיקול כלכלי - לאורך כביש 79 מיחלפו באמצעות מפרידנים כמעט כל יישוב קטן לאורך הדרך - עדי והרדוף, סוללים, ועוד, שאליהם נפח התנועה הנכנס קטן -בהרבה-.
 

darkshadow1

New member
המחלף הזה יהיה מיותר בעוד כמה שנים,

כשיסיימו להקים את הזרוע המערבית של כביש 6 ונפח התנועה ירד משמעותית.
 

Thunder Storm1

New member
אם כך זה דיי סותר את ההשקעה האדירה במחלף יגור

לא?
אם נפח התנועה יירד משמעותית עוד כמה שנים מדוע השקיעו שם מליוני שקלים ?
 

Thunder Storm1

New member
עדיין אני לא מבין משהו אחד...

מעולם לא היו פקקים בכביש 79 מלבד הצומת של שפרעם, המוביל, וסומך, ועם זאת השקיעו כסף ומיחלפו את כל הצמתים הקטנים שבדרך. לא היה עדיף להפנות את המשאבים האלו ולמחלף את צומת חסידים הבעייתית עד מאוד?
 

ערן שחר

New member
לא נראה לי שה 5 שנים יסללו שם את כביש 6

החלק הזה עוד לא יצא למכרז בכלל,
והחלק שכן יצא למכרז ( יוקנעם - תל קשיש ) תקוע כי גילו שם כפר עתיק על התואי שלו
 
למעלה