צופה מהצד

צופה מהצד

אני צופה פה מהצד הרבה מאוד זמן גם אני הייתי בהרבה הופעות שהתלוותי לבת משפחתי שרצתה ללכת להופעות שלו בת משפחתי כל כך מעירצה את פבלו שלא הבנתי איך היא לא קבלה הזמנה לחתונה ואני יודעת איזה קשר נחמד היה בינהם והיא כל כך רצתה להיות בחתונה אך לא קיבלה הזמנה והיא כל כך מאוכזבת אני חושבת....

בוקר טוב אנונימית , אני לא בטוח שאוכל לנמק או

להסביר ולרצות אותך , אבל אני רוצה שתדעי שאני לא מקנא בפבליטו באילוצים ובפשרות הכואבות שהיה צריך לקחת בנושא הזה , אני מבין לליבה של בת משפחתך שהיתה רוצה לראות את הזמר האהוב עליה ביום המאושר של חייו , ואני שמח מאד על הכבוד שנפל בחלקי
. כאחת שדואגת לה הייתי ממליץ לך לעודד אותה , ולהסביר לה שמדובר במשהו אישי ופרטי . היא כמעריצה (כך הגדרת אותה ) לא הפסידה שיר חדש או הופעה מיוחדת , וגם מהחתונה אני מבטיח לתת למעריצים תמונות ורישומים מנקודת מבט של מעריץ כמוכם , ואפילו אגלה לך סקופ קטן ..אני מתכנן לעלות ליוטיוב מצגת החתונה עם שירים מובחרים של פבליטו שאין להם קליפים ...שווה לעקוב ולראות . תזמיני את בת משפחתך לכתוב כאן , וגם את מוזמנת להצטרף למשפחה האוהבת
, שבת שלום לכולם .

גליתוש39

New member
תאמיני לי שאני מבינה אותה מאדֱ!!!אבל...

זו בעיה,פבלו היקר לא יכול להזמין את כל המעריצים שלו.שכל אחד מהם מרגיש קרוב אליו במידה מסוימת. גם אני קינאתי מאד במי שהוזמן,תשאלי את איתן.הוא יכול להעיד על כך... נסתפק בנציגות המכובדת שיש לנו.נשאר לנו רק לסמוך עליהם שהם יביאו לנו מספיק מזכרות מהחתונה,כאילו שהיינו שם...אז שתעודד ושתשמח שדבר כל כך טוב קורה לפבלו היקר והמקסים שלנו!!
ושיהיה להם

solenko

New member
../images/Emo49.gifגם אני לא מוזמן ../images/Emo10.gif , אבל אזמין את עצמי

להופעות של פבלו
, שבת שלום אנשים .

karoleking

New member
../images/Emo6.gifאני מציעה לך להקים אוהל מחאה מחוץ לאולם

עם שלט ענק שתרשמי בו כל מה שיש לך על הלב! לפחות תזכי בפרסום על בטוח! אבל יש רק בעיה אחת, כבר לא תוכלי להיות אנונימית
מזל טוב לזוג המאושר!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה יצירתית את ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא אנונימית אבל הבת דודה / משפחתה לא ...

karoleking

New member
נו באמת איתן....מה אתה ילד?

אנונימית לא צריכה להיות בת דודה של... או משפחה של... היא יכולה להיות היא בעצמה. מה אנונימית צריכה שמישהו אחר ידבר.. סליחה יכתוב במקומה? אין פה תמונה, לא קול ולא שום דבר שאפשר לזהות ממלא... אז שלא תבלבל מוח ה"אנונימית" הזו. עוד שנייה אני גם אגיד לה מה לכתוב בשלט

הלוואי והייתי..זה טוב להיות תמים ולהאמין ../images/Emo13.gif

אבל את אלופה בשלטים , מה לכתוב ?

karoleking

New member
עדיף שאני לא ארשום את זה פה...

