צופה מתחיל

toonamir

New member
צופה מתחיל

מעולם לא צפיתי ב-מסע בין כוכבים, אבל שמעתי שזה טוב מאוד. אני צריך להתחיל לצפות בסידרה מהתחלה בשביל להבין? או שלצפות ב"הדור הבא" ו"חלל עמוק תשע" כפי שהן משודרות כיום זה מספיק?

Alfa156 GTA

New member
אישית, ממש ממש לא.

אם אתה רוצה להבין מה קורה, צפה ב"אנטרפרייז" ערוץ 10. האלפא

lightm

New member
לא חובה

אני התחלתי לראות את ח"ע9 לפני חודש-חודשיים ונכנסתי לעניין ממש מהר... ומה שלא תבין, האנשים הנחמדים בפורום יוכלו להסביר לך (קודם תעשה חיפוש לראות שלא ענו על השאלות שלך כבר...) אז בהצלחה!

rdaffi

New member
כנ"ל.

אני התחלתי לראות רק מהעונה הרביעית של ח"ע9 ורק אח"כ עשיתי השלמות. אבל לא להבין אותי לא נכון, בפרק הראשון שראיתי, "The Way of The Warrior", שהוא פרק שצריך קצת הבנה בעלילה הכללית של סטארטרק בשביל לתפוס מה קורה שם, היה לי די קשה. זתומרת, לא ממש היה לי ברור למה הקלינגונים (מי אלה??) פולשים לקרדאסיה (עה??!) כי הם משוכנעים שהדטאפה קאנסיל שהחליפה את השלטון הצבאי נתמכת בידי המייסדים מהדומיניון (אמאל´ה!!) ושהשלטון הצבאי נפל בכלל כי המסדר האובסידיאני הושמד ביחד עם חלקים גדולים מהטאל שיאר הרומולני במתקפה הכושלת על עולם הבית של המייסדים (הצילו!!!!!!!!!!!!!!!).

השליטה

New member
אתה חייב לראות את הדור הבא

הנשמה של הסדרה מתגלה באנטרפרייז הדור הבא.

../images/Emo13.gifשלום!

אני לא יודעת מה בקשר לערוצים האחרים, אבל בערוץ 2 משודר עכשיו DS9 וזה כבר ממש ממש הסוף, אז אל תראה בשום אופן! זה פשוט יהיה כמו ספוילר אחד גדול... הדור הבא מומלצת מאוד מאוד מאוד... בדור הבא די לא חשוב איזה פרק אתה רואה מתי, אתה יכול תיארטית להתחיל מהאמצע, לחזור להתחלה וללכת אז ישר לפרק האחרון, עדין תבין. בדור הבא כל פרק עומד פחות או יותר בפני עצמו. בDS9 הפרקים ממשיכים אחד את השני... ככה שרצוי להתחיל כמה שיותר קרוב להתחלה... אני התחלתי בעונה ה4, ולמרות שהכל בסדר עדיין היו לי פערים קטנים ובדיחות שלא הבנתי כי זה פשוט מבוסס על דברים שלא ראיתי. ואל תשמע בעצתו של אף אחד שאומר לך לראות בבילון 5!!!! יאאאאק.
(כבר היו לנו ויכוחים עקובים מדם בנושא סטאר טרק/ בבילון...) תהנה!!! טאשה

^hunter^

New member
טאשה יקירתי

את יודעת כמה אני מת על מס"ב ועל הדור הבא בפרט.... ואני אומר לראות גם בבילון 5.

Esmena

New member
הממ.וגם המממ. ואפילו המממ. וגם...

מצד אחד, רציתי להגיד לך שתיראה מה שאתה יכול, מצד שני טאשה פשוט צודקת- אבל ממש לא בנושא בבילון!:)

lev27

New member
בבילון 5 יאק ?!

הסדרה הזאת מכניסה את כל סדרות הסטאר טראק לכיס הקטן שלה.עלילה עמוקה ומפותחת,דמויות אנושיות,חייזרים שנראים כמו חייזרים,רצף עלילתי,ואין את הילדים הקטנים והמעצבנים האלו ! אבל במחשבה שניה תמיד יש לך את מסע בין כוכבים.ספינות עשויות לגו ששוברות את חוקי הפיזיקה,חוסר רצף עלילתי,חייזרים שנראים כמו בני אדם רק שהדביקו להם משהו על האף,בני אדם שמתנהגים כמו קדושים עם מוסר מלוקק,חורים בעלילה שבגדול חור האוזון שנמצא מעל לוס-אנגלס,קצין זוטר שמתנהג כאילו שהוא מלך היקום.

lev27

New member
פשוט גלשתי בכל הפורומים האלו

וראיתי את המשתמש הזה שואל מה עדיף.אז אמרתי לו שלפי דעתי בבילון 5 עדיפה על מסע בין כוכבים.

bigbadjoe

New member
תתחיל

מהסידרה המקורית אישית אני הכי אוהב אותה (הולכים לתלות אותי כאן, אני פריק !!!!!!!!) ואם תלך ברצף כרונולוגי יהיה יותר נחמד (המלצה שלי, ככה ג´ין רודנברי התכוון שנראה את זה)

toonamir

New member
תודה רבה לכולם!

עזרתם לי, תוכלו גם לכתוב לי מתי ובאיזה ערוץ משודרת כל סדרה? תודה מראש.

reformy

New member
לדעתי, אל תתחיל עם DS9 עכשיו

יש עוד משהו כמו 5 פרקים עד הסוף. ותר על זה וחכה לסיבוב הבא. הדור הבא זה מצויין, וזה יכניס אותך לענינים בכלל. וכיוון שהזכרת אותה, אני מניח שאין לך YES ולכן אתה לא יכול לראות את וויאג´ר, אבל בהזדמנות.

למעלה