צומת נבות היי רשום שב 28.10-28.11 הצומת תהיה סגורה מה החלופה?
מ משה מאירי New member 22/10/13 #2 צומת נבות למעשה אין חלופה אמיתית וצריך לעשות סיבוב דרך עפולה. גם דרך נוף הגלבוע (כביש 667) חסומה. לרכבים חזקים, ישנה דרך עפר שיוצאת בקצה הירידה לעמק, מתחת לאתר הסקי. בדרך זו אפשר להגיע למעין חרוד-גדעונה,ומשם לכביש 71 בכביש הגישה לגדעונה.
צומת נבות למעשה אין חלופה אמיתית וצריך לעשות סיבוב דרך עפולה. גם דרך נוף הגלבוע (כביש 667) חסומה. לרכבים חזקים, ישנה דרך עפר שיוצאת בקצה הירידה לעמק, מתחת לאתר הסקי. בדרך זו אפשר להגיע למעין חרוד-גדעונה,ומשם לכביש 71 בכביש הגישה לגדעונה.
I in12 New member 23/10/13 #3 תגדיר רכב חזק אני נוסע כל יום מתחת לאתר הסקי ואני לא מכיר את הכביש הזה....
מ מאיט חלקיקים New member 24/10/13 #4 אני מניח שהוא התכוון לרכב 4X4. מדובר שם בשביל לרכב 4X4/טנדר סובארו...
I in12 New member 25/10/13 #5 חלפתי שם אתמול לא נראה שרק 4X4 יכולים לעבור שם אבל בוא נראה בעוד 3 ימים אלו רכבים נוסעים שם כדי לא לעקוף דרך עפולה תודה רבה
חלפתי שם אתמול לא נראה שרק 4X4 יכולים לעבור שם אבל בוא נראה בעוד 3 ימים אלו רכבים נוסעים שם כדי לא לעקוף דרך עפולה תודה רבה
מ משה מאירי New member 25/10/13 #6 דרך עפר טובה הדרך עד מעין חרוד הייתה פעם דרך סלולה, שמאוד הוזנחה. אפשר לשפר אותה בקלות בשעות מספר ללא סלילה, אם רק רוצים.
דרך עפר טובה הדרך עד מעין חרוד הייתה פעם דרך סלולה, שמאוד הוזנחה. אפשר לשפר אותה בקלות בשעות מספר ללא סלילה, אם רק רוצים.