ה"אנונימית" עלולה להתעצבן... בכל זאת, אני לא אנונימית
אני אומרת שתחכה מחוץ למקום, וכשתראה מישהו מגיע לבד, שתציע לו ללוות אותו. בטוח שיש כאלה שבאים לבד. או שתשלח מסר לשמוליק, שיכניס אותה, כמו שהוא עושה למעריצות בהופעות.
מה, ישאיר אותה בחוץ?

מסכן שמוליק כל הזמן משגעים אותו , גם בחתונת

אחיו ? די תנו לו להנות עם משפחתו . חבל אם הייתי יודע שהמצב חמור כל כך ... לפני כשבוע חבר היה בארוע בחיפה ( בעלים של אופנת מתאים לי ) פבליטו הקפיץ את כולם ועשה שמח לשעה ארוכה , היית שולח אותה איתו , להרגע עם פבליטו .

karoleking

New member
אני לא חושבת שאתה מבין

העיניין פה הוא לא לראות אותו. העיניין זה להיות בחתונה! זה מה שחשוב לה. הופעות תמיד אפשר לראות, הוא מופיע בלי סוף. היא לא מבינה איך הוא לא הזמין אותה לחתונה... איך באמת???
חצוף!

די די בואו נרד קצת מזה , אני יודע שהכל

מאהבה גדולה , גדולה מאד אפילו , אבל לפעמים יותר מידי אהבה זה דבר רע , רע מאד אפילו . אז עדיף לשחרר קצת מתחים כעסים ורגשות מיותרים , ונהנה קצת .

saritbs

New member
איזה יופי בעיתון של שבת פבליטו בחוצות היוצר..

איזה כייף בעזרת השם הכל בריאות ורק בריאות אני שם

בוקר טוב , איזה עיתון ? מתי למה כמה ?

מצטרף לבקשה שלך , ומאחל לך בריאות תרגישי טוב ותלכי להנות .

saritbs

New member
מחדש יש חוצות היוצר בירושלים בתאריך 3-15.8

בין האומנים יופיע גם פבלו רוזנברג וזה בעיתון קול ירושלים בעיתון של שבת.

או עכשיו הרבה יותר מובן , שלא נישכח עד אז

תני לנו תזכורת כשיהיה תאריך של פבליטו , תודה לך שרית .

myh350

New member
קרול אני חושבת שאת קצת מגימה לאאאאא?

ואם היא באמת בת דודה של ? את קוטלת סתם בני אדם ואת באמת מגימה לפעמים תאמיני לי! ולפי כל הדיבור שלך יש לי הרגשה שאת חושבת שזאת אני אני ממש לא תמימה ומפגרת כדי להבין מה שבטוח אני לא זאת שזה מעניין אותה גם אין לי זמן עכשיו לחשוב על החתונה הזאת יש לי בעיות אחרות על הראש שאני לא אפרט אותם בפורום זה אני גם כמעט לא בבית כבר חודש וחצי ככה שבאמת אין לי כל זמן להתעסק בשטויות האלה ובפורומים האלה! בכך אופן כל שיש לי לאחל לפבלו ולמירי שיהיה להם מזל טוב וחיים טובים ומאושרים יחדיו מכל ה

בוקר טוב מירב , לפי השעה שאת כותבת רואים

שאין לך זמן , אני מקווה שהעניינים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר . בריאות ואריכות ימים לאבא , זה באמת הכי חשוב .

karoleking

New member
לא זכור לי שהזכרתי שם של מישהו....

אבל באמת מאחלת לך רק טוב.

myh350

New member
לא כתבת שם אבל היתה לי מן תחושב או בגלל שאני

לא פה הרבה בזמן האחרון אולי בגלל זה חשבתי והרגשתי אם לא וטעיתי אז סליחה אם פגעתי! תראי אני לא אשקר שיש בי חלק גדול מאוד שרוצה להיות בחתונה אם הייתי כל כך רוצה הייתי יכולה ללכת אני בטוחה,אני אדם אמביציוני ודוחף חזק לדברים שאני צריכה והם חשובים בעיניי וכל מה שנותר לי שוב זה לאחל לזוג המקסים והיקר הזה רק טוב

למעלה